Седмичната прогноза на Мария Доневска отново е тук!

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Заключителната фаза в понеделник и вторник до около 16 ч. е малко изнервяща, организирането на пътувания, посрещания, началнически или финансово документационни програми не се отстояват толкова лесно, а и тревоги за деца и съпрузи възникват, на всичкото отгоре не можете да разчитате на приятелите, но щом вестта от послединте се получи във вторник вечерта, сряда и четвъртък, всичко се урежда от гладко по-гладко, а вие се нареждате сред най-успяващите и щастливи представители на човечеството. Първо, защото сте много обичани, второ, защото симптоматиката на луксозното битие се потвърждава и откъм правната, чуждестранната, политическата, дипломатическата, образователната и административната или финансовата материя и трето, защото сте наясно какво искате, като в същото време сте в състояние да действате, за да го получите. Не обаче в петък, събота и неделя до около 16 ч. - те са подходящи по-скоро за редова работа в контекста на търпението и смирението. Да не се рискува с планинарските спортове (земята все още е враждебна, да се внимава с огън, техника и избухващи материали), докато неделя вечерта отключва нова серия от чудодейни дни и прекрасни осъществимости. Любовта, семейството и началниците ще се надпреварват да ви помагат за осъществяването им.

 

ТЕЛЕЦ(20.04 – 19.05)

Не сте особено доволни от партниращите фактори в понеделник и вторник до около 16 ч., но и вие самите сте малко мудни и не откликвате на техните очаквания. Важното е да се ориентирате към известна рекапитулация във вторник вечерта, сряда и четвъртък по отношение на това какви би следвало да бъдат вашите, както в контекста на големия екзистеницален план, така и във връзка с правните, професионалните, образователните,  чуждестранните или семейните и роднинските страни на възможния избор. При това, най-вероятно е този, който ще се очертае, да се окаже съзидателен във всяко отношение и ощастливяващ за близките ви и за личния ви обществен напредък. Чуждестранният и духовният или административно-преданият на дълга остават някак определящи в петък, събота и неделя до около 16 ч., допринасяйки за личното ви усещане за стабилност, независимо от някои тревоги: те могат да са свързани със здравето, но и с необходимостта много бързо да се действа, което не е много във вашия стил. Неделя вечерта може да ви принуди да го сторите и със сигурност и професионалният, и семейният сектор ще се зарадват на това. Обичането също е на път да се включи в стимулите за просперитета.

БЛИЗНАЦИ(20.05 -20.06)

Работни понеделник и вторник до около 16 ч. с известно усещане за неразбиране от страна на властващите особи и финансовите фактори, а за някои и семейни тъги са възможни поради отсъствие на скъп човек. Вторник вечерта, сряда и четвъртък го връщат при вас и ви изпращат прекрасни вести от далечни земи, потвърждавайки устойчивостта на всички видове сътрудничества и обвързаности, както и техния благороден характер и възможност за взаимно съдействие в духовени и творчески, и в административен, поитически, образователен, финансов или медиен, кинематографичен или синдикален план. Възникват покани за сериозни поръчки или семейни пътувания, чиято организация вече се осъществява. Някаква довършителна фаза ви тревожи малко в петък, събота и неделя до около 16 ч., но проблемите са по-скоро на света, във вашия случай е одстатъчно да останете последователни и търпеливи или административно коректни (известна предпазливост в движенията и боравенето с техника, сечива или огън няма да е излишна), докато  неделя вечерта и началото на следваща седмица ви отпращат към блестящи осъществимости и ви приканват да действате за мащабните семейни, професионални, духовни и политически или търговски и чуждестранни каузи.Вие сте в сърцевината на силитие, от които се окрилят и правните, и артистичните, и емоционалните –вероятно защото и Божията любов е с вас.

РАК(21.06-21.07)

Влизането на Венера в Скорпион на първи декември ще донесе нови любовни озарения на скъпите Раци, зa което Луната във вашия знак в понеделник и вторник до около 11 ч. вероятно ще внуши предчувствия, още повече, че се активират надеждите откъм далечните посоки, но най-вече втората част на вторник, сряда и четвъртък до около 14 ч. разкриват стимулиращата страна на чуждестранната материя и то в контекста на деловите перспективи и отличните възможности да издигнете работата си на по-високо равнище на отговорности и с по-добро заплащане. През тези дни са възможни и повишения, и предложения за командировки или научни участия, за посреднически ангажименти или преговори, които ще накарат началниците да осъзнаят вашата незаменимост и да ви възнаградят за нея и за неуморимите ви усилия. Понеже в четвъртък следобед, петък и събота до около 18 ч. ръководните нивa са уязвими, а и семейството и светът се нуждаят от повече внимание и грижи (което вероятно ще се прояви чрез троснат тон и нелюбезно поведение), вие ще сте тези, които ще трябва да дадат пример за добри обноски и безкористна отзивчивост. През уморителните за вас събота вечерта и неделя, околните ще ви отвърнат със същото: насладете се на къщата, на обичането и на топлината, които царят в нея. Впрочем моментът е силен за излитането на децата от нея – някои вече правят планове за чуждестранни реализации.

ЛЪВ(22.07 – 22.08)

Съжалявам, че не успях да ви подкрепя в понеделник и вторник до около 16 ч., които ще да са били малко уморителни и обезкуражаващи за вас, но пък конструктивни за къщата и за енергийното ви зареждане за силните  вторник вечерта, сряда и четвъртък, които би следвало да създадат условия да проявите своята царственост и блестящите си възможности, като при това привлечете ласкави атестации и покани за сътрудничество от най-висок адрес. За някои това е свързано и с брачното – силата на таднема се потвърждава по линия на всички обществени сектори, като най-силно еволюирате по отношение на политическия, образователния, творческия (и съответно културния), медийния, договорния, правния, технологичния, инженерния, историческия, спортния. Това означава, че и всякакви конкурси и тестове се решават блестящо, а постиженията ви  са видими и аплодирани. Което е още по-задължаващо за ежедневното им отстояване в петък, събота и неделя до около 16 ч., но то пък ще се окаже полезно за хазната ви и за домашния порядък. В неделя вечерта и следващите дни овациите са повече заслуга на партньора, но със сигурност усилията за тях ще са споделени, а венчаването за радостта отключва нова луксозност и решителност, а това ще рече и нови завоевания. Попътен вятър, скъпи Лъвове!

ДЕВА(23.08 – 22.09)

Акцентът е върху интелектуалното и информационното обогатяване в понеделник и вторник до около 16 ч., независимо от някои блокировки в общуването, които могат да се обяснят и с ежедневно претоварване. Възможно е  вторник вечерта, сряда и четвъртък  да сгъстят знаците на умората, затова пък по линия на бита, домашните състояния и здравеопазващите процеси да усетите нов прилив на луксозност, а тя ще се изрази и чрез семейната и финансовата подреденост, както и чрез окрилящите вести откъм близките. Явяват се и други, от най-високопоставено място, с предложения за работа, които отразяват и чуждестранни очаквания. И макар да се загатва за много пътувания и още повече слугинаж, перспективите не са лишени от престижност и шанс за отлични приход. В неделя вечерта и в началото на следващата седмица те ще се конкретизират по особено убедителен начин, а дотогава, в петък, събота и неделя до около 16 ч. можете да се насладите на устойчивостта на красивите си отношения със света и с хората, които са ви скъпи. (Все пак пазете ги от преумора или нараняване).

 

ВЕЗНИ (23.08 – 22.10)

Скъпите Везни печелят пари в понеделник и вторник до около 16 ч., а  във вторник вечерта, сряда и четвъртък светът ги очаква за онова луксозно общуване (и това със сигурност се отнася до политическия, образователния, артистичния, чуждестранния, медийния, сценичния и организационно-финансовия), при което ще бъдете център на внимание и на протегнати за партньорство десници. Няма да липсват и такива с готовност за по-специални споделености, което не отменя достолепието на настоящите любовни обвързаности с висок взаимно-обогатяващ и ощастливяващ потенциал, а вероятно и възможности за пътувания. Неделя следобед и началото на следващата седмица носят много очарование, с всички възможности за професионално, творческо и финансово благоденствие, на чиито фон още по-категорично  ще се очертаят завоеванията на обичането, но преди това в петък, събота и неделя до около 16 ч. е най-добре да се погрижите за къщата и за формата си и да се подготвите за следващите победи. Те са пред прага ви.

 

СКОРПИОН(23.10 – 21.11)

С Луна във вашия знак в понеделник и вторник до около 16 ч. не би следвало да сте се обезкуражили чак толкова много от  квадрата й със Слънцето и Меркурий във Водолей, въпреки че някои професионални, делови, договорни, семейни и родителски повинности вероятно са прозвучали като изпитание. Победата ви обаче е светкавична -  вторник вечерта, сряда и четвъртък открито демонстрират удовлетворението ви от новите развития, които са в подкрепа както на семейното, така и на финансовото благоденствие, с перспективата бързо да ги преведете във вид, удобен за контролиране и генериране на радости. Засега обаче  трябва да се съобразявате с ограничителите, поддържайки добра форма и отличен порядък в съчетаването на графиците, и в петък, събота и неделя до около 16 ч. ще си дадете сметка, че категорично успявате. Неделя вечерта и началото на следващата седмица ще бъдат малко уморителни – гледайте на това като на пореден тест за търпение и издържливост и не позволявайте на оптимизма и на вътрешната устойчивост да ви напускат – напрежението е част от прехода към нова луксозност, която много бързо ще добие финансови измерения. Обичането ще наблегне и върху интелектуалните придобивки.

 

СТРЕЛЕЦ(22.11 – 21.12)

Тревогите в понеделник и вторник до около 16 ч. ще са имали по-скоро мобилизиращ характер и във вторник вечерта, сряда и четвъртък ще можете да се поздравите с възлизането си върху изконната висока вълна на полагащото се кралско изящество на Стрелците, с цялото достолепие на присъствието ви в света, което в този слъчай може да се измери с чуждестранни и артистични или инженерни завоевания, публично признание, свързано  не само с личните ви професионални и обществени успехи, но и с предложения за нови участия в обновяващите политически, медийни, хуманитарни, спортни, синдикални, олтанизационни, образователни и преговорни процеси, а вероятно и преподавателски в контекста на дълбоката мъдрост и експертиза, които сте в състояние да споделите със света. Засега тези развития са най-вече морално възнаграждаващи, а в петък, събота и неделя до около 16 ч. някои от тях могат да се окажат и финансово поглъщащи, например обслужването на семейната празничност, затова пък луксозните им проекции обещават блестящи продължения в неделя вечерта и в началото на следващата седмица и пътуванията може да са част от тях. С една дума,приключението на живота  красиво се обогатява и вие сте в центъра на многоцветния му водовъртеж.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Приятелските подкрепления в понеделник и вторник до около 16 ч. ви поднасят духовния конфорт,  необходим за спокойното приемане на разместванията в деловите програми, с които началниците могат да жонглират и в последния момент. При все това енергиите във вторник вечерта, сряда и четвъртък са благоприятни за изчистването на всякакви тревоги във връзка с работата, документацията, чуждестранните, правните, финансовите и кореспондентските, медийните , политическите , образователните и културните въпроси, а както ще стане ясно в неделя вечерта и в началото на следващата седмица, вие печелите субстанциално от тях. Така че още малко търпение е необходимо, за да излезете от тунела на претоварването и да осъзнаете колко настоящите му параметри са градивни. Луната във вашия знак в петък, събота и неделя до около 16 ч. ще транзитира през квадрат с Марс в Овен, което ще прибави някои дразнещи моменти като пореден тест за смирение и издържливост, но пък и този път ще се справите перфектно и резултатът ще остави трайна следа в сферата, за която се трудите. Очакват ви похвали от най-престижен адрес, а Венера в Козирог от 04.02. обещава очарования от любовно естество.

 

ВОДОЛЕЙ(21.01 – 19.02)

Понеделник и вторник до около 16 ч. ще да са били доста напрегнати по служебни причини, но и заради тревоги, свързани с близките или с политическите, обществените и финансовите, медийните, конкурсните, договорните  или документационните  процеси, от които зависи личният ви напредък. Вторник вечерта, сряда и четвъртък ще потвърдят изключителния момент за неговата категоричност и необратимост,като посочените сфери ще отворят вратите си за открит достъп и щедри подкрепления; тези откъм странство ще са свързани и с най-висока оценка за вашия труд и постижения. Проблемите в петък, събота и неделя до около 16 ч. са повече на света. Внимавайте с контактите, бъдете тактични и търпеливи с обкръжението си, погрижете се най-вече за формата си и за излизането си пред публичното пространство, включително в словесен аспект: в неделя вечерта и в началото на следващата седмица вие сте  на трона, блестящи в своето присъствие и прекрасни  като говорители на онези сили, които променят света и го насочват към възстановяване на човешкото достойнство и достолепие. Обичането придава допълнителна красота и елегантност на тези процеси, а пътуванията са част от звездната им окраска.

 

РИБИ(20.02 – 20.03)

Скъпите Риби са сред най-силните в понеделник и вторник до около 16 ч., но в някаква степен и самотни поради ориентацията на семейните, синовните, а и професионалните  енергии някак вън от тях през тези дни. Все пак благополучието и щастието са категорично настанени в служебния, творческия и финансово допринасящия сектор и макар и уморителни, вторник вечерта, сряда и четвъртък  ще го потвърдят. Този факт е способен както да ви поосвободи от притесненията, така и да умножи онази част от тях, която касае семейните и роднинките развития, защото става ясно, че те насочват определени очаквания към вас. Приятелска подкрепа в петък, събота и неделя до около 16 ч. ще ви подскаже какъв е отговорът, който би следвало да им дадете, а и ще спомогне за по-реалистична оценка на настоящото състояние на нещата, което ще продължи да осигурява луксозни дивиденти и отлични завоевания за хармонията на обкръжението около вас. От следващата седмица обичането ще положи специални грижи за вашата лична.