Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

Блог - жануа

09 Feb ЗА АНТИБИОТИЦИТЕ, ИЛИ НА КАКВО (НЕ) НИ УЧАТ ЗАБОЛЯВАНИЯТА
0 403
Замисляли ли сте се защо в днешно време не е намалена честотата на инфекциите и човекът не е станал по-здрав, въпреки все по-силните антибиотици и х..
05 Jan Автобиографията на Тоти излиза на български през 2021
0 1136
През пролетта на 2021 на българския пазар излиза автобиографията на Франческо Тоти - „Капитанът“, издание на Жануа'98. Първи откъс от книгата прочетет..
06 Nov Четири стратегии как да виждаме света по различен начин
0 141
Методите, които карат хората да просперират в кариерата си или да постигат предизвикателни цели в изпълнението, са основата на много мотивационни бест..
14 Oct Как успелите виждат света, или защо очите ни понякога ни лъжат
0 168
На 21 октомври излиза новата ни книга „По-ЯСНО, ПО-БЛИЗО, ПО-ДОБРЕ“ от Емили Балчетис, която ни разказва как успелите хора виждат света. БУКВАЛНО. Про..
09 Aug Размисли относно 2020 и какво да очакваме от хората на книгите  - интервю c Жана Иванова
0 529
Жана Иванова е основател и ръководител на издателска и продуцентска къща „Жануа’98“. Самата тя споделя, че тайната, която прилага повечето пъти при из..
08 Aug Мирзакарим Норбеков: Вие избирате дали да сте диамант, или графит
0 1602
„Всеки от вас е държал обикновен молив. Едно такова цилиндрично парче дърво, в средата му има пръчка графит. Пръстен с брилянт също всеки е държал. ..
09 Jun НЕ! на пластичните операции, или коя е правилната стойка?
0 694
   „Преди няколко години Джейн Фонда заяви, че съжалява за      операцията на лицето си. Междувременно тя се подложи на   повторна операция. Сега, ..
07 Nov Елинор Рузвелт: Живейте всеотдайно, вършете всичко с цяло сърце
0 309
„Животът е интересен само когато представлява процес на израстване, или казано с други думи, ние можем да растем само когато проявяваме интерес“ - Eл..
08 May Когато двама се карат, третият е излишен - Ева-Мария Цурхорст
0 855
Ще направите значителна крачка напред, ако се посветите напълно на даден човек, като си кажете: „Готов съм да споделя с него и радост, и мъка. Даря..
08 May Когато двама се карат, третият е излишен - отложете развода, има решение
0 120
  Ще направите значителна крачка напред, ако се посветите напълно на даден човек, като си кажете: „Готов съм да споделя с него и радост, и мъка. Дар..
14 Nov Отстъпки по случай новия ни онлайн магазин
0 305
  Щастливи сме да ви покажем новия ни магазин, който тепърва ще пълним с полезна информация, ценни откъси, интервюта и интересни събития около авто..
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)