С пожелание за пъстроцветен, богат и щастлив октомври!

 

 

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Наследствените въпоси са на дневен ред във вторник и сряда до около 16  ч. , а вероятно и приключването на определен тип задачи, на които гледате с известно притеснение. Независимо от естеството им, тяхното увенчаване, скъпи Овни,  е свързано с известно освобождение и разкрепостяване от опасения и неизвестности, каквито, с това квадратиране на Лунните възли от страна на планетите във Везни, внасят объркване при повечето кардинални знаци (напомням, че това са Овен, Рак, Везни и Козирог). Така че, би следвало, при Луна в Стрелец в сряда следобед, четвъртък и петък, най-после да усетите партньорската подкрепа на тези планети, към които от 04.10 се включва и господарят ви Марс. В събота Луната в Козирог ще застане в лош аспект с него и ще предизвика доза от дразнещи моменти, към които ще добави други, особено за дамите, поради същия с Венера в неделя. Предлагам ви да редуцирате неприятните им влияния, като овладеете собствената си мнителност и се барикадирате против изкушенията на гнева чрез  малко повече хумор. Последният ще ви бъде още по-полезен в понеделник, за да преобърнете искрометните провокации на Уран в негово поредно чудо. Приятелствата и артистичният свят биха могли да превърнат вашето в източник на всеобща радост.

 

 

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Вторник и сряда до около 16  ч.  са подходящи, за да си дадете сметка за пропуските спрямо хора, на които си струва да държите, и да направите опит да сторите нужното, за да поправите нещата. Усилията най-вероятно ще са взаимни, доколкото този ретрограден Уран във вашия знак със сигурност е внесъл известна неортодоксалност или необяснимост в развитията и отношенията, които бихме могли да окачествим като странни (и биха могли и да стигнат до разрив без подобен род усилия – в крайна сметка вие ще прецените дали е нужно да ги положите). Сряда следобед, четвъртък и петък ще бъдат услужливи в контекста на приключването с дадени задачи или притеснения и особено успешни в редовия житейски план, отнасящ се до работа, семейство, къщовни, снабдителски, ремонтни или здравеопазващи въпроси, включително за подготовка на чуждестранни. Вече сме споменавали, че от 03.12 влизането на Юпитер в Козирог ще ги направи възможни, желателни и постижими. Дори императивни, за което Луната в този знак, транзитираща през приятен аспект с Меркурий, вече в Скорпион от 03.10,  ще напомни в събота чрез приятна вест. Не се впечатлявайте от блокировките в неделя и понеделник – те създават благоприятен терен за личното ви усъвършенстване предвид скорошната триумфалност. Обичането асистира в подготовката й.

 

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Радвайте се на черезвичайната си заетост, скъпи Близнаци, и на печелившите резултати от нея във вторник и сряда до около 16  ч., най-вече в морален аспект и в контекста на предпазването ви от онзи вид объркване, на което мнозина са подвластни при настоящите аспекти (така че не се учудвайте защо се налага вие, със здраво поставената глава на раменете, да поемате и чужди задачи). А и да не забравяме, че при множеството планети във Везни на вас се пада голямата победоносна порция от ефектни и бляскави събития. В сряда следобед, четвъртък и петък те са свързани с прекрасни увенчавания от страна на партньора, а личното ви участие и гордост от тях са сред факторите, които позволяват и на любовта да триумфира, и на светските и професоналните програми да звучат с подобаващо достолепие, умножавайки щастието на фамилията и ресурсите за нови вдъхновения и предприемчивост. Довършителната фаза внася известни напрежения  и блокировки в събота и неделя, но  те няма да са свързани с пътуванията, документацията, комуникацията и общуването, а по-скоро с умората. Легнете си рано в неделя, за да уловите поредния  съзидателен импулс в понеделник и следващия вторник – той ще донесе духовни окриления и впечатляващи реверанси откъм професионалните и чуждестранните посоки, включително от най-високопоставен адрес.

РАК (21.06 – 21.07)

Като кардинален знак, вие вероятно също долавяте объркването, за което споменах при Овена, но все пак Северният лунен възел във вашия знак ви задължава да следвате определено направление на обгрижване – семейно, професионално, а във вторник и сряда до около 16  ч. – любовно и творческо, а заетостта или евентуалните здравословни дискомфорти напоследък ви подтикват към допълнително съсредоточаване и внасят повече яснота и насоченост на усилията. Очевидно е, че с влизането на Меркурий в Скорпион от 03.10., те ще се увенчаят с отлични резултати, включително финансови, а и някое и друго развлекателно пътуване ще можете да си позволите, без да пропускаме вероятността  от командировки, например в сряда следобед, четвъртък и петък, за някои от вас  свързани с чуждестранни участия и стилни служебни реализации, които се отразяват много градивно на печалбите, а обогатяват престижно и биографията ви на експерти.  Събота и неделя изискват да умножите търпението и грижата си за ближните, за да опазите партньорствата  и съдружията, които са положени на особен натиск. Вашето оръжие е благата дума, макар че ще ви бъде трудно да се придържате към нея в понеделник. Дано някои от добрите ви приятели да не пострадат от този факт.

 

 

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Напрегнати вторник и сряда до около 16  ч. за скъпите Лъвове, с натрупването на доста умора от деликатните моменти, в които би следвало да се внимава с комуникацията,  затова пък колко блестящи са резултатите, които високите етажи на властта и на чуждестранните партньорства ще аплодират в сряда следобед, четвъртък и петък и тази ваша царствена триумфалност ще остави траен отпечатък върху процесите, формиращи виталността на политическите, образователните, артистичните,  предприемаческите, организационните, творческите, здравеопазващите и правните страни на битието. В събота  и неделя ясно ще доловите блокировките, произлизащи от несъответствията в роден план. Много е възможно да ви се предостави шанс да ги споделите или да посъветвате някого как да ги превърне в печеливша карта. При всички случаи тези дни ще се погрижат за вашата собствена, най-вероятно чрез допълнителни натоварвания, изискващи много внимание и будност.  И на вас ще препоръчам да си легнете рано в неделя, за да посрещнете по-спокойно евентуалните Уранови натоварвания в понеделник и следващия вторник, когато ви очакват интересни предложения за нови градивни партньорства. Брачните също преливат от щастие.

 

 

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Вестите във вторник и сряда до около 16  ч. са окуражаващи, а щастието в сряда следобед, четвъртък и петък е вкъщи, без да изключваме участието на чуждестранната материя за неговото натрупване в най-луксозните разновидности, а и на доброто уреждане на сектора на финансите, чиито блокировки отстъпват временно на заден план. Този факт ви позволява да осъзнаете тяхната преходност и несъщественост, така че актуализирането им в събота и неделя да не попречи по никакъв начин на любовните, творческите и развлекателните вдъхновения, които възможните кратки пътувания или най-малко перспективите за тях допълнително умножават. Припомняте си, че времето е ваш съюзник и дребните неприятни изненади (финансовите в понеделник само умножават печалбите) са само тест за проверка на вярата ви в неговата услужливост. Обичането също  щедро ще потвърди своята в началото на следващата седмица.

 

ВЕЗНИ(23.09 – 22.10)

Секторът на печалбите е най-облагодетелстван при вас във вторник и сряда до около 16  ч. , като се изкушавам да поставя на първо място моралните, в контекста на изкристализирането на определена целенасоченост,  на която Меркурий в Скорпион от 03.10 ще придаде и конкретни финансови, писмовни, комуникационни и документационни  параметри. По интересен начин сряда следобед, четвъртък и петък ще подчертаят обвързаността на тези процеси с чуждестранните и правните развития, които изтъкват личната ви компетентност и възможности, пледирайки за усъвършенстването им в контекста на специално заявени за вас перспективи: очаквам това да се случи от най-високо упълномощен адрес, в светлината на политически, образователни, творчески, предприемачески, организационни, здравеопазващи, дипломатически, семейни и пр. развития, с които, дори нищо да не правите, в момента по един или друг начин сте свързани. Факт е, че предпочитате да сте у дома в събота и неделя, но едно кратко пътуване няма да ви навреди.  А и обичането се кани да ви изненада в понеделник – надявам се да съумеете да уловите само високо озаряващите негови насъщия.

 

 

 

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Тревогите са на път да отшумят, скъпи Скорпиони, и първият знак за това е влизането на Меркурий във вашия знак от  03.10. Вярно, че господарят ви Марс влиза във Везни на 04.10, което ще ви направи по-чувствителни спрямо проявите на несправедливост,но и далеч по-способни да влияете за редуцирането им в служебен план, което ще се потвърди в понеделник и следващия вторник, стига да успеете да овладеете нетърпението си спрямо нечия закостенялост и ли неусетност за солидарността. Междувременно с Луна във вашия знак във  вторник и сряда до около 16  ч. ще добиете по-ясна представа за приоритетните насоки за отстояване и тези, които би следвало да останат на заден план. Финансово обгрижващите са на първа линия в сряда следобед, четвъртък и петък и ще констатирате, че енергиите са много благоприятни за луксозното стабилизиране на приходите в контекста на отлично поддържаните ви отношения с чуждестранната материя, за което и високата оценка на началниците и властта допринася. Бъдете услужливи в събота и неделя и не им отказвайте съдействие в труден за тях момент. Те ще ви отвърнат с умножено добро в понеделник и следващия вторник, което категорично ще стабилизира позициите ви в професионален план. Предстоят подобни развития и в полза на любовния.

 

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Скъпите Стрелци са сред силните знаци в момента, макар че са похарчили доста от парите. Вторник и сряда до около 16  ч. обаче ще донесат някакво утешително съзидание в тяхното направление, и неговата значителност обещава да бъде обратно пропорционална на тревогите ви в този план.  При всички случаи Луната във вашия знак в сряда следобед, четвъртък и петък, транзитираща през благоприятен аспект със Слънце и Венера (все още) във Везни, ще потвърди значимостта ви в политически, образователен, дипломатически, семеен, международен  и творчески или сценичен план, както и тази на приятелите, впрочем, с които ви предстоят много радостни моменти, а и предприемчивост в контекста на споделени енергийни или инженерни проекти, тъй като Марс също влиза във Везни от 04.10. Рано е да се мисли за печелившата им страна, ще подскажат събота и неделя, насочвайки към други източници на приходи (например медийни, писмовни, радио-телевизионни), ала  понеделник ще изтъкне вдъхновяващата страна на тези шансове, които изискват съгласуване, солидарност и грижа за общочовешко подобрение. Личното ви участие в тях е гаранция за привличане и на чуждестранно, височайшите власти няма да пропуснат да го оценят и да ви осенят с драговолната си подкрепа. Достолепното ви присъствие в каузата е фактор за нейната триумфалност следващия вторник.

 

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Объркването сред кардиналните знаци, за което споменах при Овена (хвърлете, моля един  поглед) като че ли е най-значително при вас напоследък заради множеството планети във Везни, транзитирали през лоши аспекти със Северен лунен възел в Рак (Глава на дракона) и Южен лунен възел (Опашка на дракона) в Козирог. Кариерата, от една страна, любовта и партньорствата, от друга, заемат много важно място, но  как се пренарежда списъкът на приоритетите и в какъв времеви отрязък ще се оформи изясняването им? Е, добре, вторник и сряда до около 16  ч. хвърлят светлина върху тези въпроси, за което и приятелите могат да съдействат, но и влизането на Меркурий в Скорпион от 03.10, където през тези дни е Луната, ще ви ориентира по-прецизно спрямо целите и сроковете по конкретни стъпки за осъществяване. Вместо да се притеснявате в сряда следобед, четвъртък и петък, насладете се с пълнота на светските, професионалните и чуждестранните параметри на луксозността, която настоящите енергийни конфигурации пораждат в подкрепа на красотата, музиката, любовта и жизнедаряващата солидарност. От последната вие печелите най-много. Едно кратко пътуване в събота и неделя ще ви помогне да направите онзи мъдър избор, от който ще последва добротворство за максимално количество хора. В понеделник и следващия вторник и семейството, и началниците и властта ще са сред тях.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Напрегнати вторник и сряда до около 16  ч. за скъпите Водолеи, които за пореден път отстояват професионалния си перфекционизъм и се погрижват при добро съчетаване на финансовия порядък (от което той се подобрява) да постигнат резултат с най-трайна следа във времето и в полза на националната духовна стратегия. Със сигурност сряда следобед, четвъртък и петък умножават в най-благоприятна светлина чуждестранното ехо от вашата кауза, подчертавайки заслугите й за жизнедаряващите ресурси на солидарността, хуманизма, творческото, сценичното и общочовешкото добруване, което продължавате да постигате чрез обичането и самоотверженото ратуване за правдата, колкото и трудно да се оказва нейното отстояване (както ще е например в събота и неделя в национален контекст).  Нищо чудно да получите реверанси от височайши политически и дипломатически или образователни фактори (някои от вас вече са част от тях), които ще ви окуражат в усилията за непреходните ценности. Луната във вашия знак в понеделник и следващия вторник ще ви помогне блестящо  да покажете на света (и най-вече на България) как да оцелява и да печели от тях.

 

 

РИБИ (20.02 – 20.03)

Силни във вторник и сряда до около 16  ч. поради Луна в Скорпион, скъпите Риби ще получат потвърждение по духовна и приятелска линия за правилната линия на градивност, избрана от тях напоследък, и за отличното им справяне с напреженията, породени от Юпитер в Стрелец, които подходящо бяха оползотворени като източник на професионално усъвършенстване и на приходи чрез сближаване с чуждестранната материя, довело и до по-добро познаване на правната. Въоръжени с този арсенал от компетентности, няма защо да се притеснявате от поредната напрегната фаза в сряда следобед, четвъртък и петък, която е блестяща в контекста на известно приключване на период и свързаните с него задачи, които ще увенчаете с отлични резултати и най-ласкателни оценки от високите овластени фактори или семейни съдружници. Фамилията тържествува и се радва на общата празничност, а в събота и неделя и приятелите ще ви поздравят за нейната мащабност. Понеделник и следващият вторник ще я умножат, което означава още напрежение за вас, а вероятно и допълнителни разходи. Любовта скоро ще се притече за компенсирането им.