Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

МЕДИТАЦИИ - Берт Хелингер

МЕДИТАЦИИ - Берт Хелингер
-10 %
Безплатна доставка при поръчка над 50 лв
Безплатна доставка при поръчка над 50 лв
До офис:
до 20 лв - 5,50 лв
21 лв - 50 лв - 4,50 лв
До адрес:
до 20 лв - 6,50 лв
21 лв - 50 лв - 5,50 лв
МЕДИТАЦИИ - Берт Хелингер

Книгата излиза на 18 ноември вместо на 8 ноември. Поръчайте предварително.

За всички, вече поръчали, ще има комплимент в пакета с доставката заради забавянето с поръчката. Благодарим за разбирането!

Всички водени от мен медитации имат непосредствено място в живота. Така, както са изложени тук писмено, те са били проведени от мен по конкретен повод в рамките на курсове или доклади пред по-голяма публика. По време на тях съм вземал със себе си участниците в едно вътрешно движение, което им е открило достъпа до опит, който и при тях, и при мен е имал лечебно въздействие.

Тези медитации ще разпрострат въздействието си и върху вас по време на четенето, все едно че ги слушате тихо и съсредоточено, докато накрая и вие изпитате в себе си тяхното лечебно въздействие.

След това ще ви трябва време, докато изживеете непосредствено в душата и тялото си това познание в неговите измерения и пълнота. Едва тогава, може би чак след дни, ще почувствате, че е време за следващата проведена медитация.

По този начин израствате вътрешно и изпитвате едновременно друга любов и лечебно въздействие във всекидневието си, вътре в себе си и в обкръжението си. Така че се оставете на изненадите, на целебните изненади и на едно ново, дълбоко щастие.“

Ваш Берт Хелингер

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
12.00 лв.
10.80 лв.
Добави