Седмичната прогноза на Мария Доневска отново е тук!

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Работата е най-важна в понеделник, а свързаните с нея дразнещи елементи на общуване не пречат на съществената ѝ част и на успешното ѝ увенчаване. Подобни ще има и във вторник, и в четвъртък до около 16. , но мисълта, че и приятелите ви преживяват подобни изпитания, а и тяхната конкретна морална и духовна подкрепа (със сигурност ще получите и правна, и чуждестранна) връщат към оптимизма и помагат на осъществяването на добрите намерения, съвсем категорично в сряда и четвъртък. Вечерта на последния ден, петък и събота са трудни за цялото човечество и за началниците и властта и леко притеснителни за вас – струва ви се, че няма да намерите спокойствие докато не приключите с досадните ангажименти и лишените от стилност проявления на особите около вас. Но неделя и следващият понеделник ще ви призоват за поредния делови и семеен подвиг и ще ви възнаградят за издръжливостта и прецизността, в които изразява вашият всекидневен – похвала свише ще стопли сърцето ви, а и децата ще напълнят къщата с радост. Още от четвъртък вечерта ще знаете, че и любовта вече чака и своя ред, за да ви я поднесе.

 

ТЕЛЕЦ(20.04 – 19.05)

Силен понеделник, с акценти върху духовните и чуждестраннте развития, като онези, на които държите да придадете завършен вид, макар и уморителни и претоварващи, се увенчават успешно във вторник, сряда и четвъртък до около 16 ч., като  в същото време изтощителният професионален план също еволюира подобаващо, в смисъл, че вие ще бъдете удовлетворени от постиженията си, независимо от  отсъствието на признание за тях. В  четвъртък вечерта, петък и събота ще го имате в още по-редуцирани количества, но смея да твърдя, че проблемите не са ваши, а на ръководните, политическите и правните фактори, а вероятно и семейните са подложени на някакъв натиск. При всички случаи ще ви намери и благата вест – хората, на които разчитате, продължават да са ви предани. На първо място това може да се каже за любовта, но и търговските, преговорните, медийните, издателските или научните, рекламните, борсовите и банковите процеси са на път да излъчат знаци за надежда. В  неделя и следващият понеделник те се превръщат в конкретни осъществимости, най-вече в чуждестранна и правна посока, но ще ви трябва още доста спокойствие и търпение, за да осъзнаете  найната съзидателност и за вас. Всъщност тя никак не е далеч.

БЛИЗНАЦИ(20.05 -20.06)

Довършителната фаза в понеделник е белязана с чудесни практични осъществимости, които в обслужващия си и посредническия си вариант със сигурнаст се характеризират с вашата незаменимост, докато вторник, сряда и четвъртък до около 16 ч. се увенчават с радост откъм чуждестранните, семейните и духовните направления, независимо от някои изтощаващи специфики, които, при обсъждането им с любовта в четвъртък вечерта, ще се окажат подлежащи на редуциране. За съжаление личните ви професионални ангажименти в петък и събота няма да спомогнат за собствената ви прилежност в полза на това решение, затова пък скъпите ви хора ще окажат необходимото разбиране и ще бъдат търпеливи. Така че в неделя и понеделник щастието от успехите на каузата и аристократичните политически, артистични, културни,правни и чуждестранни подкрепления за нея ще потвърдят процесите на личното и семейното процъфтяване и на радостта от съпричастието на приятелите. Пътуванията също са възможност да му се насладите.

РАК(21.06-21.07)

Любовните окриления са фактор и за консолидирането на партньорствата в понеделник, така че довършителната предпразнична фаза да прозвучи с най-позитивните си акценти във вторник, сряда и четвъртък до около 16 ч. , еднакво градивни и за професионалните ви ангажименти в контекста на похвалите, които би следвало да се получат откъм началниците и властта, и на семейното благополучие, за което, както се знае,  Раците са сред най-усърдните радетели. Такива ще бъдете и за служебния сектор в четвъртък вечерта, петък и събота, който ще осъзнае вашата незаменимост и категорично ще страда от отсъствието ви, ако вече сте в отпуска, или ще ви претовари със задачи, ако не сте, при това в атмосферата на някаква спешност, която ще се нуждае от спасителни интервенции. Вие ще сте сред тези, които ще ги окажат в най-непоколебимия им и ефикасен вариант, а неделя и следващият понеделник ще донесат признание под формата на дивиденти, като и професионалните, и моралните, и финансовите, и чуждестранните обещават да са впечатляващи. Това естествено означава и умножени напрежения, но вие сте свикнали с тях. А и любовните озарения  са вълшебната ви, всезареждаща със сила, тайна.

 

ЛЪВ(22.07 – 22.08)

Нямате причини да не сте доволни от работата си в понеделник, очевидно е, че и семейството, и началниците и властта печелят от нея, и най-вероятно във вторник, сряда и четвъртък до около 16 ч. ще изразят удовлетворението си от този факт, както и от сътрудничеството с вас, с готовност да укрепят неговите най-благородни страни в светлината на властващите политически, образователни, правни, исторически, културни, здравеопазващи, педагогически и чуждестранни процеси. Вашата сила е в тях в момента, но четвъртък вечерта, петък и събота ще покажат, че имате недовършени задачи във връзка с къщата, с обичането и вероятно съ собственото си здраве (възмущенията и тревогите само го подкопават), като за щастие любовта ще ви помогне не само да  ги идентифицирате, но и да се справите с решаването им. Така заедно ще пристъпите към дните на радост и прослава, каквито биха мотли да бъдат неделя и следващият понеделник , особено в чуждестранен и творчески план – светът отново ще аплодира царственото ви присъствие, а семейството ще бъде пълноправен участник в празничната атмосфера,чието достолепие напълно се слива с вашето, и отразява Божията светлина. Тя ще бъде плътно с вас през следващите месеци.

 

ДЕВА(23.08 – 22.09)

Разполагате с един сравнително комфортен понеделник, последван от раздвижени за къщата и обслужващия сектор вторник, сряда и четвъртък до около 16 ч., което предполага и финансово-разпределителни операции с нюанс на леко разточителство в четвъртък следобед – за него със сигурност ще бъдете похвалени от любовта вечерта. Възможно е заради нея да избирате този вариант, но плановете се променят, защото петък и събота предполагат блокировки от обективно естество (политческо, културно, образователно, правно, чуждестранно), с които волю-неволю ще трябва  не само да се примирите, но и да се съобразите. За партньорствата това е от още по-голямо значение, така че вашата задача е да всявате разумност и търпеливи подходи в тяхна посока. При всички случаи международната се разблокира в най-печелившия за тях вариант в неделя и следващия понеделник, а това е фактор за ликуване и на семейната, и на културната , и на правната материя. Увенчава се даден период, който предполага подготовката за нова фаза на щастието, чиито енерегии вече се натрупват в астрала. Любовта знае, че то предстои.

 

 

 

ВЕЗНИ (23.08 – 22.10)

Труден понеделник с леко обезкуражаващи акценти, които вероятно ще доловите и в началото на  вторник, но с напредването на деня , а и в сряда и четвъртък до около 16 ч. вселюбивата ви природа надделява и опмизмът и очарованието на личното ви присъствие насищат общуването ви със света със споделените акценти на благородството и на многостранната воля то да се положи в основата на промените, към които всички се стремят за общото благо, както в политически, образователен и здравеопазващ аспект, така и в законодателен и международен. Ще имате с какво да се поздравите за участието си в тези процеси, а и от високите етажи на властта то ще бъде забелязано и похвалено. Те ще имат проблеми в четвъртък вечерта, петък и събота, вероятно ще възникнат напрежения и в семейството, така че ще трябва да се посветите на обслужващата проблематика, която изисква грижа и внимание, без да забравяте и онези, от които се нуждае собственото ви здраве. То се подобрява, когато споделяте радостите на светския и на семейния календар. В неделя и следващия понеделник те се умножават.

 

СКОРПИОН(23.10 – 21.11)

Светът оценява вашата добложелателност в понеделник и способността ви да го зареждате с вяра, надежда и любов. Къщата ще се погрижи във вторник, сряда и четвъртък до около 16 ч.да захрани с нови количества и вашите, за което пътуванията също могат да съдействат, без да отричаме и ролята на постъпленията за този факт. Вече споменахме, че те са призвани да нарастват през следващите месеци, но и разточителната страна ще се прояви в четвъртък вечерта, петък и събота, вероятно поради поредния избор на развлекателни програми, които, както вече предупредихме, може да  не са в синхрон със смемейнте настроения и с началническия график. С малко повече търпение нещата могат да се уредят, но  неделя и следващият понеделник ще покажат, че печелившата карта в момента е в работното усърдие и в професоналната неуморимост. Вашите със сигурност ще донесат признание и допълнителни дивиденти, като моралните и международните обещават да са впечатляващи. Децата ги умножават, а предстоят и ефектни командировки. Но не загърбвайте и обичането – Венера във вашия знак със сигурност ще ви подскаже в четвъртък вечерта посоката, в която то се натрупва в най-копнеещи количества.

 

СТРЕЛЕЦ(22.11 – 21.12)

Добър за подреждането на финансите понеделник, след което вниманието ви се насочва към комуникационния план. Вест от странство може да предложи във  вторник, сряда и четвъртък до около 16 ч. четвъртък вечерта най-съзидателния, подчертаващ луксозната рамка на личния ви късмет и предстоящо проспериране с разширен хоризонт към духовните, правните и чуждестранните осъществимости, които ще ви изкачат на върха на красивата житейска осъществимост. Блокировки се мяркат все още в домашен и здравословен план, а склонността ви да се тревожите за скъпи хора като че ли допълнително ги фиксира в четвъртък вечерта,  петък и събота, орязвайки скрилете на оптимизма ви, не само по линия на обществената проблематика, но по очертанията и на семейната. Не прибързвайте с мрачните изводи – точно тези дни загатват за онези радикални решения, които могат да ви освободят от остатъчните ограничители, така че да усетите в неделя и следващия понеделник полъха на новата триумфалност. След излизането на Марс от Риби на 2 януари (с леки резерви относно квадратурата му със Сатурн, която ще е доста неприятна за света като цяло), тя би следвало да е по-осезаема. Да не забравяме, че празникът сега е ваш, а от него най-много печели обичането. Евентуални пътувания също могат да го украсят.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Още един ден с Луна във вашия знак, понеделник, предполага да сте наясно с програмите си и с отделните фази на тяхната осъществимост. Приходната им част във вторник, сряда и четвъртък до около 16 ч. като че ли ви задължава да се откажете от приятни моменти с приятелите и творческите или артистичните споделености, но времето винаги е услужливо за Козирога и възнаграждава жертвите му. В конкретния случай стимулите ще се получат откъм ръководните кадри и административните, правните и чуждестранните решения, които наливат допълнителни шансове по посока на хазната ви. Възможно е в четвъртък вечерта, петък и събота да се появи неприятна информация по повод същите тези решения, но при всички случаи за вас тя носи облекчение и развития с нов съзидателен и емоционално окрилящ потенциал. Радостите са за къщата и за семейството в неделя и следващия понеделник, а и началниците са категорични в тяхното умножаване. Това означава и нови напрежения за вас, но пък те са и здравеопазващи, доколкото не позволяват на тялото ви да се демобилизира. Един период на растителна плодово-зеленчукова храна би го облекчил в понасянето на товарите, а би пречистил и сетивата ви за повече прозорливост по отношение на любовта. Някой от сектора на приятелствата много разчита на нея.

 

ВОДОЛЕЙ(21.01 – 19.02)

Надявам се да сте се научили вече да превръщате тревожните моменти (като характерните за понеделник, например) в трамплин към лична мобилизация и отскок за по-високи осъществимости: Луната във вашия знак предполага част от тях във вторник, сряда и четвъртък до около 16 ч., най-малко по линия на популяризирането на личната ви кауза и привличане на много престижни съдействия (от най-високо политическо, образователно, дипломатическо, правно, артистично или чуждестранно ниво) и приобщаване на отбрани особи от тези сектори към  мисията, която ви е скъпа. Знайно е, че Водолеите са тези, които променят света в момента, може би точно затова възникват блокировки (в четвъртък вечерта, петък и събота те могат да добият финансново изражение), които да ограничат действията им. Напразно, смея да твърдя, и съвсем временно, колкото да се тестват вярата и постоянството ви. Запазите ли спокойствие и реагирате ли с готовност да се погрижите за света, дори когато се държи враждебно,  неделя и следващият понеделник ще ви  възнаградят с окуражаващата вест за блестящите осъществимости, които предстоят, и които събуждат все повече хора за вяра в доброто. В състояние сте да увеличите и чувствителността на политиците към нея, а това вече е подвиг, за който със сигурност ще получите поздравления свише. Приемете и тези от нашия скромен и верен вам адрес.

      

РИБИ(20.02 – 20.03)

Долавяте приятелската подкрепа в понеделник дори ако закъснява. Все пак точно когато ще ви е необходима, тя ще се яви във вторник, сряда и четвъртък до около 16 ч., за да ви увери в съзидателната страна на напреженията и в бързото осребряване на стоицизма, с който сте готови да ги посрещнете. Сега е моментът да се научите по-малко да се притеснявате и с повече доверие да приемате ходовете на  съдбата, дори когато не разбирате много добре логиката и причинно-следствената им връзка. И с повече готовност да вниквате в отсрещната гледна точка, дори когато тя грубо се противопоставя на усещането ви за равновесие, справедливост и коректност, както може да се случи в четвъртък вечерта, петък и събота. Недоразуменията са възможни, но не са фатални, ако грижата  за ближния и обичането надделяват, за което със сигурност разполагате с ресурс. Неделя и следващият понеделник ще покажат печелившата страна на тези процеси, и във финансов, и в обществен план. Предстои ви издигане и в професионалния, а онези, които са в по-напреднала възраст ще имат поводи да се гордеят със семейството и с децата. Точно както и ние се гордеем с приятелството си към вас.