Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

Блог - живот

14 May Преориентиране в потока на времето
0 160
Представяме ви първи откъс от книгата на големия психолог и създател на семейните констелации, Берт Хелингер - Бизнес съвети - Успех в живота и профес..
13 May Тайната на здравословното дълголетие
0 81
Докторът на медицинските науки, професор и телевизионен водещ Сергей Бубновски, след автомобилна катастрофа ходи с патерици цели 27 години. И прави не..
08 Apr Живот с Лучано Павароти: Леките и тежките страни в характера на тенора
0 290
Талантът на Павароти е от Бога. Певецът покорява публиката с уникалното си “до” от втора октава и с отдадеността си в пеенето, лишено от всякаква проф..
20 Oct Морал и ценности: Жените в живота на Бетховен - част първа
0 309
  Очаквайте през 2021 година биографията на гениалния Лудвиг ван Бетхвоен на български език!   Колкото учудващо, толкова и объркващо е количество..
12 Aug Колко любов има у Тина Търнър?
0 247
Започваме със специфичното заглавие -  „Моята любовна история“. Въпреки че парченце по парченце „блестящият“ живот на поп дивата Тина Търнър се разп..
27 Jul Ние сме нещо повече - или как да възпитаваме децата си до 14 години
0 264
Преди да бъде създадена Вселената, нашите души винаги са съществували като част от Божественото в още по-високи измерения. На съзнателно (физическо) н..
08 Mar Жените са нещо различно - грижат се за живота и го пазят
0 922
„Жените са нещо различно. Като мъж мога да заявя това. Заявявам го с дълбоко разбиране. Какво би бил моят живот без жените? Какво бих могъл да напра..
07 Nov Елинор Рузвелт: Живейте всеотдайно, вършете всичко с цяло сърце
0 344
„Животът е интересен само когато представлява процес на израстване, или казано с други думи, ние можем да растем само когато проявяваме интерес“ - Eл..
08 Aug Четирите свободи
Janua 0 1080
  Постигането на четирите свободи е много важно за всички Странници. Без тях изобщо няма защо да мечтаете за всичките седем основни източника на си..
08 Aug Мирзакарим Норбеков за възпитанието на децата
Janua 0 271
  Да станеш богат, да развиваш духовността си, да помагаш на близките си, да живееш пълноценен живот, да улавяш вълшебните моменти на битието с вся..
08 Aug Норбеков: Какво е адът и за какво живеем
Janua 0 1862
  Всички смятат, че адът не е тук, а някъде там, в някакво друго измерение. Скъпи мои, адът с гаранция се намира между ушите ви! Точно по средата..
04 Feb Ракът: Какво стимулира или възпира патологичните изменения
Janua 0 2154
    Факторите, стимулиращи или възпиращи патологичните изменения, както и предраковите заболявания, изброява в книгата си „Ракът – Митове и реално..
Показва 1 до 12 от 17 (2 страници)