С пожелание за пъстроцветен, богат и щастлив октомври!

 

 

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Приятелите ще дадат знак за себе си във вторник и сряда до около 19 ч., щастливи, че ви считат за важна част от житейските си съюзници, точно тази, с която се споделят красотите на живота, а се и умножават. Вашите собствени сетива ще се избистрят за улавянето на радостта от тях, а това ще ви помогне да доловите най-после благодатното влияние на планетите откъм знака на Везните (сред тях от 4-ти и господарят ви Марс) този път сравнително миролюбиво и способно да индуцира повече разбирателство с началниците и властта и със семейството и децата. Сряда вечерта, четвъртък и петък са дни за вътрешно презареждане. Тъй като то не е съвсем подвластно на ума, той подтиква към притеснения, което е неговия начин да си възвърне контрола над процесите. Не му угаждайте, просто си вършете работата (за финансовите и наследствените въпроси тя разполага с шанса да бъде успешна) и се възнаградете с един луксозен уикенд, гарниран съответно с обогатяващо пътуване или преживяване в странство, което може да получи щастливи продължения и в понеделник. Вечерта е възможно да се почувствате подозрителни спрямо любовта. Всъщност тя тайно обмисля вариант, при който да ви намери вкъщи.

 

 

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

За скъпите Телци вторник и сряда до около 19 ч. са свързани с доста напрежение, в повечето случаи то е белязано от сгъстяващи се служебни повинности, свързани с някаква заключителна фаза, в която правните, международните, политическите, образователните и изобщо професионалните въпроси играят важна роля, без да изключваме и здравеопазващи или снабдителски теми, във връзка с които ще трябва да обърнете внимание и на себе си, и на родители или деца. В сряда вечерта, четвъртък и петък ще можете да разчитате на приятелска и роднинска подкрепа, а и любовта, при Венера в Скорпион от 8.10, със сигурност няма да пропусне да се обозначи, отбелязвайки приближаването на новия силен период след 3.12 чрез усещането си за призвание да бъде до вас в подготовката за него. Събота и неделя са важни за избистрянето на желанията и програмите, а и за срещите със семейството, по линия на което могат да изкристализират чуждестранните програми и намерения в понеделник. Вечерта и следващият вторник ще ви подскажат стъпките, чрез които да ги придвижите към осъществяване. Любовта ще бъде в ролята на верен съюзник.

 

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Силни и блестящи във вторник и сряда до около 19 ч., скъпите Близнаци  ще могат да разчитат на височайши подкрепления и на радости, принос за които ще имат родители, съпрузи и деца, и високо овластени представители на политическия, образователния, духовния, артистичния и предприемаческия елит. Освен високата им оценка, ще получите и ласкателни предложения за взаимодействия, в които ще ви се партнира с елегантно благородство. Развитията в сряда вечерта, четвъртък и петък няма да са белязани от неговата симптоматика, по-скоро ще са обагрени със служебно напрежение, но ще донесат успехи в документацията, кореспонденцията, финансите, обслужващите и здравеопазващите практики. Венера в Скорпион от 8-и предполага и отлични постъпления. Обичането със сигурност също ще има заслуги за тях. Събота, неделя и понеделник са подходящи, за да споделите радостите си с приятелите и със семейството в контекста на луксозни светски и културни развлечения, които могат да са свързани и с чуждестранни маршрути. Придържайте се към съветите на любовта, която се стреми да ви предпази от преумора.

РАК (21.06 – 21.07)

Довършителната фаза във вторник и сряда до около 19 ч. е сравнително ведра и благоприятна за къщата, а и за самочувствието ви в контекста на изминатия път и на многократно потвърдената полезност на усилията ви, включително онези от миналото и  от по-близки служебни конфигурации. Сряда вечерта, четвъртък и петък ви приканват да пътувате и  да помислите за собствения си комфорт и почивка, които ще си позволите едва след като използвате благоприятния момент за кореспонденция и дела, свързани с документация, медии и информационни или финансово обслужващи задачи. Налагат се императивно и повинности, свързани с правната материя и интересите на децата и семейството като цяло. Други Раци ще трябва да обгрижват и тези на началниците и властта, при някои, в светлината на чуждестранните взаимодействия. При всички случаи последните еволюират в полза на личната ви кариера в събота и неделя и в интерес на шансовете да се справите със съответните напрежения издържано и компетентно. Тази тенденция е присъща и на понеделник, а вечерта и следващият вторник ще ви зарадват с добри вести. Любовта ще бъде много чувствителна относно начина, по който ще приемете нейните: те ще съдържат дискретно отправена покана за нова серия от звездни мигове, които със сигурност предстоят през следващите седмици. Най-вероятно, откъм изненадващо нов адрес.

 

 

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Партньорствата носят разведряване, което се фокусира около споделените успехи от публични участия, политически, дипломатически, образователни, културни или семейни демарши във вторник и сряда до около 19 ч., като се очертават и допълнителни, в които вашата роля е насъщна. Сряда вечерта, четвъртък и петък призовават към обслужващи, правни, финансово подреждащи  и здравеопазващи финализации, на които задължително следва да обърнете внимание, за да използвате събота и неделя по конкретното им предназначение, а то със сигурност предвижда за вас събитийност, поставяща в центъра на развитията вашата личност и царствените й качества в контекста на духовния напредък и на проблематиката, чието решаване би било в интерес и на националното добруване. В понеделник успехите ви носят и  международни реверанси, и аристократично позициониране на собствените ви завоевания и заслуги. Поредните професионални напрежения от вечерта на същия ден и следващия вторник  ще позволят да демонстрирате пред света майсторство и неповторимост. Обичането ще ви помогне да избегнете клопките на гнева и да постигнете максималната концентрация, необходима за успех с непреходен резултат. Всички ще се гордеем с това, че той е български.

 

 

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Грижата за бита и малките радости на всекидневието някак много мъдро се съчетават с нижещата се като филм макропроблематика на битието във вторник и сряда до около 19 ч., така че вие успявате да извлечете по странен начин висшата хармония от интуитивното съгласуване между онези съществени данни от едното и другото ниво, които се пречупват през личната ви пътека в най-печелившото звучене, и в духовен, и в материален аспект, доколкото и във финансово, семейно, в творческо и във всяко друго направление процесите излъчват похвала към постигнатото от вас и към предстоящите му продължения. Те са изключително успешни и за тандема, както ще покажат сряда вечерта, четвъртък и петък, независимо от лекия дискомфорт по чуждестранна или юридическа линия, с който обаче в събота и неделя се приключва, доколкото тези дни (малко напрегнати за света), а и понеделник, вещаят благоприятни решения, фокусирани около справедливостта и издържаните правни норми. През следващия вторник с основание можете да си кажете, че вярата и добрата воля рано или късно побеждават. Меркурий в Скорпион подсказва кои уроци (например свързани с документация и администрация) следва да се научат. Съпричастието на любовта ги прави приятни – те са част от насъщията на ощастливяващото обичане.

 

ВЕЗНИ(23.09 – 22.10)

Вие сте сред най-силните и най-щастливите във вторник и сряда до около 19 ч., а това позволява да дадете почивка на онази ваша страна, която ви пришпорва с претенциите си за постигане и напредък, и да оцените красотата и присъствието на света, както той се радва на вашите като източник на миротворство и чиста хармония във всеки сектор на обществени взаимоотношения. Впрочем, с каквото и да се занимавате,  именно при подобни конфигурации става ясно колко на вас се държи и как по достойнство се отчитат качествата и заслугите ви – със сигурност ще го чуете както откъм семейството, така и откъм най-високо политическо, артистично или духовно равнище, а и обичането ще излъчи знак за вашата незаменимост. Ще се наложи да я проявите в делови, комуникационен, роднински и обслужващ план в сряда вечерта, четвъртък и петък,  отхвърляйки известни повинности и от правно, документационно, финансово или административно естество, в рамките на които вашата вест ще охранява благородните нрави и справедливите решения. Събота и неделя, а и понеделник  са отлични за чуждестранните, в чиято светлина партньорствата  могат да разчитат на отлични перспективи. Но има още колебания и несигурности, с които трябва да се разделите – любовта ще ви помогне да го сторите мъдро и пречистващо следващия вторник.

 

 

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

За вас вторник и сряда до около 19 ч. са по-скоро напрегнати и уморителни. Но държа да обясня, че те са изключително благоприятни за отхвърляне на тревогите и, като функция от този факт, за намиране на решения по всички пунктове, които напоследък ви притесняват, например във връзка с децата и семейството като цяло, а и в работен, политически, дипломатически, образователен или сценичен план. Изчистете празните мисли и излишните умствени спекулации – така ще се заредите със силата, необходима за успехите в сряда вечерта, четвъртък и петък: ще бъдете блестящи в интелектуален, комуникационен, административен и финансов план, ще бъдете потърсени за информация или съвет, а височайшите власти ще осъзнаят практичността  на вашия и ще открият, че и те, и съответната общност, печелят от чудесната ви експертиза. Горното ще се отрази много положително и на вашите финанси в събота и неделя, най-вече по линия на чуждестранната и правната материя и перспективите, които касаят личното ви участие във взаимодействията на обслужващо и стиковащо равнище, за което и понеделник ще допринесе. Вечерта и следващият вторник ще ви поднесат изненадващи предложения за сътрудничество. Не пренебрегвайте подсказките и за любовно.

 

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Вашите вторник и сряда до около 19 ч. излъчват окрилящи и окуражаващи вести за амбициите ви в политически, образователен, дипломатически, културен, артистично-сценичен и предприемачески план, за което и приятелски вести или ласкателни предложения, родеещи се например с чуждестранната материя, имат роля, тъй като вие сте в централната ос между замислено, изречено и случващо се, допринасяйки за благородното и издържано протичане на последното със съответното опазване на мъдрото и справедливото му звучене. В сряда вечерта, четвъртък и петък ще ви бъде трудно да се преборите за подобно – по-разумно би било да се занимаете с изкореняването на собствените си тревоги (които и енергетично ви ограбват) като разчистите домашната и душевната си къща, предлагайки им спокойствие и отличен режим на почивка и хранене с целебно-оздравителен ефект. Така в събота, неделя, а и почти целия понеделник ще можете да си позволите един ценен празник в общуването със семейството или с най-високите етажи на социално отговорните фактори на деня и да им дадете съвет, ако те не вършат работата си както трябва.  Не само, че ще се заслушат във вашия, но и ще ви поканят да съдействате за правилните решения следващия вторник. Приемането на подобна оферта ще се отрази благоприятно и на приходите ви, и любовта го знае.

 

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Усилията ви са плододайни във вторник и сряда до около 19 ч., най-вече в рамките на духовните и общочовешките завоевания по смисъла на добротворството, което за мнозина може да звучи абстрактно, но видимо или невидимо, в енергиен план отпечатъкът му е неизменен. Можете да отбележите успех и в комуникационен, документационен, административен, финансов, медиен или информационен план в  сряда вечерта, четвъртък и петък (пътуванията също са на дневен ред), с известно противоречие по линия на чуждестранната материя и задължително фокусиране около издържаността на процесите около правната и регламентационната. При всички случаи ще сте я постигнали и в събота и неделя ще можете да се насладите на отлична почивка в контекста на доброжелателните сигнали откъм странство, без да изключваме подобни откъм началниците и властта, които съдържат стимули за скок в кариерата ви и за ново съзидателно начало. Понеделник ще подчертае аристократичните му параметри, а вечерта и следващият вторник ще ви окрилят да направите своя избор със самочувствие и усещането за заслужена сила. Любовта е верен съюзник и участник в нейното натрупване.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Луната във вашия знак във вторник и сряда до около 19 ч., скъпи Водолеи, най-после разкрива висшата съзидателна, умиротворяваща и творчески издигаща сила на Слънцето във Везни, така че може да се каже: имате лична заслуга за новоизгрялата светлина, за благостта в излъчването на тези дни и в устрема към градивност, доловим  в социален, политически, дипломатически, образователен и сценичен или предприемачески план. Именно в тази връзка каузата ви прозвучава с нова сила за пореден път, а утвърждаването й в национален и най-вече в международен и юридически план се увенчава с поредните симптоми на признание и нови предложения за развития. Някои от тях ще се явят в писмена, медийна или документационна форма в сряда вечерта, четвъртък и петък, с обещания за много добри постъпления, но тези, които касаят международния им ресурс се нуждаят от допълнителни доказателства за достоверност. За щастие събота, неделя и следващият понеделник ще ги предоставят в най-престижния вариант и най-аристократичното им звучене. В пълно съответствие с това на вашето послание, което продължава да гради спасителната за човечеството мрежа на авангардния хуманизъм и на самоотвержената всеотдайност. Понеделник вечерта и следващият вторник актуализират темата за кариерата, пътуванията и артистичните извисености и ви задължават да се заредите (включително чрез почивка вкъщи), за да подготвите поредната си победа. Ние също ще сме сред тези, които я  аплодират.

 

 

РИБИ (20.02 – 20.03)

Духовната дълбочина на приключващата фаза ще се очертае с целия блясък на съзидателните си процеси във вторник и сряда до около 19 ч., както за семейството, така и за перспективите на развитията в социален и всякакъв друг план, без да пренебрегваме предприемаческия, при условие, че съумеете да спрете немия филм на притесненията, който се прожектира върху мисловния ви екран относно темите, по които не разполагате с необходимата сигурност или известност. Впрочем сряда вечерта, четвъртък и петък се готвят да ви ги предоставят, в напълно удовлетворителен порядък, що се касае до финанси, договори, медии, информация, научни участия и форуми, пътувания, и пр., а колкото до някои неясноти във връзка с чуждестранните посоки,  събота, неделя и понеделник ще ги избистрят в изключително благоприятен за постъпленията вариант. За съжаление няма да можете да разчитате на приятелите в процеса на оформлението му (те са уязвими в момента), но не е и необходимо – процесите са част от личното ви професионално и обществено стабилизиране, което гарантира ново равнище на луксозност на цялото ви обкръжение със съответното признание от страна на близките и на височайшите власти.  Вестта от съмишлениците в понеделник вечерта и следващия вторник ще е много окуражаваща – любовта първа ще я оцени.