Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

Блог - здраве

18 Dec Книгата е история и Коледа
0 64
Декември вече се настани уютно в дома ни и търпеливо чака покрай огъня и украсените елхи времето, в което ще разпръсне своята магия. Сега трябва да ук..
14 Dec Упражнения за възстановяване от КОВИД19 по д-р Бубновски
Janua 0 2974
Какви упражнения да правят преболедувалите КОВИД19 посъветва изкралият тежко болестта д-р Сергей Бубновски. В своя първи уебинар след възстановяването..
24 Nov Норбеков: Границата между здравето и болестта е вярата
0 1801
Щом не вярвам, организмът ми не е мобилизиран, щом не е мобилизиран, значи няма да оздравея и ще имам още по-убедителен аргумент да не вярвам. Грани..
10 Nov Д-р Бубновски след справяне с короновируса: Не се бойте от нищо, вие сте много по-силни, отколкото мислите
Janua 0 14744
  Безплатен уебинар на тема коронавируса и как да се възстановим след него проведе тази събота д-р Сергей Бубновски. Самият той е постъпил в болниц..
13 Aug Болест, вън!
0 396
„Жени, ако искате да живеете дълго и без таблетки и операции, правете лицеви опори!“ Това е един от многото съвети, дадени от д-р Сергей Бубновски...
23 Apr За силата на желанието: искай и ще ти се даде
admin 0 2346
  За да поискаме да бъдем здрави, не е нужно да знаем как функционира тялото ни или неговите органи и системи. Ако направите една малка проверка, щ..
13 Apr Как да създаваме карма на здраве и добро самочувствие
Janua 0 371
Как да създаваме карма на здраве и добро самочувствие? Преведохме за вас ориентировъчен списък от навици, публикувани на фейсбук страницата на Май..
10 Apr Етеричните масла - символ на богатство и поднасяни като най-ценни дарове в древността
Janua 0 760
Ароматерапията е лечебен метод, при който се използват натурални етерични масла, въвеждани в тялото през дихателните пътища, кожата и лигавиците. ..
04 Apr Д-р Бубновски: Ще мине и това, но трябва да сме активни!
Janua 0 1545
Д-р Сергей Бубновски направи живо предаване със съвети какво да правим по време на карантината. Извадихме за вас най-важните моменти от препоръките ..
27 Mar Рецептата за младост на проф. Неумивакин
Janua 0 325
Своята рецепта за младост публикува в книгата си „Ендоекология на здравето“ изтъкнатият руски учен, доктор на медицинските науки и ръководител на ру..
11 Oct Д-р Сергей Бубновски: Не разчитайте за всичко на „бърза помощ“
Janua 0 584
Във века на научно-техническия прогрес медицината незабелязано прехвърли човечеството на медицинско-техническа, апаратна и лекарствена помощ и се ..
20 Sep Простуда, грип, ОРВИ – как да ги избегнем?
Janua 0 694
  Простудните заболявания ни атакуват, ние вече боледуваме от тях по няколко пъти в годината! От време навреме настъпва истинска пандемия от прос..
Показва 1 до 12 от 35 (3 страници)