Добрите сили да ви подкрепят и да бъдат непрестанно с всички вас!

 

 

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Във вторник и сряда човечеството страда от усещане за намалена жизненост (особено Скорпиони, и Телци, донякъде и Козирози), но вие сте сред силните и би следвало да му вдъхвате кураж, а и с неуморната си дейност, осъществявана с твoрчески плам и детински ентусиазъм, да поемате негативите на нечие бездействие. Приятелите ви също са сред уязвимите, а и комуникациите остават някак блокирани. Четвъртък и петък ще внесат корекции по този пункт, разкрепостявайки контактите и каналите за добрите вести ще проработят, давайки ви достъп до чудесна информация, както в обслужващ, финансов и работен план, така и в здравеопазващ. Събота и неделя консолидират сътрудничествата, от чиято страна искрено ще се потвърди вашата незаменимост за определен екип или група, още повече за началниците и властта или семейството в понеделник в контекста на някаква довършителна фаза (със сигурност успешна), която по един или друг начин диалектически се отразява на приходите ви. Много е възможно и контактите на любовта да оказват положително влияние върху тях.

 

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Уморителни вторник и сряда, но силни за взаимодействията с чуждестранната и правната материя, чиито увенчавания впрочем могат и да се поотложат във времето или най-малкото да преминат през доста сложни ситуации и преговори. Внимавайте с документацията, финансите, графиците, транспорта и протоколните програми и бдете за коректното им отстояване и за добрия тон. В  четвъртък и петък ще можете да се поздравите с резултатите (оставящи в някои случаи трайна следа в аналите на бранша) и да тържествувате заради приятните атестации и отличните финансови, медийни, издателски или научни развития, които  вещаят още по-добри перспективи за следващата година. Междувременно събота и неделя изискват доста усилия по обслужващия им план, в съчетание с такива по здравеопазваща линия. Понеделник настоява да обърнете внимание на семейството и да отчетете неговите заслуги за професионалната ви сила. Височайшите овластени адреси я оценяват и държат на партньорството с вас, още повече любовта, която знае как да осребри този факт.

 

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Вие сте сред малцината, опитомяващи комуникациите във вторник и сряда, които ги блокират за останалите. Така че е много възможно неприятните казуси да бъдат препращани към вас, но смея да твърдя, че ще съумеете да ги отправите към справедливи и юридически или чуждестранно издържани решения, и ще можете да разчитате, както през всичките последни месеци, на благородни партньорства. Макар и уморителни и индуциращи известни съмнения и опасения от заблуди, четвъртък и петък разполагат с механизми да разсеят последните и вие можете да ги оползотворите като останете верни на акуратното обслужване на задачите. Препоръчвам същото за понеделник и следващия вторник: усилията са благодатни заради възнаграждаващото усещане за чудесно свършена работа, но и по линия на постъпленията ще се отблагодарят. Между другото любовта е с отлична интуиция относно работния ви детайл и можета напълно да се доверяватена нейните съвети. В събота и неделя тя ще ви изведе и до най-вълнуващите преживявания на близостта.

РАК (21.06 – 21.07)

Макар междунродните фактори да са ви верни и да потвърждават своята надеждност, вторник и сряда могат да причинят известно забавяне на полагащите ви се приходи или пък ще се наложи да жертвате част от тях за разплащания на фактури или за развлекателни програми, включващи евентуално любовта и пътуванията с нея. Не бива да се притеснявате, вестите в четвъртък и петък потвърждават най-приятните стиковки и най-издържаните резултати по отношение на горното,  при това не само във финансов, но и в научен, преговорен, медиен и пр. план. Ако е ставало въпрос за промени в договорите например, те са напълно в духа на личните ви очаквания и интереси и началниците и властта ще го потвърдят още в понеделник и следващия вторник. На дневен ред през предстоящия месец са повишения и промоции, свидетелстващи за професионалното ви еволюиране. Подгответе се подобаващо за своята лична ескалация, като отделите време за почивка в събота и неделя,без да се съсипвате  от почистващи и ремонтни дейности (все още са възможни наранявния, падания, главоболия и простуди или неприятности с кръста и кръвното налягане). Предчуствайте и предстоящата празничност в общуването с любовта, за да я ускорите. 

 

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Луната е във вашия знак във вторник и сряда, но транзитираща през лош аспект с Меркурий и Венера в Скорпион, което означава, че би следвало да се внимава с транспорта, документите и финансите, но и с рисковете от простуди и неприятности с гърлото, кръста, ръцете, гърба и гърдите, а вероятно и половата система.  От друга страна благоприятният й аспект с Юпитер в Стрелец, а и с Марс във Везни, той също не лошо поставен спрямо последния, означава, че имате възможност да усвоите нови неща във връзка с прилагането на дисциплина или, да речем, на чудодейни практики (сред тях и, примерно, творчески), които биха превърнали дискомфортите в трамплин към усъвършенстване на талантите ви и показване на още по-богата част от тях пред света. Това вече със сигурност се случва в международен, правен, политически и артистичен план, а четвъртък и петък ще ви възнаградят по линия на финансовия и на любовния. И двата обогатяват дома и облагородяват общуването около неговите насъщия, което ще почувствате и в понеделник  заедно с малко умора. Веротно наситените събота и неделя ще допринесат за нея, затова пък колко обогатяващи контакти, ентусиазиращи предложения и творчески вълнения, сред които и тези на близостта! Обичането първо печели от тях.

 

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Никой не може да ви попречи да се притеснявате във вторник и сряда, например във връзка с пътувания, финанси, общуване със скъпи хора, което по някакви причини през тези дни страда от блокировки. Но знаете, че тревогите са непродуктивни за здравето и и за личнта ви енергетика, защото я ограбват. Така че, предлагам ви да изберете другия възможен вариант – този на ведрото битуване, към което къщата или международните направления приканват. И ако се отдадете на мечти или предчувствия за продължения на благодатните осъществявания по тяхна линия, разполагате с шанса да ги привикате в големи количества през следващата година. Още сега например конфигурациите работят за финансовите подобрения (събота и неделя ще донесат дивиденти, потвърждавайки  ролята на чуждестранните фактори  или на юридическите аргументи за тях), а четвъртък и петък ще ви упълномощят да действате в направлението на посочените по-горе сбъдваемости, както и по посока на научни, медийни, издателски и преподавателски или окултни успехи. Понеделник ще уточи механизмите, които ги правят осъществими. Общуването с любовта е сред най-действащите.

 

ВЕЗНИ(23.09 – 22.10)

Приятелите внасят утехи по пунктовете, които ви притесняват във вторник и сряда, като е много възможно вие самите да сторите същото за някои от тях, включително като жертвате част от авоарите си, за да им помогнете. Блокировките във финансов и комуникационен план така и така съществуват, поне да има морален и духовен принос от преживяването им. От друга страна, чуждестранната и юридическата материя се държат приятелски, а съмненията ви в четвъртък и петък няма да отменят този факт. Просто  използвайте тези дни, за да избистрите представата си за стъпките, които следва да се предприемат, и направете необходимото в събота и неделя, за да ги организирате – политически, документационно, финансово, комуникационно или артистично. Понеделник и следващият вторник ще съдействат за конкретното задействане на схемите, чрез които се привличат значителни постъпления и обогатяващи дивиденти. В морален аспект те се измерват в щедра подкрепа от страна на височайшите власти и на любовта – тя наистина милее за вашето благоденствие.

 

 

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Вторник и сряда са сред трудните за вас дни. Ще ги усложните допълнително, ако се настроите мнително и започнете да подозирате, че някой нарочно слага прът в колелата на личната ви успеваемост. Просто останете внимателни и бдителни спрямо професионалния детайл и свързаните с него документационни, финансови, административни, комуникационни или писмовни и медийни подробности и ще се справите с тях независимо от действащите блокировки. Четвъртък и петък ще потвърдят ролята ви за спасяването на целия екип от затруднената ситуация и с влизането на Слънцето в Скорпион от началото на 24-и (то е във вашия знак минути преди полунощ) началниците и властта ще ви дадат много висока оценка и развитията ще потвърдят вашата незаменимост за успеха на каузата: благоприятни договорености и повишения са много вероятни през предстоящия месец и понеделник и следващият вторник ще потвърдят тази тенденция. Така че, вместо да се тревожите в събота и неделя, просто вярвайте в себе си и в пътеводната си  звезда. Докато тя отлично се грижи за финансовото ви обезпечаване, вие би следвало да проявите повече инициативност по отношение на близостта – любовта тайно се надява да го сторите.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Подобно на останалите огнени знаци, и вие сте сред силните във вторник и сряда, и също като тях, изкушени от притеснения и тревоги поради действащите блокировки, като не е изключено да се опасявате освен от комуникационни и финансови, и от здравословни. Все пак планетата на късмета е във вашия знак на трон, понеже ви е и господар, а тя е в отличен аспект и с Луната в Лъв, и с Марс във Везни, а това ще рече, че предприемчиви приятели и съюзници ще ви намерят, за да окуражат оптимизма ви и да ви намомнят за вашата царственост и вродено социално-подреждащо могъщество, а не е изключено и да ви предложат някакви взаимодействия, например чуждестранни или творчески, чрез които вие бихте могли да се интегрирате в значима кауза. Четвъртък и петък, малко уморителни и способни да събудат нова порция от съмнения, включват в схемата и виртуалните, заедно с медийни, финансови, рекламни, комуникационни и творчески инструменти, които могат да се отразят положително на финансите ви и сега, и през цялата следваща година, което понеделник и следващият вторник също ще подкрепят. Събота и неделя посветете на механизмите на ощастливяването – приятелите ще съдействат за неговата атмосфера, а любовта ще извлече най-много дивиденти от нея.

 

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Тревожите се, че не успявате да сте съвсем прецизни спрямо съмишлениците и общата кауза във вторник и сряда, но ако заложите на духовните аргументи, не само ще успеете, но и ще препратите старанията си към онази високоефективна нравствена подкрепа, от която мнозина, при действащите блокировки, се нуждаят. За вас самите пък вероятно ще се ускори съдействието на чуждестранната и правната материя, което обещава стилно увенчаване на приключващата фаза и отлични вести в четвъртък и петък относно продълженията, които след 28-и ви очакват. Финансовите и творческите им параметри се очертават като благоприятни, а многообещаващ извор на идеи и преоткриването на артистични и културни съпричаситя в събота и неделя ще предложи допълнителна професионална предприемчивост, от която приятелите и скъпа вам кауза веднага ще спечелят. Така че окуражаването от тяхна страна в понеделник и следващия вторник не е случайно – то пледира за вдъхновяваща солидарност, която носи радост за всички. Вашата може да се окаже и с любовни окраски.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Напрегнати вторник и сряда – от търпението и отзивчивостта ви зависи да опазите партньорствата и да съхраните равновесието в сектора на кариерата ви, дори с цената на някои извънредни разходи.  Както казва Лао Дзъ, „Пълното спокойствие възвръща реда на нещата“. (Цитирам превода на прерасния Крум Ацев, да бъде светлина и покой за духа му!) Със сигурност финалната фаза на отхвърлените задачи ще прозучи в духа на изискания професионализъм и многопластовото послание, от което и България, и чуждестранните й партньори ще спечелят, и това понеделник и следващият вторник ще потвърдят. Във всеки случай личната ви популярност получава много силен международен отзвук в събота и неделя, който пък излъчва стимули за нова предприемчивост в полза на проекти, които облагородяват света. Струва си да застанете зад правните, медийните, политическите, дипломатическите, издателските, артистичните и образователните, колкото и големи напрежения да предполагат – от една страна битките са извисяващи, от друга – редуцират тъгата по скъпи или далечни хора, които всъщност продължават да са съпричастни с вас и светлата ви кауза. Тя дава сила и на нас.

 

РИБИ (20.02 – 20.03)

Печалбите изискват жертви във вторник и сряда – от една страна те вероятно ще са финансови, но са свързани по-скоро с личните ви развлекателни програми, които може да се наложи да нарушите, за да спазите ангажимент или уговорка в рамките на дейностите, от които зависят приходите ви. Справяте се дипломатично с рисковете и блокировките, което четвъртък и петък потвърждават чрез одобрителната реакция на партньорите и съответната зелена улица за пътувания и работа с финансови инструменти и творчески проекти, които понеделник и следващият вторник ще подкрепят и откъм високо овластените инстанции. Именно по тяхна линия през следващия месец ще се разкрепостят престижните международни взаимодействия и участия във всеки обществено-полезен сектор, в който бихте желали да инвестирате усилия, без да изключвам политика, дипломация, образование, култура и окултни науки, транспорт, медии и издателски или строителни стратегии. В събота и неделя размислите са насочени около фазата на приключването – ако се взрете в нея обективно и дистанцирано, ще  осъзнаете, че тя е заредена с оптимистично ново начало, утвърждаващо израстването в кариерата ви с продължения в правен и международен план. Началото на следващата седмица ще потвърди незаменимостта ви и за националния.