Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

Седмично занятие с Вадим Шишкин - 27 май

Седмично занятие с Вадим Шишкин - 27 май
Безплатна доставка при поръчка над 50 лв
Безплатна доставка при поръчка над 50 лв
До офис:
до 20 лв - 5,50 лв
21 лв - 50 лв - 4,50 лв
До адрес:
до 20 лв - 6,50 лв
21 лв - 50 лв - 5,50 лв
Седмично занятие с Вадим Шишкин - 27 май

Здравейте, приятели,

Каним ви на последното седмично занятие за месец май, което ще се проведе на 27 май, четвъртък, с най-добрия ученик на Мирзакарим Норбеков и сам обявен от наставниците за Мастър - Вадим Шишкин.

Може да заплатите пакет за целия месец - https://www.janua-98.com/seminari/ezhesedmichni-zanyatiya-s-vadim-shishkin-prez-may

Какво се случва на тези занятия и за кого са предназначени те:
Сред участниците са както членове на Бизнеса клуба на Мирзакарим Норбеков Masters’Club, така и хора, които са изкарали само Първо учебно-оздравително ниво по системата на Норбеков. Има такива, които работят по развиване на интуицията си от години, както и такива, които сега започват. Работи се предимно с чертите на характера и душата.
След всяко занятие има упражнения за домашна работа, изпълнението на които се обсъжда всеки следващ път. Правят се упражнения за развиване на интуицията.
Проработват се теми като обида, прошка, ситуации, в които осъждаме хората и нещата, за които ги осъждаме, страхове, притеснения, приемане на себе си и околните, ситуации без изход и търсене на решение за тях, изработване на навик за намиране на изход, състояние на спокойствие и увереност, горделивост и его, моменти, в които егото ни взима връх и защо, поглед отвъд видимото, проверка в зоната на неизвестното
и много други... Всяко занятие завършва с медитация, свързана с обсъжданите теми.
Занятието е от 18:00 до 19:30 ч., но почти винаги продължава до 20:00 ч. Провежда се онлайн, в платформата ZOOM и е с превод на български език. Цената за единично занятие е 40 лв.


Записването се случва предварително тук: 0897014431

"Какво ми дават занятията с Мастер Вадим: Мощната енергия на мастера поддържа вътрешното ми състояние на правилното ниво. Занятията са все по-дълбоки и по-продуктивни. Постоянно се включват нови практики, проработваме чертите на характера, емоциите, състоянието. А качеството на подаване на информация: това е доброжелателност и фин хумор, отделяне на внимание на всеки. Учете се от силните, развивайте се, усъвършенствайте се. Освен работата на учителя, е важно и самите вие да не мързелувате. Мастер Вадим е винаги на линия. Групата ни е една от най-добрите. Подкрепата се усеща не само в общата ни работа. Всеки може да те изслуша, да помогне с думи и дела. Всеки има богат личен опит и щедро го споделя. Качеството ми на живот в процеса на обучение постепенно се подобрява. Решават се задачите ми по подобряване на благосъстоянието ми. Промених фокуса си на внимание. Искам да изкажа огромната си благодарност на Мастер Вадим, Жана Иванова, Мирзакарим Санакулович и всички съклубници и съмишленици – прекрасни сте! Занятията продължават. Благодаря!"

Плащането става по банков път, по PayPal или с наложен платеж - по куриер.
1.Банкова сметка:
Банка ДСК ЕАД
IBAN: BG29STSA93000021744640
BIC: STSABGSF
"Жануа'98" ЕООД
* Всички такси са за сметка на наредителя!
2. PayPal: janua98.bg@gmail.com
3. С наложен платеж до офиса ни на пл. Славейков 11 в София - моля, уточнете го с екипа ни тук: 0897014431
4. Плащане с карта през сайта на ИК "Жануа'98"

 

ОТКРИЙТЕ СВОИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ
НАПЪЛНЕТЕ ЖИВОТА СИ С ЯРКОСТ НА ВЪЗПРИЯТИЯТА
Очакваме ви!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
  • Наличност: В наличност
  • Кат. номер: 978-653-220-728-1
40.00 лв.
Добави