Седмичната прогноза на Мария Доневска отново е тук!

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Партнирането ви със света се оформя по сравнително хармоничен начин в понеделник и вторник до около 11.30, въпреки, че оставате с усещането, че някои хора системно нарушават правилата за ваша сметка. Ще ви бъде трудно да се смирите с този факт през втората част на вторник, в сряда  и четвъртък, още повече, че изпълнявате перфектно задачите си, а и резултатите красноречиво го потвръждават, но едва ли има смисъл да влизате в пререкания – по-ефектно би било вместо да вкарвате енергията по канала на гнева, да я оползотворите за подобряване на личните си удобства, още повече че съществуват благоприятни условия, както по отношение на домашните, така и на финансовите, и на битово-снабдителските.  С влизането на Слънцето в Близнаци  и на Луната във Водолей в  петък и събота началниците и властта ще клонят към добронамерени нагласи, но приятелите ви ще бъдат уязвими и няма да можете да разчитате на тяхното съдействие. Затова пък пътуванията стават възможни, а и вестите и новите неща за научаване са много окуражаващи. Неделя ще потвърди същото за личната ви битка – с благост и обгрижване ще ускорите нейната победоносност.

ТЕЛЕЦ(20.04 – 19.05)

Понеделник и вторник до около 11.30 слагат край на някакъв период на известно лишаване от свобода, така че последната умножава количествата си във втората част на вторник, сряда  и четвъртък, най-вече по линия на чуждестранните и духовните посоки, покрай които се разкрепостява самочувствието ви и волята ви за нови ангажименти и завоевания. Предложения за подобни не липсват, сред някои от тях гнездят възможности за стратегически  шансове с дългосрочна перспектива (дизайн, облекло, финанси, преподаване, посреднически, административни, строителни, имуществено-дилърски или окултни практики, радио, телевизия, кино, изкуство и пр.), а изведнъж и възможностите за добри печалби се разкриват на няколко фронта, вероятно чрез посреднически, финансови, образователни, медийни и научно-проучвателни дейности, някои от които – свързани с високите етаже на властта. Петък и събота предполагат и доста напрежение, но то може да се окаже стимул за съзидание, ако приемете провокациите и потеглите по новата пътека. Нейното раздвижване със сигурност ще бъде обогатяващо и в интелектуален план, а ще се окаже вдъхновяващо и за съмишлениците в неделя. Любовта? Бъдете готови за красиви мълниеносни изненади - от вас зависи да ги разгърнете в звездопадни продължения.

БЛИЗНАЦИ(20.05 -20.06)

Светът държи на отношенията си с вас и ги поддържа с благородство и елегантност в понеделник и вторник до около 11.30, докато приключващата фаза през  втората част на вторник, в сряда  и четвъртък е малко изнервяща, особено по линия на отчетностите и финансите, но пък вие печелите от нейното развитие по категоричен начин, а и обогатявате познанията си по административните изисквания и процедури, чиято неповратливост, не крия, на места може да се окаже много досадна. За щастие Луната във Водолей в петък и събота подчертава капацитета ви да бъдете бляскави по линия на чуждестранните и професионалните ангажименти (на дневен ред са политическите, дипломатическите, финансовите, посредническите, образователните, медийните, документационните, научните, писмовните и комуникационните като цяло - от 21-и и Слънцето, и господарят ви Меркурий са във вашия знак и подчертават незаменимостта ви в посочените сфери), изтъква благоприятните началнически решения и вариантите за промоции, повишения и впечатляващи поблични участия във форуми и водещи събития с широк обществен резонанс. Някои Близнаци ще работят и в неделя – което потвърждава ускоренията по линия на печалбите и на кариерата. Енергиите тайно работят и за любовните увенчавания.

РАК(21.06-21.07)

Нямате причини да сте недоволни от работата си в понеделник и вторник до около 11.30 – важен  акцент в нея са чуждестранните и правните взаимодействия и шансовете да ги умножите продължават да се потвърждават. Втората част на вторник, сряда  и четвъртък изискват от вас да определите еднозначно избора си на партньорства. Между другото, някои от тях ще са по-дразнещи от други, но пък с повече гаранции за постоянството на взаимодействията и бонусите, които могат да се очакват от тях. При всички случаи чувството ви за мисия и солидарност с нейните привърженици може да се окаже определящо, а и приятелите ще наблегнат на онази насока, която ви помага да оставите трайни следи в бранша на вашата заетост. Любовта пък възнамерява да стори същото в картината на личното ви битие, с перспективата много скоро да поднесе знаците на вечната преданост. Петък и събота внасят известна несигурност в общуването с нея, поради двустранна заетост и тревоги – нейните - професионални, вашите свързани – по-скоро със семейството и децата, но  неделя връща правото ви да гребнете от вълшебното езеро на споделените хармонии и да утолите жаждата си за взаимност без да се притеснявате от упреци. Животът продължава да е прекрасен и вашето присъствие е един от факторите, които го правят такъв.

ЛЪВ(22.07 – 22.08)

В огледалото на понеделник и вторник до около 11.30 вашето достолепие се отразява с категорична непоколебимост, а втората част на вторник, сряда  и четвъртък предлагат да го вложите и в сектора на обслужващите дейности, като най-бляскави реализации обещават посветените на изкуства, радио, телевизия, кино, финанси, образователни, строителни, земеделски, окултни и комуникационни практики. Притесняват ви малко здравеопазващите, конкурсните, снабдителските, но петък и събота ще потвърдят надеждността на партньорствата, по линия на които се събужда нов период на личен възход и прекрасни осъществявания в лоното на споделени мисии и аристократични развития, които могат да ви отправят на път или към участия в публични форуми, политическа, образователна, дипломатическа, медийна и научна активност, в която личното ви участие е център на внимание, включително откъм най-високопоставени адреси. Любовта остава малко настрани от тези процеси, но в неделя ще можете да й обърнете заслуженото внимание. По-скоро тя ще ви дари своето, с цялата си целебност и умение да разчиства тревоги.

ДЕВА(23.08 – 22.09)

Добре ви е вкъщи в понеделник и вторник до около 11.30, макар че се мяркат и знаците на известна тревожност, които са всъщност предвестник на сериозни развития и обновяващи тенденции -  втората част на вторник, сряда  и четвъртък ще подчертаят връзката им с познати от миналото контакти и адреси, потвърждаващи своя сериозен ангажимент, а той може да ви отправи към любими чуждестранни дестинации и изненадващи сбъдваемости  с чудодейни параметри на хармоничност, в която не липсва и финансова обезпеченост. Петък и събота внасят някаква благоприятна конкретика в настоящата тъкмо в момента, който се е очертавал като кризисен, но той се явява, от една страна, за да ви подтикне към новите решения, вещаещи и професионален, и обществено издигащ възход, а от друга – ще бъде краткотраен и във висша степен стимулиращ. Съгласието с партньорствата  лесно се постига в неделя, най-вече около приоритетите на обичането, за чието умножаване под небето сега ви е дадена много власт.

ВЕЗНИ (23.08 – 22.10)

Уж хармонични, понеделник и вторник до около 11.30 ви оставят някаква следа на недоволство от усещането за пропуснато време. Обратно – напреженията  през втората част на вторник, сряда  и четвъртък ви позволяват да сгъстите своето в изпълнението на множество задачи, които разкриват широк хоризонт пред творческите ви възможности с  шанса да ги вложите ефектно в довършителната фаза и да я увенчаете с впечатляващи резултати. Сред стимулите могат да се наредят и тези на обичането, макар че в петък и събота те ще прозвучат различно от очакванията (вашите или на тези, които ви заобикалят): при всички случаи на дневен ред са еуфориите на пътуванията и обвързването им с интересни чуждестранни контакти, гарнирани с възможности за интелектуален, научен, административен, медиен и пр. обмен с височайшите особи на деня, като неделя  подчертава и артистичните перспективи.Някой по служебна линия се надява да обърнете внимание и на любовните.

СКОРПИОН(23.10 – 21.11)

За скъпите Скорпиони понеделник и вторник до около 11.30 са добри за печалбите, като в същото време се потвърждават шансовете за умножаването им и чрез успоредици от познати чуждестранни адреси. При всички случаи  втората част на вторник, сряда  и четвъртък са много силни за интелектуалното и професионалното ви обогатяване, с акцент върху утвърждаването на взаимодействията така, че условията за тяхното  разгръщане да съответстват на очакванията на двете страни. Вие сте все по-незаменими за отсрещната, и все по-категорично можете да разчитате на подкрепата й за вашите лични интереси и удобства. Чудя се даже дали зад нея не се коренят някакви по-специални чувства, на които, ако желаете, можете да позволите в неделя да се изразят, включително чрез по-вълнуващите измерения на близостта. Преди това петък и събота позволяват да се посветите на къщата и на децата, без да изпускате от поглед широкия терен на изява, който обслужващите и здравеопазващите практики предлагат, и то с резултати от най-престижно естество. Те със сигурност ще умножат печалбите ви и ще консолидират авторитета ви на работното място или в обществен план.

СТРЕЛЕЦ(22.11 – 21.12)

Луната във вашия знак в понеделник и вторник до около 11.30 подчертва влиянието на господаря ви Юпитер, така че би следвало да се вдишвали с пълни гърди луксозността на битието, оглеждайки в нея собствената си аристократичност и мъдра импозантност, заради която всички ви се възхищаваме. Втората част на вторник, сряда  и четвъртък дават възможност да я проявите и в делови план и то в контекста на изящното и ювелирно изпипване на детайлите, които ще ви позволят не само да останете доволни от резултата, но и да привлечете допълни дивиденти чрез неговото отлично приемане от света. (Чудя се дали и подкрепленията на обичането нямат заслуга за това). Доказателства за горното ще поднесат също петък и събота, предлагащи интересни взаимодействия и престижни партньорства, сред които не липсват и потегнати десници откъм височайшите нива на властта, на политически, дипломатически, образователни, медийни, издателски и радио-телевизионни фактори, позволяващи интересни научни участия и пътувания с интелектуално обогатяващ потенциал. Не без значение е и финансовият им принос. Докато неделя ще постави акцент върху възможността да отдъхнете вкъщи, където любовта може да ви изненада с радостите на близостта.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Не ви е било особено комфортно в понеделник и вторник до около 11.30 заради множество ограничители, които всъщност имат и мобилизиращ характер, доколкото не пропускате да наблюдавате насоките им на въздействие и върху другите, и върху самите вас. На тази база успявате да стиковате енергиите си така, че през  втората част на вторник, в сряда  и четвъртък да отхвърлите задачите си в контекста на най-високите стандарти, както по финансови, отчетни, артистични,творчески, дизайнерски, посреднически и снабдителски линии,така и във връзка с административни, документационни и писмовни повинности. Успехите ви са още по-впечатляващи в в лоното на обслужващите политики и най-престижните обществено-политически, образователни, здравеопазващи, медийни, издателски и документационно-посреднически въпроси в петък и събота, чието решаване ще се отрази позитивно и на личната ви хазна, и на началническата доброжелателност поради реверанси от най-високи адреси . За някои тези процеси са свързани с пътувания и лични радости. Семейството също участва в тяхното умножаване, а в неделя тази роля ще си присвои любовта – вие ще решите в кои от възможните форми ще й позволите да се изяви.

 

ВОДОЛЕЙ(21.01 – 19.02)

Толерантни сте спрямо приятелите и съмишлениците в понеделник и вторник до около 11.30, независимо от някои сомптоми на неустойки, за които очевидно имате обяснения. Би било разумно да не се притеснявате и през втората част на вторник, сряда  и четвъртък – междувременно коректностите по професионална и финансова линия ще се потвърдят категорично, а ако сте замислили ремотни и естетизиращи операции по отношение на къщата или на собственото си здраве, би следвало да се справите с някои ограничители, заставащи на пътя на успеха. Петък и събота ще излъчат много позитивен сигнал чрез Луната във вашия знак, транзитираща през тригон със Слънцето и Меркурий вече в Близнаци – намеренията ви в чуждестранен, творчески, образователен, дипломатически, медиен и издателски план, финансов, комуникационен, научен и писателски са на път да се увенчаят блестящо, при това на фона на повишено внимание от страна на обществеността и овластените инстанции. Международните също не са безразлични към вашите таланти с подчертана оценка за предприемчивия ви дух и лидерските ви качества. В неделя ги вложете в умножаването на постъпленията, а при определено натрупване ще се получат възможности и за влагането им в големите социални и родни каузи, които, знайно е, скъпите Водолеи никога не са спирали да вдъхновяват в хода им напред.

РИБИ(20.02 – 20.03)

Уморителните понеделник и вторник до около 11.30 са ефективни за приходите и най-вече за усъвършенстването на вашия професионализъм в контекста на правното и международното обезречаване на успешните му проявления. В този смисъл личното ви тържество е такова и за множествено съмишленици, които във втората част на вторник, сряда  и четвъртък със сигурност ще ви окрилят със своята висока оценка и предложенията за разширяване на съдействията, както и на хоризонта на общественото, материалното, естетското, възпитателното и финансовото им изразяване със съответните симптоми и на укрепения по този начин обществен и роден авторитет на вашата кауза и усилията ви да я отстоявате. Влизането на Меркурий и Слънцено в Близнаци ще напомни за умората, а и за някои ограничители (например от  домашно, семейно или политическо, здравеопазващо или образователно естество), но ако не се поддадете на тревоги, петък и събота ще ви съдействат да се справите с тях или поне да изработите програма, чрез която да ги впрегнете в енергетиката на положителните феноменализации. В неделя можете да се зарадвате на творческите и на любовните. Предстоят и приятни знаци от скъпи приятели, които ще ви напомнят за минали и предстоящи празници на духовната и музикалната споделеност, чиито въздух е много здравословен. Любовта около вас със сигурност знае как да го поддържа.