Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

Блог

24 Nov Норбеков: Границата между здравето и болестта е вярата
0 1490
Щом не вярвам, организмът ми не е мобилизиран, щом не е мобилизиран, значи няма да оздравея и ще имам още по-убедителен аргумент да не вярвам. Грани..
23 Nov Бубновски: Да активизираш дишането без упражнения, е невъзможно
Janua 0 4279
Нов безплатен уебинар на тема коронавируса и как да се възстановим след него проведе д-р Сергей Бубновски. Това се случва седмица след като съобщи, ..
12 Nov Норбеков: Родината е там, където спокойно разопаковаме вътрешната си раница
0 739
Извадихме за вас откъс от уебинара с Мирзакарим Норбеков на 8-ми ноември. Целия запис можете да гледате тук: „Половин живот съм бродил по света. Им..
10 Nov Д-р Бубновски след справяне с короновируса: Не се бойте от нищо, вие сте много по-силни, отколкото мислите
Janua 0 14123
  Безплатен уебинар на тема коронавируса и как да се възстановим след него проведе тази събота д-р Сергей Бубновски. Самият той е постъпил в болниц..
06 Nov Четири стратегии как да виждаме света по различен начин
0 89
Методите, които карат хората да просперират в кариерата си или да постигат предизвикателни цели в изпълнението, са основата на много мотивационни бест..
03 Nov Суровата обич в първия брак на Робин Уилямс
0 95
- Похот! - произнася напевно Робин с плам на евангелист, говори пред близо четири хиляди души, изпълнили огромната зала и балконите на Метрополитън О..
20 Oct Морал и ценности: Жените в живота на Бетховен - част първа
0 77
  Очаквайте през 2021 година биографията на гениалния Лудвиг ван Бетхвоен на български език!   Колкото учудващо, толкова и объркващо е количество..
14 Oct Как успелите виждат света, или защо очите ни понякога ни лъжат
0 104
На 21 октомври излиза новата ни книга „По-ЯСНО, ПО-БЛИЗО, ПО-ДОБРЕ“ от Емили Балчетис, която ни разказва как успелите хора виждат света. БУКВАЛНО. Про..
12 Oct Седем основни грешки, които правим, когато започваме да спортуваме
0 752
Седем основни грешки, които правите, когато започвате да спортувате Хубавото време те подканва да отидеш в парка. Струва ти се, че като си сложиш мар..
06 Oct Защо Безос махна телевизорите от конферентните зали на Амазон
0 107
В книгата си „Амазон - магазин за всичко“ Брад Стоун разказва интересни истории от живота на Безос и пътя на компанията от времето, когато е била прос..
05 Oct Пилешка супа е това, което връща Павароти на сцената след тежка настинка
0 1098
За всеки концерт имаше три правила. Мероприятието трябваше да е разпродадено, той трябваше да си получи хонорара и никой не биваше да е на загуба. Таз..
24 Sep 20 съвета от Михаил Литвак, които ще ви помогнат да се справите с трудностите
0 364
Михаил Литвак е виден руски психолог и психотерапевт на световна величина, автор на десетки книги по практическа и популярна психология, които са прев..
Показва 1 до 12 от 227 (19 страници)