Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

Блог - биография

13 Sep Защо е специален Специалния?
0 338
„Аз спечелих с Порто две титли, Купата на УЕФА и Шампионската лига. Мисля, че това ме прави специален. Да, аз съм Специалния!'' Кой всъщност е Специа..
01 Jul Рекламната машина или пътят на Павароти към върха
0 119
АБВ на най-важните похвати в бизнеса Да пласираш творец, е като да пласираш калъп сапун. Може да не звучи добре, поставено по този начин, но замислет..
06 Apr Началото: Франческо Тоти
0 280
Франческо Тоти – бивш италиански футболист, играл като атакуващ халф и нападател за италианския клуб Рома. Той записва рекордните 786 мача и 307 гола ..
05 Jan Автобиографията на Тоти излиза на български през 2021
0 1455
През пролетта на 2021 на българския пазар излиза автобиографията на Франческо Тоти - „Капитанът“, издание на Жануа'98. Първи откъс от книгата прочетет..
16 Aug Възходът на едно момче, което умее да разсмива
0 239
  – Той беше известен, така че жените му налитаха – допълва Сеф. – Но също така всеки наркодилър му поднасяше дрога. Хвалебствията прииждат към Роб..
12 Aug Колко любов има у Тина Търнър?
0 267
Започваме със специфичното заглавие -  „Моята любовна история“. Въпреки че парченце по парченце „блестящият“ живот на поп дивата Тина Търнър се разп..
07 Nov Елинор Рузвелт: Живейте всеотдайно, вършете всичко с цяло сърце
0 360
„Животът е интересен само когато представлява процес на израстване, или казано с други думи, ние можем да растем само когато проявяваме интерес“ - Eл..
28 May Тина: Изглежда, са ми нужни повече от прословутите девет котешки живота, за да преживея всичко, което съдбата ми поднася
Janua 0 518
 „Дай ми живот от обещания и свят от мечти. Говори езика на любовта, сякаш го разбираш ти.“ „Тина, ще се омъжиш ли със мен?“ Това беше първото п..
28 May Тина Търнър: Реших, че съм призвана да живея
Janua 0 517
  „Винаги е имало емоция в моя глас, защото песните ми бяха свързани със собствения ми живот. Когато на сцената е имало сълзи, били са истинс..
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)