Прочетете първия откъс от съвместната книга на Вадим Шишкин, най-близкия ученик на Мирзакарим Норбеков, и Жана Иванова - издател, продуцент и организатор на курсовете по Системата на Норбеков в България - книга за уроците, получени от личните срещи с Мастера, от докосването до Системата, от наставничеството. Книгата очаквайте на български в края на август.

 

 

 

Историята за отношенията между най-опустошителния боксьор в тежка категория в историята и човека, който го прави такъв.

Майк Тайсън и Кас Д'Амато - втора част на автобиографията на Тайсън! Продължението не изключително успешната книга ,,Безпощадната истина''!

Ключът към безпрецедентния успех на ринга на Майк преодоляването на демоните му, а човекът, който му помага да успее да ги пребори, е Кас Д‘Амато.

 

 

 

Чудото в 5 сутринта, или The 5am Miracle, от Джеф Сандърс на български през април!

Готови ли сте да овладеете деня си още преди закуска? Да свършите половината си задачи още в 12 часа? А знаете ли как да го постигнете, без да чувствате умора и да губите мотивация?

Джеф Сандърс ви предлага изключителния метод на сътворяване на собственото ви чудо чрез ранно ставане и планиране на деня, преди останалите да са се събудили. :) 

 

 

 

,,Творчеството не е професия, а страст." 

Да се удивляваш на света, да си любопитен, информиран, ангажиран целодневно, всекидневно, е сериозно занимание. Нямаш копче ВКЛ./ИЗКЛ. Нямаш хронометър. Постоянно си в това състояние. То е начин на живот – съществуване, от което не можеш да се изключиш. Ако не искате да живеете така, не се захващайте с творческа професия.“ - Джон Хегарти

„Хегарти за креативността“ от декември на пазара!

 

 

Контакти

Адрес:
пл. "П. Р. Славейков" 11, ет. 5 ст. 17
София 1000
България

Телефон: +(359) 2 98 78 730
10:00 ч. до 17:00 ч.

IBAN: BG29STSA93000021744640
BIC: STSABGSF
Банка ДСК ЕАД
Жануа'98 ЕООД

АВТОРИ

УЧИТЕЛЯТ
Uchitelqt_Beinsa_Duno

СЕРГЕЙ БУБНОВСКИ
Sergey_Bubnovski

МИРЗАКАРИМ НОРБЕКОВ
Mirzakarim_norbekov

ВходСледвайте ни в