Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

Статии

17 Sep 9 завета за успех от Оскар Хартман
0 169
„Искам да започна бизнес. Ще прочета малко повече за анализа на пазарите“ Хей, приятелю, май си в грешка? Ако искаш да започнеш бизнес, просто го за..
13 Sep Защо е специален Специалния?
0 338
„Аз спечелих с Порто две титли, Купата на УЕФА и Шампионската лига. Мисля, че това ме прави специален. Да, аз съм Специалния!'' Кой всъщност е Специа..
20 Aug Кой иска беден речник в днешно време?
0 149
Синонимът на всичко прекрасно е август. Месецът носи мирис на море, а любимото нещо са споделените залези. Дългите дни и още по-дългите нощи, наситени..
30 Jul Чрез тези 3 компонента можете да разберете дали сте креативни
0 306
„Всички ние по своята същност сме креативни. Това ни прави хора - това ни отделя от животинското царство. " - Сър Джон Хегарти Сър Джон Хегарти не..
26 Jul КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ИНТУИЦИЯТА, или  ТРЪГВАМЕ КЪМ СПОРТНИЯ САЛОН
0 793
Дългоочакваното продължение вече е факт! Очаквайте през септември книгата "Опитът на един глупак 6" от Мирзакарим Норбеков. Днес ви представяме откъ..
21 Jul Ръководство за намиране на нови автори
0 169
Има хора, които четат автори, чиито трудове са бестселъри. Има хора, които предпочитат нещо ново, неоткрито. Наистина има магия в това да откриеш нови..
07 Jul Връзката между деца и родители се изгражда и от книгите
0 191
През лятото е необходимо да се положат усилия да се помогне на децата да поддържат уменията си за четене и да го правят за удоволствие. Четенето изгр..
01 Jul Рекламната машина или пътят на Павароти към върха
0 119
АБВ на най-важните похвати в бизнеса Да пласираш творец, е като да пласираш калъп сапун. Може да не звучи добре, поставено по този начин, но замислет..
14 May Преориентиране в потока на времето
0 195
Представяме ви първи откъс от книгата на големия психолог и създател на семейните констелации, Берт Хелингер - Бизнес съвети - Успех в живота и профес..
13 May Тайната на здравословното дълголетие
0 103
Докторът на медицинските науки, професор и телевизионен водещ Сергей Бубновски, след автомобилна катастрофа ходи с патерици цели 27 години. И прави не..
21 Apr 365 дни с Емет Фокс
0 103
Книгата „365 дни“ от Емет Фокс включва кратки ежедневни размисли, взети от съчиненията на Емет Фокс. Всеки ден от годината включва кратка библейска вр..
08 Apr Живот с Лучано Павароти: Леките и тежките страни в характера на тенора
0 335
Талантът на Павароти е от Бога. Певецът покорява публиката с уникалното си “до” от втора октава и с отдадеността си в пеенето, лишено от всякаква проф..
Показва 1 до 12 от 48 (4 страници)