Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

НЕЙНАТА ИСТОРИЯ - ЛЮБОВ | ВЛЮБИ СЕ В ТАЙНАТА

НЕЙНАТА ИСТОРИЯ - ЛЮБОВ | ВЛЮБИ СЕ В ТАЙНАТА
-22 %
Безплатна доставка при поръчка над 50 лв
Безплатна доставка при поръчка над 50 лв
До офис:
до 20 лв - 5,50 лв
21 лв - 50 лв - 4,50 лв
До адрес:
до 20 лв - 6,50 лв
21 лв - 50 лв - 5,50 лв
НЕЙНАТА ИСТОРИЯ - ЛЮБОВ | ВЛЮБИ СЕ В ТАЙНАТА

Книгите на Татяна Чесанова НЕЙНАТА ИСТОРИЯ - ЛЮБОВ и ВЛЮБИ СЕ В ТАЙНАТА - комплект на цена 35 лв.

 

НЕЙНАТА ИСТОРИЯ - ЛЮБОВ

Жена – това не е пол, а титла, величие, и трябва да й върнем „царската” порода на Любовта, убедена е героинята на нашия разказ.

Книгата „Нейната история е Любов” на петербургската журналистка Татяна Чесанова разказва за съдбата на руската парижанка Натали Дроен, според която е дошло времето, когато в пълна мяра трябва да се изпълни висшето предназначение на жената – да дарява любов. Но каква любов?

За да разберем, трябва да се върнем към изворите, към корените, към историята, идеща от Библейското писание... На жената е отредено да открие себе си – нова, различна, да намери истинското си „аз”. Как с годините да не увяхваме, а да разцъфваме с новото течение на кръвта? Тялото е храм на духа и Натали ни поднася своя опит за Сакрална архитектура на тялото, която помага на всяка жена да сътворява отново всеки ден красотата, младостта и здравето.

Този опит не е система, нито методика, а друг начин на живот. Какъв? Да живееш в потока на любовта...

 

ВЛЮБИ СЕ В ТАЙНАТА

Христос воистина воскресе!

Животът започна!

Нашата ОС – „златният меч, присъства във всеки човек и ако нашият живот преминава не по пътя на този „меч, тогава идват страданията и болестите – те не са наказания, а напомняне за човека, че той се е „спрял … не върви по пътя на развитието, което се очаква от него, и затова преживява… потоп!

Убедена съм с днешна дата, че един Източник изпълва живата плът, един-единствен! Убедена съм, че всекиму е отсъдена „своя съдба – на един език да говорим с „НЕГОВОТО Слово – всички хора.

Вашият Ангел-Хранител безусловно ви съпътства и охранява вашето търпение за благодатта, потребно е да изтърпим спускането в пропастта, в която се задъхваш от себе си… но в далечината проблясва новата светлина – от Царските Двери, отварящи се с особената молитва, която ще ги отключи, която може да ви спаси, поставяйки ви на правилната пътека, подравнявайки следите от собствените ви стъпки.

Долното да оставите долу – в покоя – в покаянието – в тишината да възхождате и да се обичате един друг, превръщайки се в Дете от Божия Порода. Любовта е словото, а словото е у БОГ.

Защото смърт няма – Любовта е от Бога!

С вас съм, Натали

15 април 2012

Данни за книгата
Брой страници 0
Година на издаване 0
Корица Мека
Категория Биографии
Език Български

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
Офертата важи до:
Дни
Часа
Мин
Сек
45.00 лв.
35.00 лв.
Добави