Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

Блог - нова

06 Apr Началото: Франческо Тоти
0 89
Франческо Тоти – бивш италиански футболист, играл като атакуващ халф и нападател за италианския клуб Рома. Той записва рекордните 786 мача и 307 гола ..
06 Nov Четири стратегии как да виждаме света по различен начин
0 157
Методите, които карат хората да просперират в кариерата си или да постигат предизвикателни цели в изпълнението, са основата на много мотивационни бест..
09 Aug Размисли относно 2020 и какво да очакваме от хората на книгите  - интервю c Жана Иванова
0 545
Жана Иванова е основател и ръководител на издателска и продуцентска къща „Жануа’98“. Самата тя споделя, че тайната, която прилага повечето пъти при из..
04 Aug Какво ще стане, ако можете да програмирате робот, за да напише роман?
0 199
Представете си всички причини, които биха довели до излизането на нов български роман, създаден от робот Отдавна се говори какво ще стане, ако робо..
04 Feb Ракът: Какво стимулира или възпира патологичните изменения
Janua 0 2037
    Факторите, стимулиращи или възпиращи патологичните изменения, както и предраковите заболявания, изброява в книгата си „Ракът – Митове и реално..
28 Dec Сергей Бубновски за основните методи за унищожаване на мускулите
Janua 0 714
Основните методи за «унищожаване» на мускулите, посочва в книгата си „Остеохондрозата не е присъда!“ д-р Сергей Бубновски. Това са: нестероидни ..
28 Sep ПЪРВИ ОТКЪС ОТ „УРОЦИ С МАСТЕРА“ НА ВАДИМ ШИШКИН И ЖАНА ИВАНОВА
admin 0 598
  Прочетете първия откъс от съвместната книга на Вадим Шишкин, най-близкия ученик на Мирзакарим Норбеков, и Жана Иванова - издател, продуцент и орг..
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)