Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

Блог - деца

07 Jul Връзката между деца и родители се изгражда и от книгите
0 154
През лятото е необходимо да се положат усилия да се помогне на децата да поддържат уменията си за четене и да го правят за удоволствие. Четенето изгр..
19 Aug Как да бъдем умни майки
Janua 0 209
Умните мами може и да изглеждат като всички останали майки, с които се срещаме на опашката. Но ако видите техните банкови сметки и извлеченията по..
27 Jul Ние сме нещо повече - или как да възпитаваме децата си до 14 години
0 264
Преди да бъде създадена Вселената, нашите души винаги са съществували като част от Божественото в още по-високи измерения. На съзнателно (физическо) н..
08 Aug Мирзакарим Норбеков за възпитанието на децата
Janua 0 271
  Да станеш богат, да развиваш духовността си, да помагаш на близките си, да живееш пълноценен живот, да улавяш вълшебните моменти на битието с вся..
27 Dec Как да се подготвят бременните, за да запазят здравето си и да имат здрави деца
Janua 0 559
Здравето на човека от бъдещето трябва да се заражда в утробата на майката. И жената, и нейният съпруг трябва да подготвят себе си и своя организъм з..
27 Dec Защо за бременните е задължителна гимнастиката
Janua 0 453
Защо за бременните е задължителна гимнастиката Колкото повече мама се движи, толкова повече бебето получава кислород и също започва да се движи актив..
23 Dec Първата година от живота на детето – ключова за здравето през предстоящия му живот
Janua 0 672
Aз считам първата година от живота на детето, и на момчето, и на момичето, за ключов етап при формирането на здрав организъм за целия предстоящ живо..
23 Dec Как да засилим имунитета на изнежените и болни деца
Janua 0 795
Какво да правят родителите, които са пропуснали златния период за тренировка на имунитета – първата година от живота на детето? Ако детето вече е с ..
22 Dec Играта с детето не е родителско възпитание, грижа, обучение или наставление
Janua 0 284
"Играта с детето не е родителско възпитание, грижа, обучение или наставление. Тя не означава да се опитвате да надвиете детето, да го промените, д..
22 Dec Никога не сме имали намерение да „пораснем” до такива възрастни, каквито са станали повечето от нас
Janua 0 260
  "Любовта към един човек му позволява да се разкрие, да се отвори, да свали защитите си, да се разголи не само физически, но психически и духовно...
22 Dec Изненадващо трудно е да възстановим своя детски гений
Janua 0 239
  „Не зная как да науча друг човек да играе с децата. Няма формула. Мога само да помогна на възрастните да се отучат, за да освободят достатъчно пр..
22 Dec Повечето хора не осъзнават, че не знаят как да докосват
Janua 0 312
  Повечето хора не осъзнават, че не знаят как да докосват. С израстването на децата това, което е започнало като нежно докосване по цялото тяло, ст..
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)