Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

Блог - рак

08 Apr Живот с Лучано Павароти: Леките и тежките страни в характера на тенора
0 96
Талантът на Павароти е от Бога. Певецът покорява публиката с уникалното си “до” от втора октава и с отдадеността си в пеенето, лишено от всякаква проф..
14 Dec Упражнения за възстановяване от КОВИД19 по д-р Бубновски
Janua 0 3191
Какви упражнения да правят преболедувалите КОВИД19 посъветва изкралият тежко болестта д-р Сергей Бубновски. В своя първи уебинар след възстановяването..
12 Oct Седем основни грешки, които правим, когато започваме да спортуваме
0 876
Седем основни грешки, които правите, когато започвате да спортувате Хубавото време те подканва да отидеш в парка. Струва ти се, че като си сложиш мар..
26 Mar Проф. Иван Неумивакин за кислородната вода
Janua 0 268
  Иван Павлович Неумивакин е доктор на медицинските науки, професор, член на президиума на Общоруската медицинска асоциация на специалистите по т..
04 Feb Д-р Иван Неумивакин: Наргилето е вредно!
Janua 0 1150
  Вредно ли е наргилето – на този въпрос отговаря в книгата си „Ракът – митове и реалност“ проф. Д-р Иван Неумивакин. Наргилето е устройство за п..
04 Feb Ракът: Какво стимулира или възпира патологичните изменения
Janua 0 2037
    Факторите, стимулиращи или възпиращи патологичните изменения, както и предраковите заболявания, изброява в книгата си „Ракът – Митове и реално..
04 Feb Иван Неумивакин: Няма такава болест – рак
Janua 0 6525
Известна е печалната статистика: в началото на нашия век всеки тринайсети човек е имал онкологично заболяване, сега боледува всеки четвърти. Ние сме..
30 Dec Норбеков: Най-главното за човека е постигането на свобода
Janua 0 3310
Най-главното за човека е постигането на свобода. Има две форми на живот. Първата е нуждата, робството. Втората е пътя на свободата. Това пише в книг..
28 Dec Какво да правим при оток в коляното
Janua 0 24702
Какво да правим при оток (подуване) в областта на колянната става, появяващ се след преки и косвени травми, ни съветва в книгата си „Болят ме колене..
23 Dec За да избегнете рака на млечната жлеза: правете лицеви опори
Janua 0 1209
Неотдавна проведените изследвания показват, че регулярните физически упражнения, особено в младостта, и контролирането на телесното тегло намаляват ..
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)