Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

Блог - живот

07 Nov Елинор Рузвелт: Живейте всеотдайно, вършете всичко с цяло сърце
0 113
„Животът е интересен само когато представлява процес на израстване, или казано с други думи, ние можем да растем само когато проявяваме интерес“ - Eл..
08 Aug Четирите свободи
Janua 0 578
  Постигането на четирите свободи е много важно за всички Странници. Без тях изобщо няма защо да мечтаете за всичките седем основни източника на си..
08 Aug Мирзакарим Норбеков за възпитанието на децата
Janua 0 59
  Да станеш богат, да развиваш духовността си, да помагаш на близките си, да живееш пълноценен живот, да улавяш вълшебните моменти на битието с вся..
08 Aug Норбеков: Какво е адът и за какво живеем
Janua 0 1035
  Всички смятат, че адът не е тук, а някъде там, в някакво друго измерение. Скъпи мои, адът с гаранция се намира между ушите ви! Точно по средата..
04 Feb Ракът: Какво стимулира или възпира патологичните изменения
Janua 0 1020
    Факторите, стимулиращи или възпиращи патологичните изменения, както и предраковите заболявания, изброява в книгата си „Ракът – Митове и реално..
26 Jan Хапчетата правят човека беззащитен пред болестта
Janua 0 593
Въпросите на дълголетието, от една страна, плашат, от друга – предизвикват възхищение. От една страна, остаряващите и дълго живеещите граждани трябв..
25 Jan Здравето е несъпоставимо с която и да е друга радост от живота
Janua 0 491
  Медицината не изучава законите на здравето. Тя изучава болестите и правилата за адаптация към болестта чрез манипулиране с лекарствени средства, ..
11 Jan Няма нищо за сръдни на този свят! И няма нищо по-важно от самия живот
0 211
  И аз глупакът, представи си, чакалче, им се разсърдих! – нададе истински чакалски вой дайди. – Толкова им се разсърдих, че напуснах дома си. Дълг..
30 Dec Геше Майкъл Роуч: Всеки ден да се изживява като последния от живота
Janua 0 177
В будистката традиция един бизнесмен не се счита за преуспял, защото е изкарал много пари, нито дори защото след като е спечелил въпросните пари, зн..
22 Dec СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА
Janua 0 193
68-ми ден  «И ще благословя онези, които те благославят ... и ще се благославят в тебе всичките племена на земята» (Бит. 12,3). О, колко много са ..
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)