За Норбеков

Това, което научих от книгите на Норбеков е, че мога всичко, стига да го желая достатъчно силно и да съм готова да го приема… Сега знам, че всико е вътре в нас и зависи от нас. Книгите на М. С. Норбеков са незаменима литература за мен. Радвам се на всички които сега започват да откриват този нов свят. Желая им успех и вяра в самите тях. 

Красимира 

Това, което научих от книгите на Норбеков е, че мога всичко, стига да го желая достатъчно силно и да съм готова да го приема… Сега знам, че всико е вътре в нас и зависи от нас. Книгите на М. С. Норбеков са незаменима литература за мен. Радвам се на всички които сега започват да откриват този нов свят. Желая им успех и вяра в самите тях.

Красимира 

Ако трябва да отговоря с една дума - всичко! , а и повече -
неговите книги се усещат, достигат и до ума и до тялото. Те са
наситени с любов към човека, с оптимизъм, жизненост. М. Норбеков
успя да ме накара да повярвам, че всичко е възможно, стига да
опиташ. Допада ми неговата духовитост. Книгите, семинарите - те са
балсам за душата и безкраен празник за всеки! Прочетох всичките му книги, сега препрочитам последната негова книга - всеки път ми вдига вибрациите, създава ми усещането, че е написана специално за мен !

Христо

Допада ми уникалния подход към човека като към личност. Допада ми това, че Норбеков не се прави на светец, а счита себе си за обикновен човек като всички нас. Освен това, той не употребява насилие, за да промени човека. Станах по-толерантна към различните хора, по-сустрадателна към нуждаещите се от помощ. Близки и роднини ми казвата, че съм станала много добър човек

М. Петкова

В книгата има интересни истини за живота ни и нас самите. Но по д......., защо авторът е толкова прав - ето и мен ме мързи да се отърва от очилата си, защото не правя упражненията :-( 

Алекс

Прекрасна книга!!! Норбеков и Луиз Хей са най-добрите съвременни психолози и терапевти. И двамата са се "отскубнали" от ръцете на смъртта със силата на мисълта и правилния мироглед и начин на живот!!!

Дорина Сопаджиян

Мнението ми за книгите е, че те са превъзходни. Имам ги всичките, освен "Рижото магаренце", чета ги и ги препрочитам и ми харесват все повече и повече. Изпращал съм ги и на приятели. Не страдам от нищо, но смятам, че не е нужно човек да има някакво страдание, за да се възползва от прекрасните знания на големия и уникален учен.

Андрей Кръстев

Книгите му до една са страхотни. Имам ги всичките и периодично си препрочитам определени откъси, защото те зареждат с оптимизъм. Страдам от тежко хронично заболяване и в определени моменти те изключително много ми помогнаха да си възвърна вярата

Милена

Няма такъв човек! Опитайте и Вие .. повярвайте - истината е!

Владимир

Това е нещо уникално и всеки, който се интересува от своето здраве, трябва здраво да се заеме със себе си, а за останалите е забранено-просто няма да го разберат!

Николай Йорданов

Мога само да благодаря!

Анастасия

Много отдавна прочетох "Нова лечебна наука" на Луи Куне. Мисля, че е много полезна, поне за тези, които се интересуват от алтернативна медицина. Хубавото е, че се обяснява произхода на болестите. Тогава имах здравословен проблем и бях много изплашена. Приложих водолечение. И сега понякога правя седящи бани, като се наложи.

Иванка

Оставете коментар

Контакти

Адрес:
пл. "П. Р. Славейков" 11, ет. 5 ст. 17
София 1000
България

Телефон: +(359) 2 98 78 730
10:00 ч. до 17:00 ч.

IBAN: BG29STSA93000021744640
BIC: STSABGSF
Банка ДСК ЕАД
Жануа'98 ЕООД

АВТОРИ

УЧИТЕЛЯТ
Uchitelqt_Beinsa_Duno

СЕРГЕЙ БУБНОВСКИ
Sergey_Bubnovski

МИРЗАКАРИМ НОРБЕКОВ
Mirzakarim_norbekov

ВходСледвайте ни в