Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

Блог - здраве

23 Apr За силата на желанието: искай и ще ти се даде
admin 0 2044
  За да поискаме да бъдем здрави, не е нужно да знаем как функционира тялото ни или неговите органи и системи. Ако направите една малка проверка, щ..
13 Apr Как да създаваме карма на здраве и добро самочувствие
Janua 0 296
Как да създаваме карма на здраве и добро самочувствие? Преведохме за вас ориентировъчен списък от навици, публикувани на фейсбук страницата на Май..
10 Apr Етеричните масла - символ на богатство и поднасяни като най-ценни дарове в древността
Janua 0 576
Ароматерапията е лечебен метод, при който се използват натурални етерични масла, въвеждани в тялото през дихателните пътища, кожата и лигавиците. ..
04 Apr Д-р Бубновски: Ще мине и това, но трябва да сме активни!
Janua 0 1323
Д-р Сергей Бубновски направи живо предаване със съвети какво да правим по време на карантината. Извадихме за вас най-важните моменти от препоръките ..
27 Mar Рецептата за младост на проф. Неумивакин
Janua 0 86
Своята рецепта за младост публикува в книгата си „Ендоекология на здравето“ изтъкнатият руски учен, доктор на медицинските науки и ръководител на ру..
11 Oct Д-р Сергей Бубновски: Не разчитайте за всичко на „бърза помощ“
Janua 0 484
Във века на научно-техническия прогрес медицината незабелязано прехвърли човечеството на медицинско-техническа, апаратна и лекарствена помощ и се ..
20 Sep Простуда, грип, ОРВИ – как да ги избегнем?
Janua 0 590
  Простудните заболявания ни атакуват, ние вече боледуваме от тях по няколко пъти в годината! От време навреме настъпва истинска пандемия от прос..
04 Feb Иван Неумивакин: Няма такава болест – рак
Janua 0 4897
Известна е печалната статистика: в началото на нашия век всеки тринайсети човек е имал онкологично заболяване, сега боледува всеки четвърти. Ние сме..
30 Dec Норбеков: Изследвайте внимателно тялото си и започвайте да му помагате
Janua 0 592
Универсални рецепти, които помагат на всички по един и същ начин, в природата НЯМА. Защо? Защото онова, което благотворно действа на един човек, дей..
28 Dec С.Бубновски: Остеохондрозата е наказание за безхаберното отношение към собственото тяло
Janua 0 683
“Остеохондрозата на гръбнака не е болест. Тя е наказание за безхаберното отношение към собственото тяло – Храм на Светия Дух!”. Това ни казва в книг..
28 Dec Сергей Бубновски за илюзиите за здравето
Janua 0 1804
Повечето хора имат илюзии по отношение на зд­равето си, обяснява в книгата си „Остеохондрозата не е присъда!“ д-р Сергей Бубновски. Как да разбирам..
28 Dec Какво всъщност ни боли
Janua 0 415
Когато пациентът казва на лекаря, че му се е прищипал нерв, физиолозите отговарят пределно кратко: «Нервите не болят. Те нямат болеви рецептори». То..
Показва 1 до 12 от 30 (3 страници)