Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

Блог - семейство

05 Jan Норбеков: Свободата застава ли срещу семейството?
0 576
Норбеков за свободата, която може да се превърне в свободия, и да разруши корените на рода.  Забелязали ли сте, че умът ни, каквото и да правим, какт..
12 Nov Норбеков: Родината е там, където спокойно разопаковаме вътрешната си раница
0 872
Извадихме за вас откъс от уебинара с Мирзакарим Норбеков на 8-ми ноември. Целия запис можете да гледате тук: „Половин живот съм бродил по света. Им..
20 Aug Семейството - най-сложното предприятие
0 228
По-рано лекувах болни от невроза. Човекът с невроза разбира, че е болен, но той не е агресивен и затова може да се намира сред здрави хора. В сравнени..
11 Aug Норбеков за силата на благодарността, или как да удължим живота на родителите си
0 1392
„Всичко онова, което ми даваш, детето ми, ще се върне при теб през твоите деца“ – това е най-съкровената благословия на родителите или най-страшното ..
08 May Когато двама се карат, третият е излишен - Ева-Мария Цурхорст
0 855
Ще направите значителна крачка напред, ако се посветите напълно на даден човек, като си кажете: „Готов съм да споделя с него и радост, и мъка. Даря..
08 May Когато двама се карат, третият е излишен - отложете развода, има решение
0 120
  Ще направите значителна крачка напред, ако се посветите напълно на даден човек, като си кажете: „Готов съм да споделя с него и радост, и мъка. Дар..
30 Dec Норбеков: Никога нищо няма да ви замени семейството!
Janua 0 380
Женитбата е като скок във водата, пише в книгата си „Опитът на един глупак – 2” Мирзакарим Санакулович Норбеков. И пояснява: До двадесет годишна въ..
30 Dec Норбеков: Националността, половата принадлежност, религията – това са тримата ви наставници!
Janua 0 426
! Националността, половата принадлежност, религията – това са трите извора, тримата ваши наставника! Ако имате някакъв проблем, потърсете ги, те ще ..
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)