Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

Статии

24 Nov Норбеков: Границата между здравето и болестта е вярата
0 1491
Щом не вярвам, организмът ми не е мобилизиран, щом не е мобилизиран, значи няма да оздравея и ще имам още по-убедителен аргумент да не вярвам. Грани..
12 Oct Седем основни грешки, които правим, когато започваме да спортуваме
0 753
Седем основни грешки, които правите, когато започвате да спортувате Хубавото време те подканва да отидеш в парка. Струва ти се, че като си сложиш мар..
20 Aug Семейството - най-сложното предприятие
0 196
По-рано лекувах болни от невроза. Човекът с невроза разбира, че е болен, но той не е агресивен и затова може да се намира сред здрави хора. В сравнени..
14 Aug Работа с малко повече креативност?
0 135
„Уменията имат дата на продажба, но човек може да се адаптира към бъдещото развитие“, казва Род Джъдкинс в новата си книга „Идеите са единствената ти ..
14 Aug Правилна стойка - 10 години по-млади
0 399
Един ден просто реших да се заема с моето тяло и не аз да му казвам какво е добре, а да се вслушвам в това, което то ми казва, че е добре за него.  Ко..
13 Aug Болест, вън!
0 314
„Жени, ако искате да живеете дълго и без таблетки и операции, правете лицеви опори!“ Това е един от многото съвети, дадени от д-р Сергей Бубновски...
12 Aug Колко любов има у Тина Търнър?
0 163
Започваме със специфичното заглавие -  „Моята любовна история“. Въпреки че парченце по парченце „блестящият“ живот на поп дивата Тина Търнър се разп..
11 Aug Кой иска беден речник в днешно време?
0 37
Синонимът на всичко прекрасно е август. Месецът носи мирис на море, а любимото нещо са споделените залези. Дългите дни и още по-дългите нощи, наситени..
11 Aug Норбеков за силата на благодарността, или как да удължим живота на родителите си
0 1336
„Всичко онова, което ми даваш, детето ми, ще се върне при теб през твоите деца“ – това е най-съкровената благословия на родителите или най-страшното ..
09 Aug Размисли относно 2020 и какво да очакваме от хората на книгите  - интервю c Жана Иванова
0 485
Жана Иванова е основател и ръководител на издателска и продуцентска къща „Жануа’98“. Самата тя споделя, че тайната, която прилага повечето пъти при из..
04 Aug Какво ще стане, ако можете да програмирате робот, за да напише роман?
0 155
Представете си всички причини, които биха довели до излизането на нов български роман, създаден от робот Отдавна се говори какво ще стане, ако робо..
04 Aug Четенето е повече от скролване
0 122
На всеки се е случвало да скролва в телефона си докато пътува нанякъде, върви към дадена цел или просто стои и чака. Често попадаме на интересни загла..
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)