Menu
Your Cart

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

Блог

02 Nov Дългоочакваният курс DCI8 - Автоматично лидерство от 19 ноември
0 287
АВТОМАТИЧНО ЛИДЕРСТВО - ИЗКУСТВОТО ДА БЪДЕШ ЛИДЕР ОНЛАЙН ТРЕНИНГ С ГЕШЕ МАЙКЪЛ РОУЧ | 19 – 28 ноември Как да бъдем лидери в живота, в бизнеса, нав..
14 Oct Действие - движение по посока на дългосрочните цели
0 269
Действие е синоним на мощно движение по посока на дългосрочните ви цели. То превръща мечтите в реалност. Действието изисква усилия, което не е лесно. ..
06 Oct Да се събудим за Словото на Учителя
0 328
Издателство „Жануа'98“ бе регистрирано и създадено за колективната работа по един голям архив от неиздавани беседи и лекции на Учителя Беинса Дуно, по..
03 Nov Суровата обич в първия брак на Робин Уилямс
0 185
- Похот! - произнася напевно Робин с плам на евангелист, говори пред близо четири хиляди души, изпълнили огромната зала и балконите на Метрополитън Оп..
20 Oct Морал и ценности: Жените в живота на Бетховен - част първа
0 364
Очаквайте през 2021 година биографията на гениалния Лудвиг ван Бетхвоен на български език!   Колкото учудващо, толкова и объркващо е количество..
14 Oct Как успелите виждат света, или защо очите ни понякога ни лъжат
0 334
На 21 октомври излиза новата ни книга „По-ЯСНО, ПО-БЛИЗО, ПО-ДОБРЕ“ от Емили Балчетис, която ни разказва как успелите хора виждат света. БУКВАЛНО. Про..
12 Oct Седем основни грешки, които правим, когато започваме да спортуваме
0 1020
Седем основни грешки, които правите, когато започвате да спортувате Хубавото време те подканва да отидеш в парка. Струва ти се, че като си сложиш..
06 Oct Защо Безос махна телевизорите от конферентните зали на Амазон
0 224
В книгата си „Амазон - магазин за всичко“ Брад Стоун разказва интересни истории от живота на Безос и пътя на компанията от времето, когато е била прос..
05 Oct Пилешка супа е това, което връща Павароти на сцената след тежка настинка
0 1522
За всеки концерт имаше три правила. Мероприятието трябваше да е разпродадено, той трябваше да си получи хонорара и никой не биваше да е на загуба. Таз..
24 Sep 20-saveta-ot-Mihail-Litvak-koito-shte-vi-pomognat-da-se-spravite-s-trudnostite
0 528
Михаил Литвак е виден руски психолог и психотерапевт на световна величина, автор на десетки книги по практическа и популярна психология, които са прев..
17 Sep miliarderat-bez-miliardi
0 219
Даваше пари в продължение на 38 години, от които 13 години – тайно Днес всички знаят фондацията The Giving Pledge –  повече от сто милиардери, вклю..
16 Sep Otide-si-golemiyat-psihoterapevt-Mihail-litvak
0 428
Известният психотерапевт и автор на редица книги за психологията и човешките отношения Михаил Литвак си замина на 10 септември, миналата седмица. Огро..
Showing 1 to 12 of 15 (2 Pages)