С пожелание за пъстроцветен, богат и щастлив октомври!

 

 

ОВЕН (21.03 – 19.04)

При Луна в Телец във вторник и сряда, акцентите са най-вече финансови и работни. По някои детайли могат да се мярнат и сенки на притеснения, но като цяло, същественото  се увенчава сравнително добре, а важното за вас е, както ще покажат четвъртък, петък и събота до около 14.30 ч., че в семейството нещата са наред, а евентуалните кратки пътувания разместват пластовете на мисловните подредби и вие установявате, че повечето ви тревоги имат, така да се каже, работно-мимолетен характер и са част от технологията ви да се справяте със задачите. Бих желала да ви уверя, че ще бъдете много по-ефикасни в отхвърлянето им, ако се настроите на вълната на радостта: колкото и да не изглежда лесно, в събота следобед, неделя и понеделник ще бъдете възнаградени за това. На пръв поглед изглеждащи трудни и напрегнати, тези дни могат да се окажат много полезни за къщата и за довършителните дела, особено по линия на финанси, наследствени въпроси, документация, администрация, научна проблематика, медии, изкуство, кореспонденция и пр. Междувременно любовта се надява да ви поднесе малко сърдечни вълнения вкъщи, при пълна дискретност. Не ги отхвърляйте.

 

 

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Вашите вторник и сряда са доста императивни относно предстоящите ви взаимодействия със света, подчертавайки, че от самите вас до голяма степен зависи те да бъдат успешни. По принцип вестите относно най-важните за момента дела са чудесни и предлагат отворена врата за онези дейности, чрез които оставяте трайна следа в бранша, и в известен смисъл на полза роду. Предприемаческото, инженерното, информационното, политическото, творческото, образователното и артистичното звучене на събитийността в четвъртък, петък и събота до около 14.30 ч. изисква доста обслужващи усилия, за да прозвучи оптимистично. Същото може да се каже за семейното и в крайна сметка вие ще намерите най-интелигентното съчетаване на усилията си, за да постигнете варианта с най-високо печеливш потенциал. Още малко финансова, документационна, информационна, медийна и естетична подготовка в събота следобед, неделя и понеделник се осъществяват чудесно (пътуванията, консултацията и преговорите са част от материята), за да се стигне до чудесни финализации следващия вторник и сряда, в които и чуждестранната материя излиза на преден план. Семейството ще се гордее с вас, началниците ще ви похвалят, а любовта ще се зарадва на новопривлечените дивиденти.

 

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

За скъпите Близнаци вторник и сряда са малко притеснителни, но все пак спомагат да се изяснят най-важните стъпки относно обслужващия, документационния, посредническия, здравеопазващия, медийния и любовно-обгрижващия план в неговата ежедневност, така че в четвъртък, петък и събота до около 14.30 ч. личното им присъствие и участие да прозвучи триумфално и да се ориентира към нови и силно ощастливяваши предприемчиви стъпки в полза на близостта и на високата жизнедаряваща резултатност за семейството и за професионалните и обществено-политическите, дипломатическите и творческите сбъдваемости. Печалбите в събота следобед, неделя и понеделник се измерват чрез успехите в упоменатите насоки и в конкретни дивиденти, които подчертават както луксозната страна на условията за битуване, така и възможността за обогатяващи пътувания и командировка. Обичането е сред факторите, които поддържат сетивата ви будни за красотата на всяка подробност от битието.

РАК (21.06 – 21.07)

Довършителната фаза във вторник и сряда до около 19 ч. е сравнително ведра и благоприятна за къщата, а и за самочувствието ви в контекста на изминатия път и на многократно потвърдената полезност на усилията ви, включително онези от миналото и  от по-близки служебни конфигурации. Сряда вечерта, четвъртък и петък ви приканват да пътувате и  да помислите за собствения си комфорт и почивка, които ще си позволите едва след като използвате благоприятния момент за кореспонденция и дела, свързани с документация, медии и информационни или финансово обслужващи задачи. Налагат се императивно и повинности, свързани с правната материя и интересите на децата и семейството като цяло. Други Раци ще трябва да обгрижват и тези на началниците и властта, при някои, в светлината на чуждестранните взаимодействия. При всички случаи последните еволюират в полза на личната ви кариера в събота и неделя и в интерес на шансовете да се справите със съответните напрежения издържано и компетентно. Тази тенденция е присъща и на понеделник, а вечерта и следващият вторник ще ви зарадват с добри вести. Любовта ще бъде много чувствителна относно начина, по който ще приемете нейните: те ще съдържат дискретно отправена покана за нова серия от звездни мигове, които със сигурност предстоят през следващите седмици. Най-вероятно, откъм изненадващо нов адрес.

 

 

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Напреженията във вторник и сряда са основно по служебна линия, но тяхното сгъстяване ви кара да пренасяте част от тях вкъщи, най-вероятно и чрез усещането за здравословен дискомфорт. При всички случаи и семейството, и светът (включително началниците и властта) са приятелски настроени към вас и съдействат с каквото могат в четвъртък, петък и събота до около 14.30 ч., а това ви прави по-организирани и по-предприемчиви и технологично прецизни в отхвърлянето на собствените ви повинности, които изискват гъвкава комуникативност, политическа и образователна или инженерна акуратност и творческо съсредоточаване. Ще можете да се поздравите с успехи, новаторство и лично еволюиране във всяка област, които бихте желали да поднесете като цвете на любовта. Тя оценява разнородния характер на усилията ви и поема в събота следобед, неделя и понеделник товара на бита и на личните ви притеснения, предлагайки ви да ги заместите с ведрото споделяне на взаимното обгрижване, което е част от щастието: неговото консумиране у дома не пречи на кратките пътувания и на целебните визити. Обичането осигурява и тяхната чудодейност.

 

 

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Силни и самоуверни във вторник и сряда, скъпите Деви се зареждат еднакво ефикасно от разноцветното богатство на родния пейзаж, и от усещането за стабилност в чуждестранен и духовен план, знаци и съобщения за чиято основателност не липсват в контекста на определен обмен, който ще прозвучи най-силно и най-убедително в събота следобед, неделя и понеделник, при това – с особено ощастливяващи акценти по отношение на любовта и на очакванията за финансови подобрения. Всъщност именно последните излизат на предна линия в четвъртък, петък и събота до около 14.30 ч.: малко напрегнати, тези дни ще ви принудят да се ориентирате относно потребностите на семейството и децата в светлината на онези стъпки, които можете още сега да предприемете с оглед предприемчиво и престижно увеличаване на приходите като даденост, която ви се полага и за чието отстояване разполагате с необходимите (високо оценявани, впрочем, и на най-високо равнище) дарби. През уикенда ще стане ясно колко любовта и близките се гордеят с вашите.

 

ВЕЗНИ(23.09 – 22.10)

Довършителната фаза във вторник и сряда носи освобождение и стимули за развития, които са насъщни за вашата природа и за финансовото обезпечаване на личните ви интелектуални и имуществени интереси, а и за решимостта да осъществите онази крачка, от която подобряването на личната ви форма и физиологична кондиция зависи. Те очевидно са чудесни в четвъртък, петък и събота до около 14.30 ч. и вие успявате да впечатлите света и височайшите му ръководни, артистични, образователни, предприемачески и комуникационни нива със своите възможности и творчески и професионален капацитет, относно който ще се прояви интерес и откъм странство. Успехите са част от поредния скок в кариерата, чиято значимост събота следобед, неделя и понеделник ще подчертаят на фона на шансовете да се занимавате с интересна и скъпа вам дейност, носеща отлични приходи с дългосрочна перспектива. Любовта ще се погрижи да не я пропуснете.

 

 

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Въздържанието, търпението и вникването в позицията на отсрещната страна (още по-добре, ако е с благонамереност) са фактори за добрата ви стиковка със света и респективно за успехите ви във вторник и сряда, които ще предопределят поредната ви триумфалност в края на седмицата с цялата симптоматика на чудесното ви утвърждаване, и в роден, и в чуждестранен план. Четвъртък, петък и събота до около 14.30 ч. съдействат за добрите ви печалби по линия на последния и спомагат да разчистите терена от тревоги по повод деца, родители, съпрузи, началници, техническа, политическа, образователна или предприемаческа проблематика и съмнения от здравеопазващо естество. Така в събота следобед, неделя и понеделник можете да се посветите на щастието да сте обичани и красиво съпътствани от емоционалното и финансовото благополучие, което позволява онова духовно и интелектуално обогатяване, за което всеки би могъл да мечтае. Вашето се измерва най-вече с високите стойности на обичането, но и в парични единици не е за пренебрегване.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Един разбор на темите, които генерират притеснения напоследък и подреждането им като списък от задачи за отхвърляне, последван от конкретни стъпки в полза на последното, би бил полезен във вторник и сряда от гледна точка на възможностите за повече предприемчивост за организационни и професионални подобрения, за която в четвъртък, петък и събота до около 14.30 ч. приятелите са готови да съдействат. Някои от тях са способни да мобилизират височайшите фактори на властта в услуга на личното ви благоденствие и развитие, а те впрочем са наясно с вашите качества и таланти и приветстват шансовете за взаимодействия с вас. Така че е време да се разчистят тревогите, включително чрез окончателни здравеопазващи или финансово-организиращи, комуникационни и рекламни или медийни усилия и мерки в събота следобед, неделя и понеделник, за да се очертаят мащабите на новия хоризонт. Любовта ще бъде плътно до вас в процеса на разкриването му.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Щастливи и силни сте във вторник и сряда, макар че все още има какво да се прави за усвояването на Урановите влияния откъм знака на Телеца, които ви поставят пред период с различни енергетични (и съответно обществени) конфигурации и все още сте в процес на изясняване на техните параметри и специфики и на техниките, необходими за оптималния си синхрон с тях. На този етап четвъртък, петък и събота до около 14.30 ч. настояват за доста интензивно обслужващо съсредоточаване, с внимание по всеки детайл от ежедневното обгрижване, което за началниците и властта е особено ценно, а и от политическа, дипломатическа, образователна, културна, организационна, семейна и предприемаческа гледна точка разполагате с  шанса да внесете онези подобрения в кариерата си, които те ще подкрепят. Събота следобед, неделя и понеделник са благодатни за партньорствата и приятелствата и за общуването с близките. Пътуванията, луксозните четива и музиката са част от красотата на света, в който обичането се опитва да ви задържи с предложение да останете в него заедно за вечни времена.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Уморителни вторник и сряда за скъпите Водолеи, с акцент върху необходимите усилия за отстояването на кариерата в контекста на възможните пътувания, медийни, творчески, издателски, комуникационни, договорни и преговорни или научни развития, във връзка с които вашият перфекционизъм ви тормози и изтощава. Все пак неговите критерии ви зареждат за поредната триумфалност, която четвъртък, петък и събота до около 14.30 ч. обещават и в близък, и в чуждестранен план, със съответните овации откъм високоовластените политически, образователни, дипломатически, артистични и сценични или технократски адреси, които пък вашата класа стимулира за нова предприемчивост и новаторски усилия. Вашите собствени са много високо оценени в светлината на общочовешката солидарност и нов хуманен морал и този факт създава усещането за перспектива. Тя със сигурност е дългосрочна за печалбите и за професионалния ви възход, както ще покажат събота следобед, неделя и понеделник, пледиращи за старания в обслужването на детайла в най-издържания от естетична и етична гледна точка план. Обичането предава на посланието ви неповторимо звучене и светът ще поиска още да го слуша. Все пак, пазете се от преумора.

 

РИБИ (20.02 – 20.03)

Благата вест е насочена към вас във вторник и сряда с припомняне за приятелите и общите взаимодействия, които Венера и Меркурий в Скорпион правят възможни и  вдъхновяващи чрез общи проекти (с родна или  с чуждестранна насоченост), с отлични печеливши параметри около творческа, медийна, издателска, научна, окултна или културна насоченост и равностойно инвестиране на усилия. Усещате умора в четвъртък, петък и събота до около 14.30 ч., а тя ви насочва към съмнения, домашно уединение и някакво довършване на фаза в полза на децата или на домашни и ремонтни дейности. Правилно е да приключите с последните през тези дни, защото събота следобед, неделя и понеделник не са подходящи за подобни (даже са рисковани от гледна точка на възможни падания или неприятности с техника). Посветете ги на поредните радости около пътувания и обогатяващи духовни или културни практики, които любовта щедро ще сподели. Вашата е част от фона на световното благоденствие в момента.