Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

Блог - здраве

30 Mar Сергей Бубновски: Студената вода – най-добрата „ваксина“ срещу грип
0 650
Докторът на медицинските науки, професор и телевизионен водещ Сергей Бубновски, след автомобилна катастрофа ходи с патерици цели 27 години. И прави не..
25 Feb Вярата - най-могъщата сила срещу болестта
0 248
Факт е, че за да постигнем нещо, трябва предварително да сме го поискали. Всичко започва от нашите желания. Ако искаме да прекъснем всякакви съзнателн..
09 Feb ЗА АНТИБИОТИЦИТЕ, ИЛИ НА КАКВО (НЕ) НИ УЧАТ ЗАБОЛЯВАНИЯТА
0 446
Замисляли ли сте се защо в днешно време не е намалена честотата на инфекциите и човекът не е станал по-здрав, въпреки все по-силните антибиотици и х..
18 Dec Книгата е история и Коледа
0 87
Декември вече се настани уютно в дома ни и търпеливо чака покрай огъня и украсените елхи времето, в което ще разпръсне своята магия. Сега трябва да ук..
14 Dec Упражнения за възстановяване от КОВИД19 по д-р Бубновски
Janua 0 3191
Какви упражнения да правят преболедувалите КОВИД19 посъветва изкралият тежко болестта д-р Сергей Бубновски. В своя първи уебинар след възстановяването..
24 Nov Норбеков: Границата между здравето и болестта е вярата
0 1935
Щом не вярвам, организмът ми не е мобилизиран, щом не е мобилизиран, значи няма да оздравея и ще имам още по-убедителен аргумент да не вярвам. Грани..
10 Nov Д-р Бубновски след справяне с короновируса: Не се бойте от нищо, вие сте много по-силни, отколкото мислите
Janua 0 15491
  Безплатен уебинар на тема коронавируса и как да се възстановим след него проведе тази събота д-р Сергей Бубновски. Самият той е постъпил в болниц..
13 Aug Болест, вън!
0 451
„Жени, ако искате да живеете дълго и без таблетки и операции, правете лицеви опори!“ Това е един от многото съвети, дадени от д-р Сергей Бубновски...
23 Apr За силата на желанието: искай и ще ти се даде
admin 0 2390
  За да поискаме да бъдем здрави, не е нужно да знаем как функционира тялото ни или неговите органи и системи. Ако направите една малка проверка, щ..
13 Apr Как да създаваме карма на здраве и добро самочувствие
Janua 0 394
Как да създаваме карма на здраве и добро самочувствие? Преведохме за вас ориентировъчен списък от навици, публикувани на фейсбук страницата на Май..
10 Apr Етеричните масла - символ на богатство и поднасяни като най-ценни дарове в древността
Janua 0 785
Ароматерапията е лечебен метод, при който се използват натурални етерични масла, въвеждани в тялото през дихателните пътища, кожата и лигавиците. ..
04 Apr Д-р Бубновски: Ще мине и това, но трябва да сме активни!
Janua 0 1601
Д-р Сергей Бубновски направи живо предаване със съвети какво да правим по време на карантината. Извадихме за вас най-важните моменти от препоръките ..
Показва 1 до 12 от 38 (4 страници)