Седмичната прогноза на Мария Доневска отново е тук!

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Понеделник и вторник до около 11.30 ч. ще да са били силни и удовлетворяващи и откъм семейството, и откъм работата.  Тя се  разплаща добре през втората част на вторник, сряда  и четвъртък до около 18 ч., като успявате да подредите финансите и практичните детайли, дори ако в някои от тях се налагат дискретни операции. А в четъртък вечерта, петък  и събота до около 19 ч. би следвало да се заемете със стиковането на празничните програми. Възможно е да се притесните – някой пак има температура,  явяват се началнически изисквания  или служебни промени. Но това си е част от живота, а той, както знаете, се изразява в непрестанно движение. Скъпите Овни са сред първите, които имат усет и устрем за него – пътуванията вече  ви очакват в най-красивия и луксозен вариант, а той може и да е чуждестранен.  Но преди това има пак много работа – в събота вечерта и неделя ще я свършите за къщата (любовта няма да пропусне да ви зарадва), а по-нататък - за празниците.  Отворете сърцето си за красотата на духовното им послание.

 

ТЕЛЕЦ(20.04 – 19.05)

Може и да сте се притеснявали в понеделник и вторник до около 11.30 ч., но увенчаванията при всички случаи ще да са били практични и добре организирани, независимо от това дали става въпрос за семейни саги, делови, административни, правни, чуждестранни и финансови въпроси или пътувания. През втората част на вторник, сряда  и четвъртък до около 18 ч. Луната във вашия знак ви дава високи пълномощия за подреждане и обгрижване на света около вас с особена миротворна функция и стимулиране на хармонията около тези, които ви заобикалят. Което означава, че ви отвръщат със същото и много ценят вашето присъствие. Обичането ви пaртнира драговолно, а това означава, че го умножавате и за поднебесното пространство. Възможно е в четъртък вечерта, петък  и събота до около 19 ч. да похарчите доста пари, но това ще е едно от доказателствата за наличността им, а тя е сред удовлетворяващите компоненти на момента. Още по-радостно ще прозвучат семейните въпроси от 23-и нататък, а ще стане ясно, че и височайшите власти се нуждаят много от вас. Подобна вест може да ви намери още в събота вечерта и неделя, когато и любовта няма да пропусне да се обозначи: носите красота на света, затова неговата ви принадлежи.

БЛИЗНАЦИ(20.05 -20.06)

Мисълта за приятелите поддържа будността ви в понеделник и вторник до около 11.30 ч. за чуждестранната и духовната материя, която еволюира по най-благословените канали за съвместните дела, в които партньорствата са в ролята на мотор на тандема, поемайки престижни договорености и ласкателни чуждестранни реверанси или артистични, политически, административни, научни и пр.  предложения, от които вие сте част, като създавате нужния луксозен фон и контролирате практичните му координати.  Това ще се усети  и в  четъртък вечерта, петък  и събота до около 19 ч., когато ще се наложи да се включите в организационната фаза. Преди това, през  втората част на вторник, сряда  и четвъртък до около 18 ч. ще трябва да отделите внимание на приключващата, в контекста на работни и деятелни повинности, в рамките на които началниците леко нервничат, а е възможно и покрай паричната материя да се мярнат дразнители. При всички случаи вие печелите от този факт, а в събота вечерта и неделя от него ще произлязат и радости за къщата. Любовта трудолюбиво я обитава.

РАК(21.06-21.07)

Силни моменти в службата в понеделник и вторник до около 11.30 ч., което не отменя напреженията, но умножава съзидателния им принос, както и вашия личен, доколкото ще се мернат откровени реверанси откъм ръководните кадри, а вероятно и луксозни премии откъм чуждестранните им филиали. Втората част на вторник, а също сряда  и четвъртък до около 18 ч. създават предпоставки да общувате с приятелите и с любимите си хора, които ще потвърдят своята преданост и готовността си да споделят с вас празничната атмосфера. Леко се колебаете в избора си в четъртък вечерта, петък  и събота до около 19 ч. поради напрежения около вас (главоболия у дома заради грипа, например, или изнервеност и неразбиране по служебна линия – във всички поприща има подобни моменти), но в събота вечерта и неделя нещата ще се подредят, защото взимате властта в свои ръце и с грижа и нежност умиротворявате и изцелявате всички наоколо. Любовта ще стори същото за вас – тя е готова да ви съпрокоснови и с безбройните съкровища на близостта.

ЛЪВ(22.07 – 22.08)

Скъпите Лъвове са на своя трон в понеделник и вторник до около 11.30 ч. , демонстрирайки цялата си артистична, политическа, интелектуална, творческ, правна, историческа или административно-доументационна царственост,  като достолепието ги придружава във всяка сторена стъпка и влияе на вижданията и излъчваните наоколо становища, включително на най-високо равнище.Усеща се подкрепата на последното, а не изключвам и призив някои от вас да се присъединят към ешалоните на властта или на чуждестранните й представителства. Покани за пътувания също не липсват и мога да ви уверя, че те ще бъдат луксозни, независимо от това дали ви отправят към семейството, към културна, или научна събитийност или към исторически артефакти. Втората част на вторник, сряда  и четвъртък до около 18 ч. носят служебни напрежения, които ще съумеете да превърнете в съзидателни и естетически високо осмислени, а аз смея да ви уверя, че те и доста бързо ще се осребрят. Готови сте за празничната атмосфера, но четъртък вечерта, петък  и събота до около 19 ч. ще покажат, че пирятелите имат проблеми, ръководните кадри – също, интервенциите ви ще бъдат за пореден път неотложни и спасителни. Заради тях вероятно ще пренебрегнете любовта, но в събота вечерта и неделя покрай нейното присъствие вкъщи всички тревоги ще се разлетят като мъгла. И вие ще можете да се заредите за следващата си триумфалност – тя вече е пред прага ви.

 

ДЕВА(23.08 – 22.09)

Довършителната фаза е градивна за къщата в понеделник и вторник до около 11.30 ч., но и за духовната ви ориентираност, която остава будна за повелите на момента с цялата му луксозна зареденост, в която не липсват нито творчески, нито чуждестранни елементи. Последните са на път да добият още по-голямо значение през втората част на вторник, в сряда и четвъртък до около 18 ч., като семейните и любовните въпроси допълнително ще еволюират след влизането на Слънцето в Козирог, което ще се случи  малко след полунощ на 22-и срещу 23-и декември. Поредната фаза на напрежение в четъртък вечерта, петък  и събота до около 19 ч. касае повече света и партньорствата, но вие ще успеете мъдро да наклоните везните към благородните решения и цивилизованите подходи, ориентирани към методично приотизиране на проблематиката така, че да се намерят оптимални решения. Любовта е тази, която ще ги обяви в събота вечерта и неделя в духа на онова, което е най-близко до общите желания, а те със сигурност гравитират около взаимното ощастливяване. Е, добре, то вече е факт.

 

ВЕЗНИ (23.08 – 22.10)

Важни за партньорствата понеделник и вторник до около 11.30 ч. - можете спокойно да констатирате, че те еволюират по най-аристократичната тангента,  за което личното ви присъствие и словесно или писмено участие имат немалка заслуга, независимо от това дали се касае за политика, дипломация, културни, или образователни практики, медии, книгоиздаване, право и чуждестранни контакти, научни или исторически форуми. Отлично е поставена и финансовата материя, независимо от вероятността през втората част на вторник, в сряда  и четвъртък до около 18 ч. да похарчите доста пари, най-вероятно за семейството, за къщата, за личния си гардероб или за някакви естетически решения, които са напълно уместни. Хармонизиращите ви интервенции са спасителни в четъртък вечерта, петък  и събота до около 19 ч., доколкото светът е уязвим (вероятно и по семейна, и по професионална линия това ще се усети, а и за собственото си здраве ще трябва да положите грижи на фона на доста напрегната програма от задачи), така че се постарайте в  събота вечерта и неделя да довършите онези служебни повинности, които обещават да дадат пример за висок стил и уникален творчески принос. Любовта ще се погрижи за красивото инвестиране на финансовия. Далечните пътувания са отличен вариант.

 

СКОРПИОН(23.10 – 21.11)

Вие сте отличниците в работата в понеделник и вторник до около 11.30 ч. , а и в печалбите и наградите от нея, както в буквален, така и в морален смисъл, доколкото и премиите, и началническите реверанси се въртят около вас. С влизането на Слънцето в Козирог от началните минути на 23-и декември, ще последват не само похвали, но и предложения – например за допълнителна квалификация или ръководен пост, позволяващ да подготвяте нови кадри или да посредничите с високите политически, образователни, културни и пр. фактори. Ще се радвате на успехите на децата и на присътвието им (което учи на много неща и самите вас), а и на любовта, която е свила гнездо под собствената ви стряха. Така че през втората част на вторник, сряда и четвъртък до около 18 ч. се погрижете основно за нея, а в четъртък вечерта, петък  и събота до около 19 ч. и за здравето й, чрез инвестиране на допълнителни средства в една финализираща фаза, която ще реши проблеми и на семейството, а и на властта (всички са малко изнервени през тези дни). Важното е, че в събота вечерта и неделя ще успеете да насочите развитията към най-красивия им вариант. Обичането със сигурност ще има висша роля в този процес, а вие едва ли ще пропуснете възможността да му се насладите. Което и следва най-после да се случи.

СТРЕЛЕЦ(22.11 – 21.12)

Блестящите Стрелци са сред най-достолепните в понеделник и вторник до около 11.30 ч., озарявайки света с аристократичнотоси присъствие – няма как да не ги обичат и да не им се възхищават, и от близо, и от далеч. Знаци за това със сигурност ще се появат веднага, но и през втората част на вторник, сряда  и четвъртък до около 18 ч. ще има съзидателни сигнали, които ще се отразят добре и на кесията ви, и на здравето ви, най-вече чрез стимулите да предприемете конкретни стъпки за повече конструктивност в тяхна полза, което с влизането на Слънцето в Козирог след 22-и вероятно ще бъде допълнително импулсирано, както по семейна линия, така и чрез предложения от най-високо овластено равнище. Ще бъдете призовани за важни творчески, държавнически и посреднически, научни или медийни дела, като четъртък вечерта, петък  и събота до около 19 ч. са трудни и актуализират по-скоро колебания и противоречия, включително заради здравословни и домашни рискове, каквито могат да ви подразнят и в този момент. Важното е, че събота вечерта и неделя успяват да сложат край на ограничители и притеснения от този вид, за което и обичането много категорично ще допринесе – неговата близост продължава да е все така магически целебна.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

При Луна в Овен (понеделник и вторник до около 11.30 ч. ) за Козирозите винаги има напрежения, но в случая те ще да са имали приятно градивен характер, внасяйки яснота и порядък по всички онези сектори, които са потенциален генератор на притеснения, например семейният, началническият, документационният, светският, словесно- медийният и пр. Т.е. всички задачи са изпълнени перфектно и през втората част на вторник, сряда  и четвъртък до около 18 ч. можете да се насладите на общуването си със света, преливащо от хармония и шансове да участвате в нейното умножаване чрез слово и последнически или артистични послания в името на общото благо. В четъртък вечерта, петък  и събота до около 19 ч. околните ще имат още по-голяма потребност от вашето съдействие, доколкото енергиите създават напрежения и изискват още по-голямо обслужващо усърдие. Вашето вероятно ще трябва да продължи и в събота вечерта и неделя, основно по професионална линия, доколкото от вас продължават да очакват важни за началническото съсловие дела.  Те обещават да са модел за стилност и естетическа издържаност. Пропуснах да добавя, че откъм сектора на приятелствата някой се надява да забележите и по-специалните му чувства – нищо чудно през уикенда да опита да ги заяви.

 

ВОДОЛЕЙ(21.01 – 19.02)

Вестите в понеделник и вторник до около 11.30 ч. са ласкателни за вашата лична и обществена кауза, която еволюира към още по-високопоставени и значими измерения на социалния, политическия , образованелния, медийния, издателския, научния, правния и чуждестрання ангажимент. Авторският също добива голямо значение – във връзка с него са напреженията през втората част на вторник, в сряда и четвъртък до около 18 ч., предвид необходимостта да се вложи голямо старание в естетизиращите подробности и дизайнерските решения. Любовта е насреща, готова да помогне за тях, което ще е и потвърждение за подкрепленията й за вашето кариерно израстване. Нека все пак да ви предупредя, че четъртък вечерта, петък  и събота до около 19 ч. могат да ви поставят пред прага на някакво емоционално изкушение или, да речем, раздвояване, което е способно да се окаже по-разточително на психическа и финансова енергия, отколкото може да се предположи. При всички случаи усилията през уикенда ще донесат отлични дивиденти и компенсации: обичането също ще предложи утехи и е радостно, че те са част от професионалните сбъдваемости. Тяхната обществена разгласа вече е факт.

      

РИБИ(20.02 – 20.03)

За скъпите Риби понеделник и вторник до около 11.30 ч. носят удовлетворения по родителска и семейна линия, но и по професионална и обществена не липсват големи количества от тях, което се измерва с умножени приходи и с усещането за добре свършена работа. Имате чувство за известен морален дълг и към приятелите и втората част на вторник, сряда  и четвъртък до около 18 ч. са отлични за контакта с тях и за потвърждаването на двустранните светли чувства. Не пропускайте да напомните за вашите и на любовта, която е в ролята на предан духовен спътник. През уморителните четъртък вечерта, петък  и събота до около 19 ч., тя ще изведе на високо равнище и професионалния порядък, превеждайки го към общия знаменател на отличните печалби. Някои от тях могат да са свързани с далечните посоки и с чуждестраннте взаимодействия. В събота вечерта и неделя дивидентите ще се измерят най-вече в количествата умножено щастие, чието споделяне се радва на все повече любовни и семейни радости. Близостта и сънищата добиват много изтънчено и рафинирано звучене.