Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

МИТОВЕ ЗА БОЛЕСТИТЕ - СЕРГЕЙ БУБНОВСКИ

МИТОВЕ ЗА БОЛЕСТИТЕ - СЕРГЕЙ БУБНОВСКИ
Нов
Безплатна доставка при поръчка над 50лв
Безплатна доставка при поръчка над 50лв
До офис:
до 20лв - 4лв
21лв - 50лв - 3лв
До адрес:
до 20лв - 5лв
21лв - 50лв - 4лв
МИТОВЕ ЗА БОЛЕСТИТЕ - СЕРГЕЙ БУБНОВСКИ

Новата книга на Сергей Бубновски излиза на 16 септември! Поръчайте сега предварително и получете книгата първи с безплатна доставка. 

През 21-и век човечеството е принудено не само да се адаптира към стремителното развитие на иновационните технологии, но и да се приспособява към нови заболявания, за които пo-рано никой не е чувал.


Но доколко са опасни тези заболявания? 

Къде е границата между сериозната болест и стремежа на лекаря да предпише на пациента скъпо, но излишно лечение? Могат ли съвременните медицински процедури и
високотехнологични хирургични операции да върнат изгубеното здраве на болния?


В тази книга:

-> Популярният телевизионен водещ Игор Прокопенко провежда журналистическо разследване – защо с появата на иновационни лекарства и високотехнологична медицинска помощ хората започнват да боледуват повече.

-> Знаменитият лекар кинезитерапевт и доктор на медицинските науки - професор Сергей Бубновски, дава препоръки на тези, които не искат да станат жертва на излишното лечение, като подробно обяснява как да се избавим от болестите без лекарства и как да възстановим здравето си, ако е невъзможно да се мине без медицинска намеса.

 

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност
  • Каталожен номер: 978-954-376-184-5
12.00 лв.