Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

Блог - рак

26 Mar Проф. Иван Неумивакин за кислородната вода
Janua 0 68
  Иван Павлович Неумивакин е доктор на медицинските науки, професор, член на президиума на Общоруската медицинска асоциация на специалистите по т..
04 Feb Д-р Иван Неумивакин: Наргилето е вредно!
Janua 0 1010
  Вредно ли е наргилето – на този въпрос отговаря в книгата си „Ракът – митове и реалност“ проф. Д-р Иван Неумивакин. Наргилето е устройство за п..
04 Feb Ракът: Какво стимулира или възпира патологичните изменения
Janua 0 1528
    Факторите, стимулиращи или възпиращи патологичните изменения, както и предраковите заболявания, изброява в книгата си „Ракът – Митове и реално..
04 Feb Иван Неумивакин: Няма такава болест – рак
Janua 0 4897
Известна е печалната статистика: в началото на нашия век всеки тринайсети човек е имал онкологично заболяване, сега боледува всеки четвърти. Ние сме..
30 Dec Норбеков: Най-главното за човека е постигането на свобода
Janua 0 2823
Най-главното за човека е постигането на свобода. Има две форми на живот. Първата е нуждата, робството. Втората е пътя на свободата. Това пише в книг..
28 Dec Какво да правим при оток в коляното
Janua 0 16165
Какво да правим при оток (подуване) в областта на колянната става, появяващ се след преки и косвени травми, ни съветва в книгата си „Болят ме колене..
23 Dec За да избегнете рака на млечната жлеза: правете лицеви опори
Janua 0 882
Неотдавна проведените изследвания показват, че регулярните физически упражнения, особено в младостта, и контролирането на телесното тегло намаляват ..
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)