Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

Блог - книги

09 Feb ЗА АНТИБИОТИЦИТЕ, ИЛИ НА КАКВО (НЕ) НИ УЧАТ ЗАБОЛЯВАНИЯТА
0 402
Замисляли ли сте се защо в днешно време не е намалена честотата на инфекциите и човекът не е станал по-здрав, въпреки все по-силните антибиотици и х..
27 Jan Норбеков: Зад всеки успех стои силна личност
0 542
Мирзакарим Норбеков помага на хората да открият своето многообразие, да намерят вътрешния си мир и наистина да опознаят себе си. След обрати в живота ..
18 Dec Книгата е история и Коледа
0 76
Декември вече се настани уютно в дома ни и търпеливо чака покрай огъня и украсените елхи времето, в което ще разпръсне своята магия. Сега трябва да ук..
24 Sep 20 съвета от Михаил Литвак, които ще ви помогнат да се справите с трудностите
0 386
Михаил Литвак е виден руски психолог и психотерапевт на световна величина, автор на десетки книги по практическа и популярна психология, които са прев..
04 Sep 7 + 1 неща, които се случват с нашите умове, когато четем
0 158
Всеки любител на книгата може да ви каже, че когато се потопим в страхотен роман, завладяващото преживяване оживява ума с образи и емоции, а дори вклю..
14 Aug Работа с малко повече креативност?
0 165
„Уменията имат дата на продажба, но човек може да се адаптира към бъдещото развитие“, казва Род Джъдкинс в новата си книга „Идеите са единствената ти ..
12 Aug Колко любов има у Тина Търнър?
0 198
Започваме със специфичното заглавие -  „Моята любовна история“. Въпреки че парченце по парченце „блестящият“ живот на поп дивата Тина Търнър се разп..
11 Aug Кой иска беден речник в днешно време?
0 69
Синонимът на всичко прекрасно е август. Месецът носи мирис на море, а любимото нещо са споделените залези. Дългите дни и още по-дългите нощи, наситени..
11 Aug Норбеков за силата на благодарността, или как да удължим живота на родителите си
0 1392
„Всичко онова, което ми даваш, детето ми, ще се върне при теб през твоите деца“ – това е най-съкровената благословия на родителите или най-страшното ..
09 Aug Размисли относно 2020 и какво да очакваме от хората на книгите  - интервю c Жана Иванова
0 529
Жана Иванова е основател и ръководител на издателска и продуцентска къща „Жануа’98“. Самата тя споделя, че тайната, която прилага повечето пъти при из..
04 Aug Четенето е повече от скролване
0 145
На всеки се е случвало да скролва в телефона си докато пътува нанякъде, върви към дадена цел или просто стои и чака. Често попадаме на интересни загла..
29 Jul С книга в ръка през топлите месеци - колко и какво се чете през лятото?
0 173
Лятото несъмнено е този период в годината, когато хората отделят повече време да да наваксат с всичко това, което е свързано с развлечението и отдих..
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)