Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

Блог - норбеков

05 Feb Норбеков: Какво представлява нормата, или какво ще рече „нормален”?
0 462
Норбеков за това как да избягаме от стереотипа, да разрушим нормата и да станем личност.  Норма е онова, което е прието от мнозинството, нали? Тя връ..
27 Jan Норбеков: Зад всеки успех стои силна личност
0 542
Мирзакарим Норбеков помага на хората да открият своето многообразие, да намерят вътрешния си мир и наистина да опознаят себе си. След обрати в живота ..
05 Jan Норбеков: Свободата застава ли срещу семейството?
0 576
Норбеков за свободата, която може да се превърне в свободия, и да разруши корените на рода.  Забелязали ли сте, че умът ни, каквото и да правим, какт..
18 Dec Книгата е история и Коледа
0 76
Декември вече се настани уютно в дома ни и търпеливо чака покрай огъня и украсените елхи времето, в което ще разпръсне своята магия. Сега трябва да ук..
24 Nov Норбеков: Границата между здравето и болестта е вярата
0 1885
Щом не вярвам, организмът ми не е мобилизиран, щом не е мобилизиран, значи няма да оздравея и ще имам още по-убедителен аргумент да не вярвам. Грани..
12 Nov Норбеков: Родината е там, където спокойно разопаковаме вътрешната си раница
0 872
Извадихме за вас откъс от уебинара с Мирзакарим Норбеков на 8-ми ноември. Целия запис можете да гледате тук: „Половин живот съм бродил по света. Им..
11 Aug Норбеков за силата на благодарността, или как да удължим живота на родителите си
0 1393
„Всичко онова, което ми даваш, детето ми, ще се върне при теб през твоите деца“ – това е най-съкровената благословия на родителите или най-страшното ..
08 Aug Мирзакарим Норбеков: Вие избирате дали да сте диамант, или графит
0 1602
„Всеки от вас е държал обикновен молив. Едно такова цилиндрично парче дърво, в средата му има пръчка графит. Пръстен с брилянт също всеки е държал. ..
09 Jun За щастието и страховете - моменти от общата лекция на Мирзакарим Норбеков и Геше Майкъл Роуч
Janua 0 1583
Двама от най-известните духовни учители и учени – „монахът-милионер“ Геше Майкъл Роуч и узбекският писател и учен Мирзакарим Норбеков проведоха съ..
05 Apr Норбеков: Времето е на силните
Janua 0 32435
  Коронавирусът е обикновен грип. По време на грип носът се запушва, възпаляват се бронхите и носоглътката, но в тези случаи има ситуации, които во..
18 Aug Системата на Норбеков
Janua 0 1159
  Сигурно знаете, че съществуват най-различни методики, сигурно сте чели много книги за възстановяване на здравето и по-точно на зрение­то. Всяка..
18 Aug Всеки път, когато казвате „малко е!
Janua 0 1151
  Младият император вървял със свитата си през града. Народът падал по очи и викал:             — Вива, императоре!             А ковчежникът г..
Показва 1 до 12 от 31 (3 страници)