ОВЕН (21.03 – 19.04)

Вторник е бил добър да се действа и да се предприема. От друга страна, блокадите по отношение на комуникацията бързо отшумяват в сряда, четвъртък и петък до около 14 ч. и вие научвате много приятни неща относно семейството, професионалните развития и отношението на началниците към личната ви работа. Във връзка с нея има и някои неизвестни, разбира се, но ако трябва да говорим за изненади,  в петък следобед, събота и неделя те могат да бъдат само прекрасни, заслуги за което ще имат най-вече чуждестранните, духовните  и любовните направления. Съсредоточете се върху това, което генерира радост, именно по този начин можете да я умножите и да я разпространите и върху секторите, които пораждат тревоги, например имотните и административните. Понеделник впрочем е чудесен именно за тях – вие сте отново отличните работници, които подреждат съвършено финанси и документи, а това обяснява защо овластените фактори ви затрупват с подобни. Ако ги видите намръщени, то е защото се чудят какво биха правили без вас. Вие пък им се усмихнете!

 

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

След един доста нервен вторник, но все пак успешен за работата и бита, професионалните и комуникационните  хоризонти се отварят за вас доста широко в  сряда, четвъртък и петък до около 14 ч. и вие като магнит привличате не само приятелски подкрепления, но и такива откъм височайшите равнища на властта, медиите, администрацията и образователните, политическите, финансовите, научните и семейните кръгове. Но като че ли самите вие не оценявате особено този факт и малко се разсейвате за шансовете, които предоставя.  Петък следобед, събота и неделя актуализират и чуждестранните – може би именно около тях се събужда волята ви да действате (обичането и далечните посоки са сред мобилизиращите фактори), като напълно е възможно това да се случи по повод възникването и на известни тревоги. Разчистването им изисква конкретни демарши в понеделник – Луната във вашия знак ще ви стимулира да ги осъществите, като подредите приоритетите си и дефинирате съюзниците за тях. Високопоставените и семейните продължават да са на разположение.

 

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Блокировките във вторник не пречат да покажете на света таланта си за бързо отхвърляне на проблеми, а в сряда, четвъртък и петък до около 14 ч. служебните напрежения ще създадат благоприятна среда да потвърдите същото по най-блестящ начин пред удивения поглед на лидерското политическо, образователно, научно, финансово и медийно съсловие и да оставите трайна следа в административните анали. Петък следобед, събота и неделя ви носят радости откъм далечните и духовните направления или кратките пътувания, свързани с културна и интелектуално обогатяваща събитийност. Любовта най-добре познава пътеките на щастието, по които да ви изведе към кодовете на една нова луксозност, които заедно да разчетете и приложите в пресътворяването на живота. Вместо да се тревожите в понеделник, погрижете се за административното и финансовото обезпечаване на нейните продължения.

РАК (21.06 – 21.07)

Довършителната фаза във вторник ще да е била белязана от известна самотност, затова пък в сряда, четвъртък и петък до около 14 ч. комуникациите са разблокирани и контактите със скъпи хора се възстановяват, а и семейните и началническите фактори потвърждават високата оценка за взаимодействията си с вас. Получавате предложения за завръщане към познати места, възможно е вашето да се актуализира на фона на престижни възможности за високопоставени участия във водещите политически, образователин, научни, финансови, медийни, издателски и пр.процеси. Духовните и окултните материи също предлагат окрилящи индикации, така че да се ориентирате към най-съзидателния прочит на напрегнатите петък следобед, събота и неделя, а той предполага ефикасност в здравеопазващите, правните и любовно-разкрепостяващите ходове, стимулирани и откъм чуждестранната материя.  Последната очаква някакви обслужващи усилия от вас в понеделник. Вие не сте сами в тях – очаквайте приятни изненади откъм приятелствата, някои от които са с вас за вечни времена.

 

 

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Важният за деятелните съдружия  и интимните партньорства вторник вероятно е породил и известни напрежения от професионално и комуникационно естество, които в  сряда, четвъртък и петък до около 14 ч. ще разкрият съзидателния си характер и вие ще можете да се поздравите в тази финална фаза с отлични резултати и с признание от страна на овластените фактори и на семейния и роднинския корпус. В него са процесите на реформиране, на които залагате в момента, но които и най-много ви напрягат, защото до известна степен са свързани и с промени в самите вас, отнасящи се до преразглеждане на минали ходове и стъпки, на изостанали по средата на пътя  намерения и на неизчерпани възможности. Именно адреси откъм последните могат да ви потърсят за взаимодействия или да ви изплатят изработени в миналото суми през посочените дни. При всички случаи вие триумфирате в петък следобед, събота и неделя благодарение на избистрените цели и блестящо вложената за осъществяването им предприемчивост, която любовта и чуждестранните посоки щедро поощряват чрез симптоматиката на щастието, а то ви дава криле и ви кара да се чувствате преродени. Останете в светлината му в понеделник, за да се ядосвате по-малко от професионалните и обществените недоносености и да съхраните здравето си.

 

 

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Волю-неволю, припомнили сте си някои дразнещи елементи от професионалните, семейните, документационните  или финансовите специфики от минали времена във вторник, но те ще да са били и особено поучителни. Така че, въоръжени с тази мъдрост, вие разполагате с възможността да подходите разкрепостено към партньорствата в  сряда, четвъртък и петък до около 14 ч. и да оцените градивните елементи в евентуалните нови предложения, които ви очакват откъм познати адреси или посещавани вече места. Чувствам се длъжна да подчертая престижния характер на офертите, в които няма нищо случайно, доколкото те са въз основа на потвърдена информация и добро познаване на отличните ви качества и капацитета ви да вършите огромно количество работа в тежки условия и при отлично ниво на ефикасност. Между другото понеделник работи за изкристализирането на подобни шансове откъм далечните посоки, вниманието ви към които петък следобед, събота и неделя по интересен начин привикват. Заслуги за това вероятно ще има любовта, общуването с която ще тушира горчивината от действащите неправди. Уверявам ви, че те скоро ще се разрешат, превръщайки се в източник на нова луксозност.

 

 

ВЕЗНИ(23.09 – 22.10)

Силата ви вторник ви е подсказала правилния избор на сектори за действие (любовният  със сигурност е бил такъв) и за бездействие и усетът ви за блокировките също ще да е бил безпогрешен. Комуникационните и професионалните, както казах и на други знаци, отпадат в сряда, четвъртък и петък до около 14 ч. и вие разполагате с шанса да решите на много високо ниво битови, семейни, политически, образователни, документационни и финансови или медийни и издателски проблеми с подобаващ и за печалбите резултат. Именно секторът на приходите ви се оказва най-облагодетелстван от властващите енергии и то в контекста на предложения от много високопоставен адрес, до който сте имали достъп и в предишни времена. Перспективите за партньорства са луксозни, ще стане ясно в петък следобед, събота и неделя, а може би са и повече от една: военни, правни или артистични кадри и такива с чуждестранни опитности са сред онези, които излъчват висока оценка за вашите способности и възможността да сътрудничат с вас. Любовта триумфира, а финализиращата фаза в понеделник влага интересен акцент в административните задачи. Той със сигурност умножава както приходите ви, така и уважението, с което височайшите власти се отнасят към вас.

 

 

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Не ви е било много драго във вторник, но пък за печалбите той е бил добър. И ето ви на трон в сряда, четвъртък и петък до около 14 ч., не само поради реверансите откъм овластените ръководни нива (възможно е да ви предложат да се присъедините към тях), и поради успехи, както ваши лични, така и на родителите или децата, но и по повод премии и награди или ласкателни оферти откъм вече познати фактори на взаимодействия с шансове от политическо, образователно, научно, медийно и пр. естество. Може да се каже, че се сбъдват мечти: петък следобед, събота и неделя потвърждават най-доходоносните, особено по творческа и чуждестранна линия (да не забравяме заслугите на личната ви самоотверженост, но и на и на любовта за горното), а понеделник насочва погледа ви към кандидатурите за партньорства. Някои от тях могат да се окажат много нестандартни или изненадващи - свързаните с кино, телевизия или информатика със сигурност са перспективни.

 

 

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Във вторник наистина действаха блокировки, така че със сигурност вашите тревоги не са били случайни, но все пак, продължавам да настоявам да се борите с притесненията – макар и уморителни, сряда, четвъртък и петък до около 14 ч. дават възможност да се разкрепостите от вашите, защото и семейните, и финансовите, а и политическите, и научните и обществените процеси еволюират в синхрон с личните ви интереси, което ще рече че разполагате с шанса да обезпечите чудесна домашна луксозност благодарение на отлични здравеопазващи, семейно-организационни, професионално ефективни и финансово перспективни мерки. По последните два пункта предстоят нови и много успешни развития (вече могат да ви потърсят от секторите на предишни взаимодействия, както и при други знаци от Зодиака се получава). Важното е в петък следобед, събота и неделя да се насладите на достолепното си място в света, а той самият със сигурност ще ви аплодира с възхищение. На първо място това ще направи любовта, но и културни или артистични и правни форуми могат да съдействат за личната ви триумфалност и за свързаните с нея сбъдваемости. Понеделник стимулира битовите, административните, служебните и всички онези, които поощряват привличането на нови дивиденти. Останете отворени за всякакви изненадващи източници - радио-телевизионните контакти също са на дневен ред.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Някои неща се решават с търпение и изчакване и така ще да е било във вторник, докато сряда, четвъртък и петък до около 14 ч. позволяват всякакви документационни, финансови, медийни, служебни и комуникационни разкрепостявания в контекста на най-перспективните професионални развития, които предстоят, и които за мнозина са свързани с познати сектори и с престижни политически, образователни и административни равнища, осигуряващи добри условия за семейството и за личния ви напредък в далекосрочен план. Петък следобед, събота и неделя актуализират чуждестранния, с някакъв набор от притеснения във връзка с него, но и с повишени шансове за тяхното отстраняване на фона на справедливи решения и стилна събитийност, за която и любовта ще допринесе с волята за промени в името на щастието, които засега съдържат и някои неизвестни. Понеделник обаче потвърждава силата и перспективите на вашето – земята и времето са ви съюзници, а търпението чудодейно се възнаграждава.

 

 

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Вие сте сред най-обичаните и най-талантливите във вторник, макар че дали сте го забелязали на фона на поредните си тревоги за семейство или социално-политически процеси?  Така или иначе в сряда, четвъртък и петък до около 14 ч. развитията са прекрасни, в пълно съответствие с желанията и мечтите ви, и поставят на трон както фамилното и роднинското благополучие, така и вашето, по смисъла на кариерния скок и значимостта на постиженията ви, които оказват влияние върху политическите, дипломатическите, образователните, медийните, издателските, финансово-подреждащите и пр. събития, като донасят и съответните дивиденти в личната ви хазна, умножавайки и градивността на вашата кауза. Петък следобед, събота и неделя я увенчават с повече от един ореол благодарение на завоеванията ви в артистично, правно и чуждестранно отношение, поощряващи нова предприемчивост за инициирането на мащабни проекти в полза на културата, младежта и като цяло на облагородяващите направления, които събуждат света за достойнството и красотата на човешкото съзидание и тяхното опазване. Любовта е ваш съюзник и съратник в тази високо хуманна мисия, а в понеделник (малко уморителен) ще се намерят и административни подкрепления за нея. Все пак не пропускайте да си дадете почивка и да се погрижите за здравето си.

 

РИБИ (20.02 – 20.03)

Макар и притеснителен, вторник ще да е бил успешен за някаква финализираща фаза, а Луната във вашия знак в сряда, четвъртък и петък до около 14 ч. и в тригон със Слънце и Меркурий в Скорпион ви упълномощава за прекрасни развития от професионално и семейно естество, които са еднакво благоприятни за личните ви завоевания и пътуванията, за участието ви в обществено-политически и всякакви други  доходоносни проекти,  в които роднинското съсловие вероятно достойно участва. Държа да подчертая, че благодарение на сегашната ви деятелност нараства и авторитетът ви в съответната социална среда, което пък може да се окаже фактор за нови предложения към вас за престижни участия в средите, които я направляват и ръководят, някои от които – и от вече познати адреси. Петък следобед, събота и неделя ще подчертаят големия ресурс за привличане на дивиденти от тази дейност, най-вече по линия на чуждестранните взаимодействия и коректното съблюдаване на правното им регулиране, като ще ви поощрят и за инвестиране в културното многообразие и между-културния диалог. Ще се доберете лесно до административни подкрепления в понеделник, защото от  вашата кауза печели и националната. Любовта също е наясно с този факт.