Седмичната прогноза на Мария Доневска отново е тук!

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Понеделник и вторник възвестяват  всъщност новото начало на така обещаваната щастлива година, чрез съвпада между Слънце, Меркурий и нова Лунав в приятелския за вас сектор на Водолея, в секстил с Юпитер на трон откъм Стрелеца, а и с господаря ви Марс във вашия знак. Силни, организирани, вселюбиви и малко ревниви (заради Венера в Козирог от 4-ти), затова пък сериозни и изискващи – ето ви в света, готов да ви сътрудничи дори когато в сряда, четвъртък и петък до около 16.30 ч. чуждестранната или правната материя могат да ви попритеснят. Затова пък професионалите ви рефлекси ще свършат необходимото и в петък вечерта, събота и неделя с Луна във вашия знак ще съумеете да се насладите на окрилящите енергии, без разбира се, да забравяте за работата и за смирението, което е необходимо,за да я отхвърляте. Необходимо е търпение и толерантност и спрямо любовта – ако не ѝ вярвате, тя наистина ще страда.

 

ТЕЛЕЦ(20.04 – 19.05)

Понеделник и вторник генерират напрежение за Телците, но и огромни стимули за физическа и духовна концентрация  и най-вече за професионална такава, предполагаща избор и насоки, от които отлично се припечелва насъщния. Докоснали са ви интересни предложения, които, с помощта на приятелите, биха могли в сряда, четвъртък и петък до около 16.30 ч. да се конкретизират или най-малкото да отключат размисли относно стратегическите предимства на едно или друго от тях. Любовта, а вероятно и нейните далечни измерения, също подтикват към решимост за важни и сериозни промени, а някои тревоги, например свързани с родители деца, началници, политика, образование, документация , медии и финанси също ще еволюират в петък вечерта, събота и неделя така, че да ви тласнат към стъпки  в полза на чуждестранната материя и ясните критерии за действие. Прекаленото бързане не ви е по сърце, но по отношение на здравословни, стоматологични, спортни или изброените по-горе притеснения само ще спечелите, ако го изберете като подход. През следващия понеделник най-зарадвана от вашия избор ще бъде любовта, стига да приемете нейната готовност да ви ощастливява за вечни времена.

БЛИЗНАЦИ(20.05 -20.06)

Още миналата седмица ви обещах бляскави понеделник и вторник и не е възможно да не сте усетили оптимистичния им полъх, към който освен професионални, делови и финансови окриления или административни успехи, се прибавят и категоричните чуждестранни, за които заслугата на партньорствата продължава да е огромно. Особено достолепни са брачните (за неангажираните моментът е подходящ, за да ги оформят), а новата Луна дава възможност да действате по посока на мечтани сбъдваемости. Сряда, четвъртък и петък до около 16.30 ч. са малко уморителни и вероятно напрегнати по професионални или здравословни причини, затова пък вашата сериозност и решимост, а и категоричната подкрепа на обичането ще направят така, че да изпълните дълга си с подобаващо чувство за отговоронст. В петък вечерта, събота и неделя ще се зарадвате на възможността за контакт с приятелите. Ще научите нещо повече за толерантността и състраданието благодарение на възможността да подкрепите любовта в поредната ѝ потребност да се концентрира в делата, които носят безсмъртни резултати. Междувременно вашите, особено в международен и хуманитарен план ще бъдат блестящи.

РАК(21.06-21.07)

Изключително удовлетворяващо финализиране на професионални и семейни, административни, финансови или преподавателски задачи в понеделник и вторник, така че разполагате с шанса да се зарадвате на благоприятно транзитиращата Луна в знака на Рибите в сряда, четвъртък и петък до около 16.30 ч. и да уравновесите обстановката в случай, че чуждестранната, регламентационната  и правната материя я понапрегнат за околните. Семейството и децата със сигурност печелят от тези развития, а вие ще се зарадвате на плодовете на вашите усилия, благодарение на което партньорствата категорично се консолидират. Любовта, превърнала се в тяхно трайно завоевание, ще бъде вестителят на тази специфика: може да се каже, че сте венчани за щастието, което тя с подобаваща сериозност и отговорност е готова да ви предостави. Необходимостта да се посветите на работата по някакъв начин в петък вечерта, събота и неделя (служебна или битова) ще я направят ревнива, но  и личните ви дискомфорти могат да я притеснят. При всички случаи последиците от тези дни ще умножат обичането и волята за взаимна подкрепа в началото на следващата седмица и вие ще съумеет с още по висок коефициент на полезно действие да се погрижите за света. Семейството определено ще се нуждае от вашето старание в тази насока.

 

ЛЪВ(22.07 – 22.08)

Не се отказвайте в понеделник и вторник от анагжиментите, които сте поели, независимо от усещането, че отстояването им е трудно и не ви гарантира сигурност относно качеството на резултатите – светът е готов да ви партнира във всеки детайл, а и  близките, и началниците и властта са с отворено сърце за разбиране и съдействие по личната ви кауза, чието благородство и значимост са потвърдени и не се нуждаят от доказателство или коментар. Може да не сте особено доволни от финализиращана фаза в сряда, четвъртък и петък до около 16.30 ч., но тя при всички случаи ще позволи да потвърдите вашата сериозност и чувство за отговорност, към които пристрастие проявява най-вече любовта, готова да се труди за възлизането на общите съдбини към най-луксозни творчески, политически, образователни, финансови, административни или медийно-утвърждаващи параметри. Петък вечерта, събота и неделя ще потвърдят триумфалните характеристики на настоящия момент, особено в чуждестранен, духовен, професионален  и творчески план. Но изискването за дисциплина не е отменено – любовта ще бди ревниво за нейното съблюдаване.

 

ДЕВА(23.08 – 22.09)

Перпелите около бита, семейните, информационните или обслужващите задължения с творчески ентусиазъм в понеделник и вторник, с което съдействате на красивите неща да се сбъдват, а на любовта - да умножава общите печалби. Най-съществените се измерват с общите завоевания за партньорството в сряда, четвъртък и петък до около 16.30 ч., макар че са възможни размисли или дори противоречия, свързани с правната и чуждестранната материя, което ще спомогне да се избистрят някoи позиции занапред.  Възможно е в  петък вечерта, събота и неделя да се установи, че тандемът има интерес от решенията с международна окраска, чиято осъществимост обаче се нуждае от допълнителни стимули, например административни, финансови, роднински, без да изключваме политическите, артистичните, медийните и тези, които разчитат на солидарността. При всички случаи вие разполагате с тази на обичането, която щедро ще се потвърди в началото на следващата седмица.

 

ВЕЗНИ (23.08 – 22.10)

Бляскави понеделник и вторник за скъпите Везни, които са увенчани с ореола на добротворството, вселюбието и оптимизма и заразяват целия околен свят с тях. Сътрудничеството с началниците е великолепно, медийни, интелектуални, научни, кинематографски, политически, дипломатически, образователни и синдикални развития  се ускоряват до  чудодейни осъществимости, а в сряда, четвъртък и петък до около 16.30 ч. популярността ви расте в сектора на професионално-обслужващите задачи, защото се потвърждават отговорността и сериозният ангажимент, с които отстоявате дълга си.  Подобно е отношението на любовта къв самите вас, и нейната наличност вкъщи създава дпълнително усещане за устойчивост. В петък вечерта, събота и неделя положете специални грижи за нея и не се сърдете, ако тя е по-изнервена или уморена от обикновено – опазването на партньорството се нуждае от разбиране и толерантност и вашите в случая ще бъдат решаващи. А и подкрепата на мирозданието категорично ще ви закриля.

 

 

СКОРПИОН(23.10 – 21.11)

Уморителни понеделник и вторник, със загрижености за къщата, здравето на децата и  целия набор от професионални, обществени, образователни, политически или научни, финансови и административни развития, които обаче именно сега  еволюират  с особена категоричност, обещавайки и настояща подкрепа, и бъдещи завоевания в чуждестранен план с отлични приходи. Независимо от съмненията ви във връзка с последното, в сряда, четвъртък и петък до около 16.30 ч. ще постигнете необходимия конфорт, отключващ проницателността ви за реалистична оценка на ситуацията, която сериозно се ориентира към безспорен успех, а вие с радост усвоявате необходимите за него знания и опитности. Обичането присъства като интересен стимул за тези развития и ще продължи да ги ускорява в началото на следващата седмица като гарант за стабилни и базирани върху хармонично разпределение на задачите партньорства. Това ще умножи волята ви за старание, а тя пък ще привлече допълнителни приходи. Най-съществените се измерват с радостта вкъщи в петък вечерта, събота и неделя.

СТРЕЛЕЦ(22.11 – 21.12)

Подобно на Овните, и вие би следвало да сте усетили в понеделник и вторник искрящото истинско начало на блестящия за вас период – новата Луна позволява не само да мечтаете, а и да действате по посока на сбъдваемостите, чиито енергии царствено ще пренаредят битието ви през следващите месеци. Важното е да не ги консумирате като обикновено задоволство, а да ги поставите в основата на решимост за реален прогрес. Сряда, четвъртък и петък до около 16.30 ч. са малко уморителни, но напомнят за необходимостта от поддържането на дисциплина, от една страна за къщата, от друга – за личното ви здраве във връзка със сериозното отношение към него, за което любовта и евентуалния ѝ контрол върху приходите пледират към отговорност.  Можете само да спечелите от подобен подход, позволяващ да се заредите за следващата поредица от блестящи осъществимости. Петък вечерта, събота и неделя могат да предложат част от светския, политическия, образователния или културния им пълнеж, без да изключваме творческия, научния, медийния: пътуванията и преподаването също са в програмата, генерираща радост (любовта ще я умножи в началото на следващата седмица), като са появяват покани и за далечни посоки, извеждащи към скъпи приятели.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Отлични за печалбите понеделник и вторник, като най-голяма е тежестта на моралните, измерени в усещането за добре свършена работа благодарение на солидарни усилия, в чиято рамка се радвате на разбирателство  с началниците и несъмнено отличната им оценка. Много е възможно те допълнително да я подчертаят в сряда, четвъртък и петък до около 16.30 ч. на фона на личните си завоевания от този факт, а това ще бъде само подробност от собствената ви радост, за която любовта ще допринесе най-много. Всъщност именно обичането внася кардиналните промени в светоусещането ви, защото се превръща в сериозно присъствие с непреходни отговорности за общото щастие, в което грижата за устойчивостта на връзката във времето и за личния ви просперитет ща бъде на първо място. Петък вечерта, събота и неделя ще бъдат трудни заради поредните ви деятелни и къщовни подвизи, но не прекалявайте с тях до изтормозване на здравето си. Любовта със сигурност се тревожи за вашето  и ще се разсърди, ако не помислите за него.

 

 

ВОДОЛЕЙ(21.01 – 19.02)

Донесохте много светлина на света и на близките си в понеделник и вторник, а успяхте да задвижите и личните си ускорения по посока на впечатлящи творчески, образователин, политически, дипломатически, правни, чуждестранни, медийни, административни, научни, издателски и финансови завоевания. Именно последните ще умножат притежанията на личната ви хазна в сряда, четвъртък и петък до около 16.30 ч., допринасяйки за отпадането на някои тревоги. По-добре е да редуцирате в известна степен тези за националната съдба: вие самите правите каквото можете за нея чрез грижата, обичането и битката си за повече човечност и индивидуална самоотверженост в етичен и духовин план. Петък вечерта, събота и неделя ще потвърдят съюзничеството и на чуждестранния, и на правния – каузата ви добива огромна популярност, а вие тепърва се учите да я управлявате в мащабите на новия ритъм, който предполага и медийна, и административна, и обществена, и семейна претовареност. Залисвайки се с нея, не забравяйте любовта – нейната подкрепа ще ви намери в началото на следващата седмица вкъщи.

 

 

РИБИ(20.02 – 20.03)

Семейните и деловите въпроси еволюират категорично към най-бляскави осъществимости в понеделник и вторник: със сигурност се притеснявате от някои неясноти във връзка с тях или - да речем, от усещането, че има риск да загубите контрола над този ритъм на развитията, които със сигурност са и чуждестранни, и печеливши. Оттам идват и напреженията ви в сряда, четвъртък и петък до около 16.30 ч. – бихте предпочели да се оставите на вълната на битието с повече безметежност и артистична наслада (любовта ще предложи част от най-значимата), приятелите също напомнят за шансове да се преживеят споделени възторзи, но потребността от дисциплина ви държи будни за професионалния ангажимент, който ще внесе допълнителни ускорения в петък вечерта, събота и неделя. Тези дни обещават добри постъпления за личната ви хазна, за радост на семейството и близките, чийто ентусиазъм е част отработната сила, привличаща дивидентите.  В началото на следващата седмица мобилизирайте обичането, за да ги задължите да се погрижат за почивката и за здравето си.