Седмичната прогноза на Мария Доневска отново е тук!

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Понеделник сутринта ще донесе успокоение по темите за децата, началниците и дома, и макар сряда вечерта да е способна отново да ви разтревожи във връзка с тях,  през втората част на деня, във вторник и през първата част на сряда Луната във вашия знак ще си каже думата, а транзитите й през благоприятни аспекти с господаря ви Марс в Лъв и планетата на  късмета и лукса Юпитер в Стрелец ще ви донесат усещането за благодат и ще ви подтикнат да преоцените шансовете си в правен, международен и любовен или творчески план и да подходите по-предприемчиво за оползотворяването им. В такива моменти трябва просто да благодарим на Бога и да се радваме на знаците на неговото благоволение и на хармонията ни с всемира, които съдържат безграничния потенцал от най-прекрасни решения. Ще ги намерите с лекота в петък след като с тази вяра преодолеете дразнещите моменти в четвъртък (например във връзка с финансите) и мога да ви уверя, че ще стигнете до чудесен административен, отчетен или деловодителки резултат. Така в събота и неделя ще разполагате със свободата да се насладите на света и на каналите за по-доброто му опознаване (включително чрез кратките пътувания и планирането на по-съществени), както и на контактите със скъпи хора или интересни четива – при всички случаи ще се получи вестта, че светът ви се радва и очаква от вас нови откривателски, творчески или приключенски подвизи. Обичането и семейните радости предлагат вдъхновения за подобни. Но и някакви служебни промоции и обществено –политически, образователни или сценични успехи се вписват в предстоящите програми с влизането на Слънцето в Лъв от 23-и – те вече са пред прага на родените през първата седмица на знака, поздзравления!

ТЕЛЕЦ(20.04 – 19.05)

Вместо да се притеснявате в понеделник, вторник и сряда, действайте с повече решителност по домашните и чуждестранните въпроси, тъй като енергиите са подходящи за активиране на набелязаните преди това програми с оглед отхвълянето им точка по точка, особено в перспективите на предстоящата заключителна фаза. Много от нещата ще успеете да уредите в  четвъртък и петък благодарение на Луната във вашия знак, транзитираща през градивни аспекти с планетите в Рак (господарката ви Венера е в съвпад с ретрограден Меркурийи и със Северн лунен възел, така че подготовката за пътувания към познати места или завръщания към скъпи такива е една от важните задачи и върви добре) и с тези в Козирог, улесняващи административни мерки около стратегическите проекти, но няма да липсват и главоболия, включително в буквален смисъл, като би било редно да се внимава с техниката и с тона на общуване – например с началници или родители. При всички случаи развитията в събота и неделя са благоприятни за печалбитите и за перспективите, които ги касаят, най-вече чрез предприемчивост в чуждестранен план. Вест от обичането ще ви окуражи да вложите амбиции в нея.

 

БЛИЗНАЦИ(20.05 -20.06)

Отдъхвате си с облекчение в понеделник, вторник и сряда, от една страна заради окуражаваща информация от приятели и съмишлентици, от друга – заради добронамерените веяния откъм семейните, началническите, предприемаческите и интелектуално обогатяващите направления, които вещаят и нови творчески хоризонти пред сътрудническия тандем, особено благоприятни в чуждестранен, правен, инженерен,  сценичен, спортен, военен и артистичен или детероден план. Сряда вечерта,  четвъртък и петък внасят елементи на колебания, противоречия, съмнения или недоволства - каква загуба на енергия, ако им се поддадете ! По-добре обмислете стратегията си, защото в събота и неделя тя ще изкристализира в совята конкретика благодарение на възможностите,  които по семейна, политическа, дипломатическа и международна линия се очертават особено престижни. Любовта няма да ви позволи да ги пропуснете.

РАК(21.06-21.07)

Напреженията са съзидателни в понеделник, вторник и сряда, макар през втората половина на последния ден да стигнат до пикови стойности, които трудно се издържат, особено на фона на продължаващи блокировки в комуникационен или финансов план, от което и обичането,  и партньорствата страдат. Все пак не може да се отрече и мобилизиращият им характер – за служебни развития, за личната ви форма и пр. Освен това  четвъртък и петък възстановяват хармонията от информационно и емоционално или творческо естество. И макар да се отразяват зле на кесията ви, включително в името на семейните равновесия и обществено-политическите  или предприемаческите повинности, които очакват предварителна инвестиция, може да се каже, че усетът ви относно финансовите перспективи е безпогрешен, а и предложения със задна дата могат да бъдат подобаващо експлоатирани за съзитателност с дългосрочни измерения. Притеснявате се в събота и неделя за възможностите й в чуждестранен план, но с влизането на Слънцетов Лъв от 23-и и на Венера в същия знак от 29-и печелившите варианти се потвърждават. Така че заместете тревогите с добре обмислени проекти. Пътувания към познати места също могат да ви вълнуват.

 

 

ЛЪВ(22.07 – 22.08)

На крилете на оптимизма сте в понеделник, вторник и сряда, а това означава, че на събитийната сцена действате с най-голямото си очарование и царственост и впечатлявате за пореден път света с осанка, достойнство и таланти, сред които при влизането на Слънцето във вашия знак от 23-и и на Венера, също там,от 29-и ще блеснат най-вече  творческите, артистичните, дипломатическите, политическите, образователните, предприемаческите, здравеопазващите  и организационните, като  печеленето на конкурси, участията в публични прояви, спортни, военни и пр. церемонии и сценични събития се оказват и част от личната ви прослава. Четвъртък и петък настояват за редови усилия в отстояването на професионалния перфекционизъм и пледират за повече смиреност и търпение, напомняйки, че никога няма да ви липсва подкрепа и сътрудничество свише. През посочените дни със сигурност ще го имате от родната администрация, а събота и неделя ще ви го предоставят щедро откъм чуждестранните или семейните посоки и от страна на височайшите власти. Със сигурност ще узнаете,че сте незаменими за тях или сте интегрална част от най-перспективните им проекти. В тази връзка са възможни предложения от най-висок адрес (той не е непознат), изискващи бързи решения. Обичането вярва в непогрешимостта на вашите.

 

 

ДЕВА(23.08 – 22.09)

Заключителната фаза в понеделник, вторник и сряда се произнася в полза на на решения, които облагодетелстват чуждестранните развития и правното уреждане на въпроси, свързани с дома и с пренареждането на бюджетните политики. В сряда вечерта могат да възникнат недоразумения или сблъсъци във връзка с последното, например с  любовта, или по линия на административни пречки (легнете си рано, за да редуцирате противоречията), но четвъртък и петък ще съдействат да урегулирате тези въпроси, вероятно благодарение на задължения със задна дата, които настояват за внимание и които са естествен индикатор за друг вид подход и дисциплина. Събота и неделя ще подскажат ресурсите за тях, най-вече чрез предложения, касаещи личните ви професионални умения и шансове за поредното им усъвършенстване в контекста на най-престижна политическа, дипломатическа, образователна, творческа и сценична, предприемаческа или организационна събитийност, в която със сигурност има чуждестранни, а вероятно и спортни или военни нюанси. На този етап те изглеждат по-скоро притесняващи, но любовта е наясно с печелившата им страна.

 

ВЕЗНИ (23.08 – 22.10)

Партньорствата преживяват нов съзидателен период – макар понеделник, вторник и сряда (особено вечерта на последния ден) да предполагат напрежения, не може да се отрече градивният им характер и най-вече подемът на каузите, скъпи на тандема, които ще еволюират  през месеца на Лъва в най-престижна светлина в контекста на блестящи чуждестранни, обществено-политически, дипломатически, образователни, сценични и пр.  перспективи. На фона на напреженията в заключителната фаза в четвъртък и петък не ви е много до тях (възниква и някаква необходимост от демарши в наследствен или имуществен конеткст), но пък много приятно се възстановява комуникацията и няма да останете безразлични към онази, която ви съприкосновява с вълнуващи контакти от минали времена. Събота и неделя ви приканват да се отдадете на благодатта, струяща откъм духовните, правтите, интелектуалните и творческите съпричастия, около които приятелствата се екзалтират. Едно от тях със сигурност копнее за повече близост с вас.

 

 

СКОРПИОН(23.10 – 21.11)

Работа и пак работа в понеделник, вторник и сряда, с леко усещане за преумора и административни неуредици през втората половина на последния ден (и на вас ще препоръчам да си  легнете рано, за да избегнете песимистични рекапитулации), затова пък  енергиите дават тласък на сектора на печалбите и подчертават благонамерената настройка на чуждестранната материя за тяхното увеличаване, включително в контекста на реформите на институцията. Някои нейни специфики вероятно ще ви подразнят в четвъртък и петък, но възможността за съзидателен диалог се възстановява (придържайте се към най-дипломатичния тон), а и става ясно, че сте ценен за каузата партньор с вашата административна прецизност и с мисълта си за стратегически значими резултати. Ръководните фактори го оценяват в събота и неделя и разсъждават относно печелившите техники, които имате предвид. Отсега мога да предвидя, че това ще увеличи и работата ви, и напреженията около нея през месеца на Лъва. Приемете ги като бързо изкачване по стълбата на професионалната триумфалност. Във вашия случай тя ще донесе и впечатляващи дивиденти.

 

СТРЕЛЕЦ(22.11 – 21.12)

В понеделник сутринта  ще се успокоите по семейна, делова и любовна линия и ще възлезете през втората част на деня, във вторник и сряда към най-аристократичното си излъчване, в обичайното си одеяние на царствените особи, които възпроизвеждат добротворството, луксозността и изобилито в света, разкриващи приключенските съкровища на неговата неповторимост. Със сигурност ще има напомняне и за вашата – например по чуждестранна, духовна и творческа линия, без да изключвам благоприятните знаци откъм спортни, военни, организационни, инженерно-технологични, и  изобщо публични събития, към които влизането на Слънцето в Лъв на 23-и ще добави политически, дипломатически, образователни, сценични и пр. успехи и реверанси.  В четвъртък и петък те остават на заден план (и по-добре, защото енергиите разкриват по-скоро досадната и вредната им страна през тези дни),  докато акцентът е по-скоро върху битовите и ежедневно-снабдителските въпроси в контекста на дългосрочното обгрижване на къщата или по повод административни и здравеопазващи въпроси (внимвайте с техниката и запалителните вещества, ако правите ремонти). Така ще разполагате със своята свобода, за да се насладите на протегнатата  ръка на света в събота и неделя, готов да ви партнира в споделеното откриване на ресурсите за взаимно ощастливяване: освен чуждестранно, то със сигурностобещавада бъде и любовно с влизането на Венера в Лъв от 29-и: обичането вече го предчувства.

 

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Тежки, но продуктивни понеделник, вторник и сряда (най –вече по линия на разкрепостяването ви от притеснения във връзка с чуждестранната материя и необходимостта от предприемчивост и бързи действия около финализиращата фаза на обслужването й), като пледирам за внимание във връзка с тона, транспорта, документацията  и административните мерки през втората половина на последния ден, защото са възможни грешки и неточности. Не че нс сте открили вече подобни от предишни моменти (какво мъчение за перфекциониста Козирог !), но ще трябва да си ги простите - ето един урок, който се актуализира от опозицията на господаря ви Сатурн, ретрограден,  с Венера и ретрограден Меркурий в Рак, като си прпомните, че грешката всъщност е най-добрият учител. Именно участието на Венера в соътветния аспект ще посочи в четвъртък и петък, че тя няма да се окаже фатална, но това няма да ви спести изнервяне в довършителната фаза по чуждестнранни и правни поводи. За щастие събота и неделя илюстрират последните в сравнително благоприятна светлина, а и при влизането на Слънцето в Лъв, където то е на трон, услужливост проямямат овластените фактори , очакват ви и радости от децата. Луната в Близнаци обаче показава, че вашите ще бъдат свързани най-вече с обслужващите практики. Обичането ще бъде съюзник в усилията по отстояването им.

 

ВОДОЛЕЙ(21.01 – 19.02)

Втората половина на понеделник, вторник и сряда донасят очакваните вести и подчертават значимостта на ускоренията, към които се устремява скъпата вам кауза– понякоге те прозвучават тревожно с натиска си за реформи и бързи действия (вашите сътрудници са нетърпеливи), както може би ще бъде в четвъртък, но пък финансите отлично ще са се структурирали в понеделник сутринта, а колкото до новите тревоги във връза с тях в сряда следобед, петък ще съдейства за подходящите решения, при това в далекосрочен порядък, така че можете да повярвате на благородните помисли на партниращите среди (в техния кръг са изклъчително високопоставени фактори с политическа, дипломатическа, образователна, здравеопазваща, военна и и пр. значимост) и да се заразите от техния ентусиазъм в събота и неделя, внасяйки допълнително вдъхновение в актуалните проекти. Ще стане ясно всъщност, че вашето е водещо благодарение на големия заряд от идейни, духовни и творчески стимули, с които се включвате в раздвижването на обществените процеси и в привличането на международни подкрепления към тях. Това естествено ви извежда към високите публични сцени на участия и видимост и ви обгражда с аплодисменти и реверанси. Някой от средите, които ги излъчват (твърде изискани и извисени)  вероятно вече копнее за вашата близост.

РИБИ(20.02 – 20.03)

Силни за приходите понеделник, вторник и сряда, с известно количество противоречия в края на последния ден поради разногласия във връзка с инвестирането им. Което подсказва, че някои от работните техники би следвало да се ревизират, а и участието в обслужващите процеси би следвало да се дозира по по-равнопоставен начин. Възможно е четвъртък и петък да поискат от вас да изясните тези въпроси, през първия ден в доста сложна обстановка на общуване и под известен натиск, а през втория – в благоприятен климат и при хармонична намеса на обичането, което ще поеме дипломатично нещата в свои ръце и в събота и неделя, обгрижвайки общите интереси на тандема, на чиито успехи се грее благоденствието и на семейството, и на значимото ви участие в обществените процеси. Висотата на личното ви участие в тях няма да остане незабелязана.