Седмичната прогноза на Мария Доневска отново е тук!

ОВЕН (21.03 – 19.04)

С Луна във вашия знак в понеделник и вторник със сигурност ще продължите да се радвате на семейството и на любовта -  мнозина го правят по време на приятни пътувания, преливащи от емоции.  Но мислите и за работата в сряда, четвъртък и петък до около 18 ч. или по-скоро тя започва да мисли за вас, защото откъм господаря ви Марс вече в Дева, а и Венера там от 21-и, последвана от Слънцето на 23-и, те пък в тригон с Уран в Телец, се получават изненадващи ускорения, свързани с обслужващите практики и финансите. Ще се потвърди и старата ми теза,че началниците не могат да дишат без вас, а сега направо са започнали да ви обичат. Това откритие ще ги изнерви в петък вечерта, и току виж, следващия петък ще се изпуснат да ви го кажат. Може и да не намерят най-верния тон, но все едно, става ясно, че оценяват перфектната ви работа.Така че се радвайте на кратките пътувания и на контактите в събота и неделя, към които приятелите, споделянето и стилното четиво ще добавят много радост. Колкото до любовта, сряда е денят за щастието ви с нея. После тя ще тъгува за вас.

 

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Колкото и да сте притеснени пред неизвестността, понеделник и вторник са дни на задължително размърдване по посока на пътувания, семейство, чуждестранни и правни направления, а вероятно и здравеопазващи, предвид възможностите, с влизането на Слънце и Венера в Дева, да се изпълнят прекрасни програми - развлекателни, творчески, професионални, предприемачески и да речем радио-телевизионни, кинематографски или дигитални, които вече са били обмисляни. Те със сигурност са свързани и с любовни или най-малкото ще отключат подобни осъществимости в хода на развитията, които не би следвало да се отлагат, а да се действа с последователност и акуратност в сряда, четвъртък и петък до около 18 ч., както и с известно загърбване на старите ви навици да се окопавате в сигурността. Вярно е, че петък вечерта, събота и неделя нашепват неприятни предупреждения относно рисковете, свързани с финансите, на именно пътуванията подсказват, че подобряването им е възможно, а комуникациите и проучванията, т.е. надеждната информация, ще посочат как. Губите, ако забавите вашите.

 

 

БЛИЗНАЦИ (20.05 -20.06)

 

Приятелите и съмишлениците излъчват много силни стимулиращи импулси в понеделник и вторник за радост на любовта, на семейството, на цикъла пътувания, с които мнозина от вас украсяват живота си, а чрез този факт – и битието на света, който се наслаждава на вашата интелигентност и красота и не го крие. Същото можем да кажем за височайшите власти и политически, образователни, артистични и научни среди. През уморителните  сряда, четвъртък и петък до около 18 ч. (предпочитате да се усамотите с любовта и фамилните  детайли, като много откривателски ще се окажат тези на близостта и на кулинарните радости) към тях могат да се прибавят и кинематографските и музикалните – прекрасно е, че около вас има скъпи хора, разбиращи душевните ви състояния и споделящи потребността ви от съкровеност. В петък вечерта, събота и неделя е задължително да проявите деликатност спрямо всички тях. Няма да е много лесно, защото енергиите са малко изтощителни, но  помагайки на ближния, защо не и финансово, ще съумеете да разведрите обстановката. Пътуванията ще сторят същото за вас, следователно красивите приключения продължават.

 

 

РАК (21.06-21.07)

Напрегнати, но много успешни по отношение на професионалното ви инвестиране понеделник и вторник, с висока придадена стойност както в полза на приходите, така и на семейството, на обичането и на взаимодействията с чуждестранните партньори, които със сигурност се отличават с благородство и коректност. Пътуванията са част от тази панорама, докато сряда, четвъртък и петък до около 18 ч. препоръчват да поспрете за малко при добри приятели и скъпи хора, да споделите благостта на жизнедаряващото обичане, около което новият етап в живота на семейството и децата (те стават самостоятелни, предприемчиви, амбициозни да създадат свой собствен порядък) очертава  и интересно взаимно обогатяване. Същото може да се каже за  контактите ви с началниците и властта -  петък вечерта, събота и неделя ще подскажат елементите, около които биха могли да възникнат напрежения във връзка с тях, за чието преодоляване би следвало да се погрижите. За щастие, диалогът е възможен – не се колебайте да го инициирате, което е във взаимен интерес. А  любовта можете да ощастливите следващия понеделник – тя няма да скрие копнежа си за близост.

 

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Разполагате с всички предпоставки и условия, за да се посветите на радостта от живота в понеделник и вторник, за което пътуванията, семейните и любовните споделености  със сигурност допринасят.  Всяка гледка, всеки звук са част от пищния филм на личните ви взаимоотношения със света – усещате ги като нов заряд в неговата музика, като подтик към научни или творчески открития, които се ражат в лоното на вдъхновеното ви потопяване в августовската благодат с нейната разноцветност и богатство от емоционални нюанси.  Тези на обичането претърпяват интересно обогатяване в сряда, четвъртък и петък до около 18 ч., съдействайки и за вашето, стилно ориентирано към делови или артистичен перфекционицъм, който тепърва ще намери изражение (малко умора е съвсем логична през тези дин). Петък вечерта, събота и неделя поощряват словесното, комуникационното, финансовото – вие сте в центъра му, обградени от доброжелателството на приятелите. Любовта ще бди да не изпразните цялата си хазна  в щедростта си към тях.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Завършването на даден етап ще ви прозвучи оптимистично в понеделник и вторник, а може да ви прикани и към пътувания, в някои случаи и далечни, които, откровено казано, малко ви притесняват. Все пак сряда, четвъртък и петък до около 18 ч., много силни за вас дни, ще ви помогнат да се ориентирате към по-нестандартни решения, особено след като те със сигурност ще бъдат в полза на семейството, на любовта, на възможността за пореден път да се порадвате на хубостите на живота. Става ясно, че самите вие сте част от тях. Всиокият адрес, от който подобно уверение ще се излъчи, може да прибави към него и предложение за интересен професионален възход, с ласкателни предприемачески, политически, образователни и творчески перспективи. В петък вечерта, събота и неделя те няма да ви се сторят надеждни и това може да ви настрои песимистично. Все пак пътувнията продължават да са на дневен ред, а чрез тях могат да се изчистят множество тревоги и блокировки. Чуждестранната материя би била особено благоприятна за горното.

 

 

 

ВЕЗНИ (23.08 – 22.10)

Партньорствата потвърждават своя жизнедаряващ потенциал в понеделник и вторник, а общуването с приятелите и благодатното присъствие на обичането в него, както и в лоното на семейството, придават целебен смисъл на евентуалните напрежения и подчертават съзидателната им страна. Последната ще бъде още по-изразителна и конкретна при приключващата фаза в сряда, четвъртък и петък до около 18 ч. – ремонтни, обслужващи, здравеопазващи  или професионални практики изискват умножена мобилизация и строго разпределяне на времето и усилията, а акуратното им прилагане води до истинско освобождение. Петък вечерта, събота и неделя подчертават новата ви сила след неговото придобиване, но и известна доза тъга – някой, комуто сте скъпи, включително по смисъла на копнежа за близост, ще тъгува много за вас в сряда. Не се колебайте да експлоатирате утешителната страна на пътуванията, още повече, че тя е и обогатяваща, особено по линия на чуждестранните и приятелските направления. Това обаче не отменя усърдията в рамките на деловите следващия понеделник - тайното обичане се оказва част от тях.

 

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Успехи в работата, в обслужващите, научните, финансовите и творческите детайли и пътуванията правят вашите понеделник и вторник приятни и съзидателни и внасят подобрения в отношенията с началниците и властта, със смейството, и децата. Любовта присъства в общата картина като елемент, осигурващ адхезията, каквато е и ролятя й за опазването на мирозданието,така че вашето със сигурнрост се радва на стабилност и интелигентно еволюиране. Сряда, четвъртък и петък до около 18 ч. ще подчертаят ролята на партньорствата за горното: любовните със сигурност намират нова неизчерпаема енергия, за да стимулират вашата предприемчивост и  организационна, инженерна, творческа и педагогическа или здравеопазваща дарба. Приложете последната и към собствената си особа, впрочем, като на първо място ликвидирате онзи капан от тревоги и притеснения, който редовно сами изграждате под напора на чувството си за несправедливост или неизвестност, което отново може да ви обхване в петък вечерта, събота и неделя. Една командировчица може да ви разведри, или да кажем, обслужването на нов научен или финансово перспективен проект. През следващия понеделник се погрижете за семейството, любовта и децата – вие сте слънцето, което огрява живота им и от това вашият става още по-красив.

 

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Отново блестящи и очарователни, скъпите Стрелци са сред най-обичаните в понеделник и вторник  - пътуванията, научните, политическите, дипломатическите и чуждестранните направления, светската и сценичната събитийност и семейните празници ще го потвърдят чрез стоплящи сърцата ви доказателства и послания, които ви сродяват още по-силно с извора на собствената ви виталност. В сряда, четвъртък и петък до около 18 ч. обгрижването на ежедневието и споделените с обич усилия по него, с цялата необходимост от конкретика и  акуратност, включително по направлението на здравеопазващата тематика, сцеплява още по-силно нейните устои, а укрепва и тези на деятелната ви устойчивост, пораждайки нови шансове и амбиции за влагането й в предприемчиви проекти с доходоносни характеристики.  Подберете  внимателно партньорствата за тях и най-малкото хората,  които ще информирате за намеренията си в петък вечерта, събота и неделя – при всички случаи пътуванията и четивото ще избистрят интуицията ви за правилните ходове и решения. Любовта също ще бъде много полезна за тях следващия понеделник.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Напрегнати понеделник и вторник, но с отлични резултати във връзка с довършителната фаза и най-вече финансовите, семейните, политическите, образователните и светските параметри на съответните ви задачи, които еволюират още по-категорично и съзидателно в сряда, четвъртък и петък до около 18 ч.,  с изненадващи (а в някои случаи и нестандартни) доказателства за доверието, което височайшите власти изпитват към вас. Ласкателни предложения и промоции се съчетават с волята ви за нова предприемчивост, която обичането допълнително поощрява. Тук е моментът да кажем, че предстоят чудодейни развития в лоното на любовта, с бързо отключване на готовност за близост и двустранно соподелени въжделения, които изведнъж ще ви докоснат по много вълнуващ начин. Прекомерната заетост с обслужващи задължения в  петък вечерта, събота и неделя няма да ви позволи да мислите за тях, но следващият понеделник ще ви ги напомни чрез партниращите фактори и пътуванията, от които те печелят. Достатъчно е да знаете, че любовта очаква с нетърпение знак от вас.

 

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Далечните вести ви носят радост в понеделник и вторник, но и вие ще отправите към света безценно послание, научно, творческо, артистично, медйно, издателско, образователно, поетично, правно, политическо, сценично и пр. – при всички случаи призоваващо към съзидание и радост от живота, от прекрасната способност на човека да твори и да обича, дори когато е поставен в неприятна или ограничаваща среда. Възможно е да имате усещането, че вашата е такава в сряда, четвъртък и петък до около 18 ч. – умората си казва думата, но трябва да знаете, че тези дни са особено градивни за къщата и за душения ви мир в контекста на довършителната фаза, която обещава и ново начало за приходите. В петък вечерта, събота и неделя е важно да избистрите правните основания за тяхното привличане, включително в чуждестранен план, и да изяснените договорни или финасвои праметри. При всички случаи  обичането и новата предприемчивост печелят от тези развития и следващият понеделник ще го потвърди чрез нова вълна от интересни дивиденти.Тези на близостта ще бъдат най-ощастливяващи.

      

РИБИ (20.02 – 20.03)

Завидни печалби за скъпите Риби в понеделник и вторник, в потвърждение на прекрасните взаимодействия с чуждестраната материя (пътуванията също извеждат към нея) и на семейното разбирателство, ефикасно поставено в служба на общия просперитет.  Той се отразява съзидателно и на фамилния, и на любовния, откривайки нови перспективи за сътрудничество с височайшите политически, дипломатически, образователни, сценични и пр.фактори. Сряда, четвъртък и петък до около 18 ч. могат да излъчат изненадващи предложения от тяхна страна, с бърза осъществимост в предприемачески и артистичен  план, която да консолидира партньроствата в най-престижния и ласкателен за личните ви постижения вариант. Децата също се радват на подобни развития и успехите са с дългосрочна гарантираност. Петък вечерта, събота и неделя ви карат да се съмнявате в горното, но това са дни за зареждане личните ви духовни батерии, а не за обезкуражаване. Пътуванията и кореспонденцията са най-доброто лекарство против него, а и отлична подготовка пред новата фаза за обичането, която следващият понеделник ще възвести: насладете се на щастието, което остава най-преданият ви съюзник срещу атаките на времето.