Резултати

 

 

Здравейте,

Изпращам част от най- важните ми резултати, откакто прилагам принципите на “Шлифоващия диаманти“.Най-важното нещо в живота ми, което постигнах благодарение на семената, е моята щастлива връзка със съпруга ми, с когото сме заедно от почти 20 години. В голяма част от времето си с него се чувствам сякаш съм в присъствието на ангел. Чувството е магическо.

Мечтая непрекъснато и по много. Мечтите ми се сбъдват, парите винаги идват. Аз съм един много много щастлив човек.

Благодаря от сърце за Знанието!

Дария Чолакова 


Аз не ви моля да ми вярвате.

Аз ви моля да пробвате.

Всяка жена безброй пъти в живота си се доверява на случайни кулинарни рецепти. Вижда в готварски ниги, списания, тв предавания снимка на ястие, което изглежда апетитно. Прочита добавената към снимката информация за необходимите хранителни продукти, разбира за времето, което трябва да си осигури за приготвянето му и ....... ПРОБВА. Но няма никаква гаранция дали ще се получи точно същото ястие, като това на снимката, както и дали изобщо ще е годно за консумация.  

Всяка жена МИЛИОН ПЪТИ в живота си ПРОБВА.    

Точно за това моля и аз: ПРОБВАЙТЕ!НЕ МИ ВЯРВАЙТЕ! ПРОБВАЙТЕ! 

Казвам се Силвия Гочева. На 41 години съм. Омъжена съм от 16 години. Последните 10 години от живота си ги посветих на битката да стана МАЙКА.

За съжаление заедно със съпруга ми имаме изключително сериозен репродуктивен проблем, за който традиционната медицина отчита статистически, че само 5% от хората с такава диагноза имат собствени деца. Е НИЕ сме част от тези 5%!

Девет години и шест ин витро процедури, съпроводени с безброй изследвания и хирургически интервенции ме доведоха до пълно физическо и психическо изтощение.

През 2013-та година сложих край на всичко – на брака си, на бизнеса си, на борбата ми за дете. Не можех да продължа да живея по този начин. Не издържах повече. И тогава, когато приех своя  пълен „фалит” в живота си, се случи чудото: Аз, която изобщо не гледах БНТ, една вечер сърфирайки по тв каналите, попаднах на предаването Нощни птици с водещ Искра Ангелова, чийто гост беше Геше Майкъл Роуч. Гледах й предаването със затаен дъх. След това го гледах отново и отново по интернет и не можех да се успокоя. Това беше моят преломен момент. Изчетох всичко, което намерих за Геше Майкъл, за системата Шлифовъщият Диаманти и разбрах, че това е моят нов житейски път.

През 2014-та година получих покана за кафе от една напълно непозната жена. Срещнахме се в едно кафене. Тя ми носеше подарък-книгата „Карма на любовта” и ми предложи да тръгне заедно с мен по пътя ми към сбъдването ми на най-съкровената ми мечта ДА СТАНА МАЙКА. Само, че ми предложи да последвам съветите на Геше Майкъл Роуч, описани в тази книга. Съгласих се. Взех си подаръка, прибрах се, прочетох я и реших да действам. Приех прочетеното като готварска рецепта – изпълних дословно всичко, подробно описано във въпрос 76: „ ..... Искам да намерите някоя местна болница, която обслужва деца, малки деца с проблеми по рождение – здравословни проблеми, които имат от раждането си. И искам да станете доброволци там, да помагате с всичко, от което имат нужда ......” 

Не вярвах, но много, ама страшно много ми се искаше да вярвам.

През есента на 2014-та година заедно с моята приятелка започнахме всеки петък да посещаваме местна болница, където имаше специално отделение за грижа на изоставени болни деца. 

След една година през есента на 2015-та година се случи чудото: Направих последната си седма ин витро процедура и ....... УСПЯХ! АЗ СТАНАХ МАЙКА! ПРЕГЪРНАХ СИНА СИ! БЛАГОДАРЯ ГЕШЕ МАЙКЪЛ! Бог да те благослови!

P.S: Мисля, че е ясно, че след срещата ми със системата ШД спасих и брака си, и бизнеса си. Днес вече очаквам сбъдването на следващата ми мечта ...... 


 Здравейте г-жо Иванова, 

Eто историята на моята промяна, благодарение на книгата Кармичен мениджмънт.

Казвам се Даниела Бубалова, на 36 години, от гр. Бургас. Работех в голям колцентър, мечтаейки за собствен бизнес и свобода. Идеята за моя бизнес беше още в проект, когато моята сестра ми даде да прочета „Кармичен мениджмът“. 

През септември 2016г. открих детски център ‘’SunShine’‘ в гр. Бургас – красиво и много различно място, където децата да празнуват своите рождени дни. Целият ми бизнес от самото начало се стараех да изградя по Кармичния мениджмънт на Геше Майкъл. Постоянно търся възможности за посяване на семена по четирите направления- служители, доставчици, клиенти и свят. Старая се изключително много хората, които работят при мен да бъдат доволни,  изпращала съм клиенти на най- големите си конкуренти. Давам само най- доброто на моите клиенти, не правя никакви компромиси с качеството на предлаганите продукти и услуги. Имам възможно най- добрите служители, защото се опитах да помогна да съпруга ми в намирането на ключов служител за неговата фирма. Всичко посаждам и поливам съзнателно и с много любов! 

Сега 9 месеца след началото равносметката е: в една бизнес среда с голяма конкуренция и липса на качествена работна сила-  прекрасен екип от служители и много клиенти, с 20 % повече от това, което бях планувала за максимум. Печалбите ми са чудесни, клиентите и персонала ми са много доволни, а аз съм много щастлива!

Благодаря на Дария Чолакова, която ме запозна с учението на Геше Майкъл Роуч и която беше  и продължава да бъде мой учител!

PS: Снимка на преден план Даниела Бубалова, на заден Дария Чолакова.Ето това е моето местенце: https://www.facebook.com/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A%D1%80-SunShine-275335142847280/?fref=ts

Поздрави, 

Даниела Бубалова 


 

Здравейте, скъпи приятели, 

Ще ви споделя моята среща с Геше Майкъл Роуч и прекрасните преподаватели в DCI, и по-точно за пътят ми след тази среща. 

Беше през 2012 година, близо година бях в депресивно състояние, липсваха ми емоции, преживявания, приятели, университета никак не ми вървеше, липсваше ми любов.

Бях решила, че е време за промяна и за мое щастие Геше Майкъл Роуч щеше да идва в България.. и дойде! Това беше една от най-вълнуващата ми среща в живота! 

Ще се постарая да съм максимално кратка. Основното, което ме докосна бе да осъзная, че отговорността за моя живот и всичко, което присъства в него идва изцяло от мен, от моите мисли, действия и думи. Започнах да се старая да давам всичко от себе си за благото на другите, да давам това, което аз искам да получа, винаги, навсякъде, с всеки! 

Четири години по-късно, изпълнени с вдъхновяващи срещи, с интелигентни и интересни хора, вълнуващи пътешества и безброй мигове на щастие и забавление, успях да се дипломирам с лекота, срещнах мъжа на моя живот, с който в рамките на 1 година създадохме семейство, имахме прекрасна и чудна сватба, а днес имаме най-красивото и мило създание на този свят - нашето дете, на 2 месеца! 

Изпитвам дълбока благодарност към Геше Макъл Роуч и всички преподаватели за съветите и подкрепата през годините и към жената, която го покани в България и благодарение, на която тази среща беше осъществена - Жана Иванова! 

Пожелавам на всички моето щастие и благодат! 

Сейте, за да пожънете! 

С много любов, 

Пламена


Отзив от Стоянка Еленска - 81 годишна: 

Много съм благодарна на философията, която Геше Майкъл Роуч ни преподава и която аз практикувам вече няколко години. Научих се да не се сърдя на никого за нищо, защото зная, че всичко произтича от мен. Научих се да търся нещата, на които да се радвам - умение, което не оритежавах. Преди по-често спиирах мисълта си на нещата, които са проблемни или неприятни, а сега успявам да задържа мисълта си на тези неща, които са радостни за мен. С напредването на възрастта аз се чувствам все по-щастлива и уверена, като човек с перспектива. Мисля, че с личния си пример и с опита си скоро ще мога да помогна на много хора да подобрят здравето си.


Здравейте госпожо Иванова,

Ние сме Гергана и Славена от Бургас. Още веднъж бихме искали да Ви благодарим за помощта! След като прочетохме Вашите съвети за сеене на семена за повече клиенти, решихме да започнем да ги прилагаме веднага. Като начало започнахме по-редовно да правим кафе – медитацията, започнахме да си правим и кроасан – медитация, която всъщност сме правили много години наред, неосъзнато. Всеки път преди да седнем да се храним, независимо дали в къщи или на заведение, слагаме ръце на масата и благославяме храната, тези, които са участвали в приготвянето на самата трапеза (масата, столовете, покривката, съдовете, самата храна и т.н.), както и тези, които ще ядат храната.
Започнахме да си водим дневник за добрите и не толкова добрите неща, които сме правили през деня.
Стараем се винаги да има разбирателство и равновесие между нас.
Да не участваме в клюки и сплетни. Последното не ни е много трудно, понеже и без това не гледаме много телевизия, освен прогнозата за времето. И в интернет не влизаме много.
Правим всичко възможно да не критикуваме другите, а напротив да търсим в тях доброто, да ги насърчаваме да вярват в себе си. Стараем се да ги хвалим (но само, когато това е истина, без да ласкаем и да заблуждаваме).
Ако ни се случи нещо не хубаво или видим нещо не хубаво, ние не започваме да обвиняваме ситуацията или другия човек, а си казваме, причината е в нас, трябва да се постараем да не постъпваме по този начин, някога и ние сме постъпили така, но е грозно. Стараем се да бъдем внимателни с всичко и всички. И това, че не започваме да обвиняваме другия човек, много ни помага и дори бихме казали, че ни спасява от последващо сеене на лоши семена.
След като започнахме да правим всичко това, започнахме да получаваме повече документи за превод. Работата се увеличи доста. Винаги се стараем да помним, че не трябва да спираме да сеем семена и продължаваме да го правим.
От миналата година помагаме на д-р Оленичев, той е един пенсиониран военен лекар, руснак – невролог, пулмолог и иглотерапевт, да има клиенти, т.е. намираме му клиенти сред наши познати, които имат нужда и биха искали да се лекуват с иглотерапия, предоставяме му и помещение. Така помагаме на него да има допълнителни доходи, да продължава да се развива, и на хората, да бъдат здрави.
Както и на един друг лекар, който прави иглотерапия, пулсова диагностика и лечение според китайската медицина. И на него му предоставяме помещение, помагаме му да организира графика си и му водим някои от пациентите. Ние ги възприехме като семена за клиенти и за здраве, защото помагаме на хората, до известна степен, да се грижат за здравето си.
И, когато майка ни пострада тази пролет, счупи си рамото, и получи раздразнение на стомаха от обезболяващите, направихме това, което е написано в четвъртата част на „Мълчаливото оттегляне” – отдаване на добрата карма, за здравето на майка ни. След около 2-3 дни й се обади една приятелка да я чуе как е и й казала, че нейният стомах също така е бил раздразнен от обезболяващите. Обадихме се на личния ни лекар и тя й предписа билкови капки, които й помогнаха. Вече всичко е наред, Слава Богу.
Не забравяме да бъдем и клиенти.
Имаме една позната, която сега започна да работи като маникюрист и сме едни от първите й клиенти, като правим всичко възможно, да сме й постоянни клиенти.
Сигурно има и други семена за клиенти и приходи, всеки си има свой опит.
Благодарим Ви много за билетите за семинара с Геше Майкъл Роуч и за доверието.

Поздрави от морето,
Гергана и Славена
15.08.2017г.

Оставете коментар

Контакти

Адрес:
пл. "П. Р. Славейков" 11, ет. 5 ст. 17
София 1000
България

Телефон: +(359) 2 98 78 730
10:00 ч. до 17:00 ч.

IBAN: BG29STSA93000021744640
BIC: STSABGSF
Банка ДСК ЕАД
Жануа'98 ЕООД

АВТОРИ

УЧИТЕЛЯТ
Uchitelqt_Beinsa_Duno

СЕРГЕЙ БУБНОВСКИ
Sergey_Bubnovski

МИРЗАКАРИМ НОРБЕКОВ
Mirzakarim_norbekov

ВходСледвайте ни в