Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

Блог - упражнения

13 May Тайната на здравословното дълголетие
0 59
Докторът на медицинските науки, професор и телевизионен водещ Сергей Бубновски, след автомобилна катастрофа ходи с патерици цели 27 години. И прави не..
12 Mar За дишането - Сергей Бубновски
0 2736
Сергей Михайлович Бубновски е доктор на медицинските науки, професор, автор на принципно нови неоперативни методи за лечение на гръбнака и ставите, съ..
10 Mar Бубновски за гладуването
0 2514
Докторът на медицинските науки, професор и телевизионен водещ Сергей Бубновски, след автомобилна катастрофа ходи с патерици цели 27 години. И прави не..
26 Jan 10 години САТ в България
0 236
„Сакралната архитектура призовава да осъзнаем, че новото развитие на духовната реалност в женското тяло се построява по нов таен път, който ни се откр..
08 Jan Сергей Бубновски: Как да преодолеем страха от болката без обезболяващи?
0 487
КАК ДА ПРЕОДОЛЕЕМ СТРАХА ОТ БОЛКАТА БЕЗ ОБЕЗБОЛЯВАЩИ? Болката – това вече е реакция на възпалението на меките тъкани. А какво е това възпаление – н..
14 Dec Упражнения за възстановяване от КОВИД19 по д-р Бубновски
Janua 0 3308
Какви упражнения да правят преболедувалите КОВИД19 посъветва изкралият тежко болестта д-р Сергей Бубновски. В своя първи уебинар след възстановяването..
23 Nov Бубновски: Да активизираш дишането без упражнения, е невъзможно
Janua 0 5052
Нов безплатен уебинар на тема коронавируса и как да се възстановим след него проведе д-р Сергей Бубновски. Това се случва седмица след като съобщи, ..
14 Aug Правилна стойка - 10 години по-млади
0 496
Един ден просто реших да се заема с моето тяло и не аз да му казвам какво е добре, а да се вслушвам в това, което то ми казва, че е добре за него.  Ко..
28 May Фейсформинг: Как да забавим максимално стареенето
Janua 0 543
               Вие сте на 25 и вече се занимавате с гимнастиката за лице по метода кантиеника? Поздравления! Още дълги години ще живеете без бръчк..
12 Apr Д-р Бубновски: Вашето здраве е във вашите ръце! Болестта се бои тогава, когато не се боят от нея!
Janua 0 682
Д-р Сергей Бубновски проведе нов уебинар за това какво да правим във времето на самоизолацията и кои негови книги да прочетем. Прослушайте цялото пр..
04 Apr Д-р Бубновски: Ще мине и това, но трябва да сме активни!
Janua 0 1649
Д-р Сергей Бубновски направи живо предаване със съвети какво да правим по време на карантината. Извадихме за вас най-важните моменти от препоръките ..
28 Dec Какви са вариантите за лечение на болните стави
Janua 0 1040
Какви са вариантите за лечение на болните стави, обяснява в книгата си „Болят ме коленете. Какво да правя?” д-р Сергей Бубновски - създателят на кин..
Показва 1 до 12 от 34 (3 страници)