Седмичната прогноза на Мария Доневска отново е тук!

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Не само да довършите работата си, но и да изгоните притесненията си през девет земи в десета, ето какво ще ви позволят вторник и сряда, при това в рамките на една ситуация, в която останалите ще разберат аргументите и правотата ви, след като в понеделник най-вероятно ще да са се конфронтирали с вас неправомерно.  Това не изключва възможността и в четвъртък, петък и събота до около 15 ч. да се опитат да го сторят, но тогава вие сте достатъчно силни  и уверени в каузата си, особено в правен, политически, семеен и чуждестранен план, а и началниците са на ваша страна и ще кажат своята дума за подкрепа. Пък и всеки се нуждае от прекрасните работници, каквито сте вие. В събота следобед, неделя и следващия понеделник ефектно ще го потвърдите, колкото и да е уморително за вас. И ще видите как малко по малко ледовете се стопяват в сърцата на онези, които ви създават тревоги, понеже те също осъзнават, че не могат без вас. Любовта със сигурност отдавна го знае.

ТЕЛЕЦ(20.04 – 19.05)

След като сте уредили някои битови и здравеопазващи въпроси в понеделник и сте умиротворили отношенията си с жизненоважни за вас присъствия, които са имали вид на отпътуващи от живота ви, вторник и сряда  са отлични за взаимодействията ви със света, който ще потвърди приятелската си нагласа към вашата особа, както в емоционален план, така и в административен, финансов, предприемачески, инженерен и организационен: структурират се важни за стратегическите направления в живота ви възможности, които, макар и бавно, са на път да изкристализират. Четвъртък, петък и събота до около 15 ч. ще покажат тенденциите по-скоро в обезкуражаващата им светлина, но това пък е повод да се поздравите с благородството на далечните контакти и на дискретните насоки на общуване, както и на огромния духовен хоризонт, който затрудненията (преходни като всичко несъществено в света) разкриват. В събота следобед и неделя ще осъзнаете новата си сила: волята да се мобилизирате за осъществяването на конкретни амбициозни замисли ще ви подскаже успешните стъпки, а мисълта за познати от миналото посоки и контакти ще ви подтикне към точна програма за ефикасна активност. Любовната също ще я окуражи.

БЛИЗНАЦИ(20.05 -20.06)

Справяте се чудесно с хармонизиращата си роля в понеделник и доста впечатляващо с работата си във вторник и сряда: може да се каже, че съумявате да извлечете непреходна градивност от изнервящите моменти в службата и да устроите деловите си програми така, че височайшите власти да регистрират очевидни печалби. Вашите се изразяват в тяхното потвърдено доверие и партниране, по линия на всички онези сектори, които са водещи в момента, и за които не спираме да говорим: политика, дипломация, здравеопазване, култура, образование, история, право, международни отношения и фактори – те въздействат пряко и на семейното обкръжение, като издигат партньорствата на много апристократично равнище. В четвъртък, петък и събота до около 15 ч. Марс откъм знака на Рибите отново ще покаже рогата си (от квадратурата му със Слънцето са конфликтните ситуации с началници,съпрузи, родители  или деца, да се внимава с огън и избухващи вещества, с вода и домашни животни, с лекарства и напитки), но  облагородяващото въздействие на Юпитер няма как да се неутрализира, така че и успехите няма да липсват. В събота следобед и неделя ще можете да се приютите в духовните и артистичните пространства, където да се срещнете с любовта. А там и близостта ви очаква.

РАК(21.06-21.07)

След един доста уморителен, но плодотворен за семейството, а и за препотвърдената началническа добронамереност понеделник, вие сте сред най-силните във вторник и сряда – дни на изпълнени желания и осъществени мечти, както по линия на творческите, деловите, административните, финансовите и научните програми, така и във връзка с пътуванията към познати места и предприемчивостта (конкурси, проекти, инженерни или чуждестранни инициативи), увенчаваща се с конкретна успеваемост. Възможно е да има недоволни или ревниви в четвъртък, петък и събота до около 15 ч., затова пък печалбите със сигурност ще бъдат привлечени, а предложенията за ангажименти, водещи до умножаването им, също няма да се ограничат в няколко. Очевидно е, че не бива да се избързва в избора, макар че събота следобед и неделя ще очертаят партньорството, което изглежда най-надеждно. Това на  любовта със сигурност е такова. Надявам се, че няма да пропуснете да оцените окрилящото й внимание.

 

ЛЪВ(22.07 – 22.08)

След един съзидателен за комуникационните и интелектуалните дейности понеделник,  вторник и сряда са по-скоро уморителни, но значението им за подсигуряване на успеха през следващите дни би следвало да се подчертае: мобилизация по направленията на дълга – домашен, творчески, писмовен, издателски, административен, научен, счетоводен и пр., както и по довършителните задачи, включително здравеопазващите, (защото тяхното провлачване може да се окаже пречката по-нататък), са насоката на усилията, разчистващи терен за бляскавото ви представяне пред света в четвъртък, петък и събота до около 15 ч.: бъдете неговите царствени миротворци и носители на познание и жизнедаряваща мъдрост, благородство и топлота. Артистичните, образователните, дипломатическите, историческите, правните и развлекателните програми  ще ви го позволят, възвестявайки нови перспективи за ангажименти в подкрепа на личния ви авторитет и публичната ви прослава, която на този етап, естествено, среща и противници.  Но и те ще бъдат опитомени в събота следобед и неделя от резултатите на перфектната ви работа. Любовта я вдъхновява и първа я аплодира.

 

ДЕВА(23.08 – 22.09)

Понеделник е добър за приходите, а вторник и сряда прозвучават много оптимистично благодарение на любовта и на вестите откъм познати посоки, които изкушават и вас да тръгнете на път. При всички случаи дните са плодотворни за предприемчивостта на хората, които са ви скъпи и за резултатите от нея. Четвъртък, петък и събота до около 15 ч. вероятно ще ги забавят поради недооценени подробности от правно, административно или чуждестранно естество, но това не е повод да помръквате: луксозното отдаване на потребностите и комфортите на къщата могат да ви спестят неприятности (включително здравословни), а бдителността по евентуални проблеми с техника и вода би могла да ги предотврати. Възможно е светът да ви изненада с някакви претенции, които ще ви прозвучат като напълно неправомерни, не изключвам и проблеми с деца, началници или домашни любимци, но при всички случаи в събота следобед и неделя ще се поздравите с красотата на живота и на безвремието, което внасят в него музиката и любовта: те са с вас, за да ви насочват към градините на чудесата.

 

 

 

ВЕЗНИ (23.08 – 22.10)

На вас определено се разчита в понеделник и вие ще съумеете да потвърдите, че това е основателно:  височайшите представители на властта са щастливи от оказаната им подкрепа, а онова, което казвате или вършите, е от полза и за чуждестранната материя, и за професионалните, политическите, дипломатическите, образователните, историческите, философските и правните каузи – личният ви напредък също е в тях, а и посредническото ви влияние нараства. Вторник и сряда са отлични за печалбите и за напредъка в конкретната ви работа, която ще се радва на отзивчивост и на ускорения за важните инициативи: от тяхното осъществяване печелят най-вече ръководните равнища, но в четвъртък, петък и събота до около 15 ч. общите напрежения едва ли ще им позволят да се проявят като благодарни. При всички случаи вашата работа, а вероятно медиаторските ви интервенции и съвети, продължават да са незаменими, което внася допълнителни повинности в събота следобед и неделя и следователно още умора. Все пак успехите в творческите и обслужващите дейности ще я тушират, а и нечие по-специално внимание откъм деловите среди ще ви се отрази стимулиращо. Очаквани сте сред най-престижна събитийност, където със сигурност ви забелязват.

 

СКОРПИОН(23.10 – 21.11)

Макар и тревожен, понеделник излъчва стимули за печалбите, които са на път да еволюират с нарастваща убедителност. Това ви позволява да жертвате голяма част от тях за развлекателни програми и във вторник и сряда е възможно да се решите на подобна стъпка с мисъл, че и семейството, и децата ще спечелят от нея. Не го правете, без да сте се консултирали с тях, защото в четвъртък, петък и събота до около 15 ч. можете да срещнете странна съпротива.  Подобна може да се яви също откъм началниците и властта, да не говорим за нечии здравословни или битови проблеми, които да ви принудят да отложите амбициозните творчески или ваканционни намерения. При всички случаи събота следобед и неделя са услужливи за последните и за кратките пътувания към познати места, където и приятелствата, и обичането ще се озарят от вашето присъствие. В общуването с тях ще ви осенят онези идеи, които вещаят посоките на личиня ви напредък и на завоеванията от непреходно естество. Духовните са оглавяват техния списък.

 

СТРЕЛЕЦ(22.11 – 21.12)

Понеделник е уморителен за приятелите, затова подкрепата им се бави, но при всички случаи взаимното доверие се потвърждава и във вторник и сряда по тази линия се редуцират доста напрежения (бих добавила – напразни притеснения), доколкото почерпвате ориентация как да елиминирате тези, които гравитират около къщата, техниката и здравеопазващите задачи: може да се каже, че ще съумеете да се справите успешно с всички тях, така че да се зарадвате на личната си ескалация в четвъртък, петък и събота до около 15 ч. Луната във вашия знак през тези дни, транзитираща през съвпад с господаря ви Юпитер и с жизнедаряващото Слънце, със сигурност ще ви накара да усетите благотоврното им влияние чрез нарастваща популлярност,  семейни успехи, професионални завоевания или очертаващи се перспективи за такива и най-малкото чрез воля за празничност (да се внимава все пак с мярката, заради квадратиращия Марс откъм знака на Рибите, както и с лекарства, напитки и измамливи особи, с техника, огън и вода). При всички случаи ще можете да оцените съзидателността на енергиите в събота следобед и неделя, а тя  в момента е най-съществена за обичането и за дома. Но не е далеч времето, когато ще озарите със своята царственост света, който за пореден път ще ви обсипе със своите възторзи.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Не всички моменти са съобразени с програмите ви в понеделник, но всеки един от тях е еднакво градивен за работата и кариерата ви, така че коректното откликване на възникналите повици  е в техен интерес. Очевидно е във вторник и в сряда, че най-високи дивиденти почерпват от този факт началниците и властта, както и семейството, което израства около възникващите напрежения и тревоги, но при всички случаи светът разчита на вашето приятелство и ви потвърждава своето чрез елеганти реверанси в процеса на посредническата ви роля, която е ускорител и на предприемчивост със стратегическа значимост. Логично е да се тревожите в четвъртък, петък и събота до около 15 ч., ако събитийността е показана в обратна светлина. Това е временно, но предполага мобилизация по правни или здравеопазващи въпроси, а и по хуманитарни каузи, с които, както ще покажат събота следобед и неделя,  успешно ще сте се справили. Обичането и човечността са вашите пътеводители, а те винаги извеждат към правилните решение и хора.

 

ВОДОЛЕЙ(21.01 – 19.02)

Силен понеделник, с отлични развития за каузата, заслуги за което имат и стимулите откъм чуждестранните посоки. Те остават водещи през цялата година, но засега конкретните задачи около служебно-административни и обслужващи подробности са най-спешни във вторник и сряда, доколкото могат да позволят възстановяване на предишни медийни, научни, рекламни и творчески контакти или осъществяване на изоставени планове. Получават се изработени в миналото средства, което помага да се решат естетизиращи и дизайнерски проблеми. Може би не всичко ще е довършено в четвъртък, петък и събота до около 15 ч., а това ще наложи допълнителни разходи в спешен порядък, но мисията ви ще се яви пред света в най-бляскавото си одеяние, за радост на вашите съмишленици. Все повече представители на изявените кръгове на обществото и на международния елит се присъединяват към тях, а това ще ви даде сили за още по-храбро ангажиране с добротворните усилия за един  свят на справедливост и солидарност, какъвто вашият винаги е бил. Позволете си едно духовно отдъхване и  събота следобед и неделя преди голямата победоноста офанзива, която ви очаква през следващата седмица. Необходимите дивиденти ще се притекат, а и богатството на обичането ще се умножи.           

РИБИ(20.02 – 20.03)

Довършителната фаза в понеделник е сравнително удовлетворяваща, доколкото носи успокоения по професионална и чуждестранна линия и ви убеждава в коректно следваната посока. Вторник и сряда са още по-окуражаващи, особено откъм далечните посоки, които могат да ви приканят на споделено пътуване към познати места или скъпи хора. Информацията и събитията се редуват като спуснати свише указания и предначертана програма, в която се съдържат специални похвали за вашето търпение и проявения през годините стоицизъм, на базата на какъвто и през следващите месеци ще трябва да останете мобилизирани, за да извлечете златоносната им жилка. Това, разбира се, ще е свързано с доста напрежения и умора, за каквито четвъртък, петък и събота до около 15 ч. ще предупредят: внимавайте с техника, вода, запалителни материали и огън, с остри предмети, с лекарства и напитки и с домашни любимци и бъдете будни най-вече за професионалните си отговорности и ангажименти. Справяте се прекрасно, а и събота следобед и неделя ще ви дарят с приятна приятелска подкрепа. Ще доловите и неповторимите ухания на обичането, чрез което и родните, и чуждестранните посоки ви принадлежат.