Седмичната прогноза на Мария Доневска отново е тук!

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Понеделник и вторник до около 18 ч. не са сред най-лесните дни, затова пък са съзидатeлни за семейството и за разбирателството с началниците. Пък и приятелската подкрепа във вторник вечерта, сряда и четвъртък някак тушира напреженията и напомня за настъпващите добри времена. Като казвам добри, нямам предвид напълно безметежни, тъй като началото им е малко сложно заради точния квадрат на господаря ви Марс с Юпитер, влязъл от 10 ноември в Стрелец. Все пак последното разкрива нови хоризонти и скоро това ще се установи в сравнително благодатна и стимулираща обстановка. Очeвидно се налага дозряване за доброто й оползотворяване и петък, събота и неделя до около 18 ч. работят за последното в духовен и емоционален план. Развития има и в професионален – товарът се умножава и заедно се него – и вашият престиж. Изборът е ваш в неделя вечерта – любовта следи за него, но няма да успее да се намеси.

ТЕЛЕЦ(20.04 – 19.05)

Силни понеделник и вторник до около 18 ч. благодарение на възродените перспективи, в които участват семейните фактори и височайшите власти, а партньорствата и съдружията се структурират съгласно най-трайните и стабилни критерии. Тяхното отстояване предполага обаче доста напрежение в дни като вторник вечерта, сряда и четвъртък: началниците казват, че доверието трябва да се заслужи, но вие нямате проблем да завоювате тяхното, въпросът е да решите дали си струва. Очевидно отговорът е положителен, защото петък, събота и неделя до около 18 ч. утвърждават отношенията с тях в приятелски климат и вие избирате онзи напредък, който през следващите месеци ще умножи и печалбите ви. Още неделя вечерта и следващите два дни ще загатнат за тази перспектива и ще се ориентирате относно насоките й на проявление. Любовта (дали не мечтае за нея и някой от предишните ви познанства) е готова да съдейства.

БЛИЗНАЦИ(20.05 -20.06)

Приключвашата фаза е съзидателна в понеделник и вторник до около 18 ч., защото семейството консолидира своите устои, а и поредното окуражаване от страна на ръководните нива ви се отразява стимулиращо. Знаете,че енергиите са променливи, а заедно с тях и началническите настроения, така че не се вълнувайте чак толкова от техните флуктуации и се посветете на любовните  радости във вторник вечерта, сряда и четвъртък (при внимателно отношение към здравето и взаимното обгрижване), които обещават и много духовни и творчески висини. Следват напрегнати петък, събота и неделя до около 18 ч.  най-вече защото за неотложност тропат служебни приоритети  и вие се чувствате задължени да откликнете, без вероятно да разполагате с необходимите условия за пълна готовност. Проявено разбиране от страна на овластените фактори ще улесни решенията, а и откъм семейството няма да липсва помощ: обичането ви извежда към всички онези незабравими полети на тандема, чрез които нищо от предизвикателствата на света не остава непреодолимо. Ще ви бъде драго в неделя вечерта да преоткриете и приятелската подкрепа, която е съпричастна на хармонията във вашия живот.

РАК(21.06-21.07)

Противоречията в партньорствата се изглаждат в понеделник и вторник до около 18 ч. благодарение на устойчивостта и добрата воля на отсрещната страна, но и на  проявеното благородство и загриженост от вас. Така в рамките на приключващата фаза във вторник вечерта, сряда и четвъртък ще се установи, че и двете страни печелят от развитията, и в морален, и в духовен аспект. Вторият е може би по-важен на този етап, но в  неделя вечерта и следващия понеделник ще узнаете,че и финансовата страна на процесите укрепва доста стабилно в контекста на предстоящите развития, чиято закономерност ще властва през следващите 12 месеца. Това предполага постоянство на усилията и на деловата ритмика. Петък, събота и неделя до около 18 ч. позволяват радостна подготовка за тези процеси в атмосферата на семейна благодат и душевно разведряване. Следват служебни напрежения (за мнозина – свързани и с командировки), които ще бъдат чудесно осребрени. Любовта се оттегля малко, за да не пречи.

ЛЪВ(22.07 – 22.08)

Имате доста работа в понеделник и вторник до около 18 ч., която е еднакво полезна за къщата и децата и също толкова съзодателна за авторитета ви вкъщи и в професионалните сфери. Все още е необходимо да бъдете внимателни, впрочем, относно здравето си, особено във вторник вечерта, сряда и четвъртък, въпреки натиска на обстоятелствата да откликнете на ангажименти, продиктувани от необходимостта да проявите коректност към съществуващите партньорства. За всичко си има подходящи моменти и тези за довършителната фаза са най-вече в петък, събота и неделя до около 18 ч. – тя касае основно ограничителите (включително здравословни или финансови), от които се излиза в добра форма и с подновена сила: проявленията й в неделя вечерта и следващия понеделник очертават новонастъпващия блестящ период, но пледират за постепенност и внимателно управление на енергиите. Любовта ще бди за мъдрото и балансирано влагане на вашите чрез канализирането им към хармонията и красотата. За някои творческата вещае небесни висоти.

ДЕВА(23.08 – 22.09)

Със задоволство констатирате в понеделник и вторник до около 18 ч. правилността на изборите си от последните времена, което пък диктува коректни решения в полза на семейната стабилност и споделените приоритети. Вторник вечерта, сряда и четвъртък настояват за допълнителни усилия от ежедневно естество (с напомняне за леко изнервящите им страни), но като се хване човек на хорото, трябва да го доиграе, както казва народът, а и вие сте наясно, че без методичното ви съдействие много от властващите процеси няма да имат своята перфектна завършеност. Така в петък, събота и неделя до около 18 ч. заслугата ви за общата хармония става очевидна, а партньорствата потвърждават своята виталност, независимоот дискомфортите на пътуванията. Неделя вечерта и следващия понеделник ще подчертаят по-скоро съзидателната им за къщата страна, която вероятно се свързва и с някаква фаза на увенчаване или финализиране на проекти. Но тя може да се окаже по-дълга от очакваното поради финансови съображения, относно които в най-голяма степен е наясно любовта. Щом като желае, позволете й да се грижи за тези въпроси.

 

 

 

 

ВЕЗНИ (23.08 – 22.10)

Доста объркващи понеделник и вторник до около 18 ч., но с отличен потенциaл за справяне с всякакви затрудняващи ситуации и то в печелившо направление. Вторник вечерта, сряда и четвъртък очертават по-скоро разорителното, съгласно собствените ви импулси на благородно проявявана щедрост и желание да зарадвате целия свят чрез аргументите на препотвъредните си светли чувства към него. Той също няма да пропусне да ви увери в своите, а заръщането към патоса на вдъхновенията е част от очертаващата се мозайка на личното ви емоционално, артистично или житейско сътворяване. Петък, събота и неделя до около 18 ч. поставят акцент върху деятелното с равността на ежедневното му отстояване, но и с удовлетворяващите моменти на финансовото му осребряване и радостта от смисъла на онова, което вършите. Началниците ще ви похвалят за приноса към общата кауза, което пък ще спомогне на избора ви в неделя вечерта и през следващите дни да останете верни на определеното сътрудничество. Любовното също  ще се възроди благодарение на вашата категоричност.

СКОРПИОН(23.10 – 21.11)

Информационният обмен е обогатяващ в понеделник и вторник до около 18 ч. и вие почерпвате сила и вдъхновение за следваните от вас насоки на развитие, доколкото и приятелските знаци са окуражаващи, което не пречи на вторник вечерта, сряда и четвъртък на умората да напомни, че се нуждаете от почивка и от повече внимание върху къщата и децата с акцент върху онези техни претенции, които са в противоречие с вашата воля или ви звучат като проявление на неблагодарност. (Предупредете децата да са по-внимателни в движенията и да си пазят глезените и главите.) За щастие в петък, събота и неделя до около 18 ч. разполагате с ресурси за възстановяването на хармонията (по-скоро мълчаливо, впрочем) , тъй като всички ще осъзнаят, че извличат конкретни дивиденти от съобразяването с вашите виждания и становища. В неделя вечерта и следващия понеделник и вашите усилия ще се осребрят, като последното ще очертае перспективите на следващите 12 месеца. Любовта също ще се постарае да заеме достойно място в тях.

СТРЕЛЕЦ(22.11 – 21.12)

Съзидателни понеделник и вторник до около 18 ч. в чисто практически и здравословен план, с напомняне, че е време за ново разкрепостяване, за което е редно да сте сигурни в добрата установеност на семейните порядки и произтичащото от тях благоденствие. След като то е налично, вторник вечерта, сряда и четвъртък петък обръщат внимание на потребността ви от информация и подходяща ориентация в светски план, доколкото Юпитер е вече във вашия знак и предполага ескалация от социално и професионално естество. Все пак, пзоволете да кажа, че моментът не е подходящ за прибързани действия: влизането на Марс в Риби от 17-ти в точен квадрат с господаря ви Юпитер в Стрелец настоява за плавност и постепенност и все още осторожност по здравеопазваща , семейна и къщовна линия, за което петък, събота и неделя до около 18 ч. също ще напомнят. Но в неделя вечерта и следващия понеделник ще доловите силата на вдъхновяващите промени и новите озарения, които те носят. Любовните със сигурност ще са част от тях.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

С Луна във вашия знак в понеделник и вторник до около 18 ч. със сигурност ще се справите със задачите си, независимо от леко объркващия елемент, който Венера откъм знака на Везните може да внесе. Последиците, впрочем,  няма да са неприятни (макар и да не са в съгласие с предначертаните програми и с дисциплината, към която искате да се върнете). Професионалнят и симейният сектор са ви верни, енергиите окуражават контретни стъпки  към отговорни решения, но не ги предприемайте без съгласуване с височайшите инстанции във вторник вечерта, сряда и четвъртък, зада не понесете емоционални загуби. Колкото до евентуалните финансови, по-добре е да изберете тях, вместо нарушаването на правилата, което не е във ваш стил и би ви затормозило. Така петък, събота и неделя до около 18 ч. предполагат възстановяване на хармонията и на усещането ви за перспективност, въпреки противоречията, да ги наречем идеологически, с част от обслужващото или роднинското обкръжение. Неделя вечерта и следващият понеделник със сигурност ще ги разрешат, но вие ще доловите симптомите на умората, която се свърза и с въпросите за смисъла. Той сега е в търпението и в аргументите на професоналната кауза, зад която зреят и примамките на оибичането.

ВОДОЛЕЙ(21.01 – 19.02)

Без да отпаднат напълно, тревогите ви понеделник и вторник до около 18 ч. препращат към отлични решения от професионално и обществено-политическо, образователно или творческо естество и подсказват, че през следващите месеци тези сектори ще се отворят за повече сътрудничество и благоприятни развития. Все пак не позволявайте на Луната във вашия знак да ви подтикне към прибързано втурване към тяхната примамливост във  вторник вечерта, сряда и четвъртък, поне още известно време ще се наблюдават задръжките на предишните енергийни конфигурации, които са способни да предизвикат разочарования или загуби. Все пак  петък, събота и неделя до около 18 ч. са благоприятни за печалбите въпреки умората от пътуванията (или писането и издателските усилия) и свързаните с тях черезвичайни разходи. Неделя вечерта обаче и началото на следващата седмица ще ви поздравят за храбростта и стоицизма с първите светли знаци за успеха на каузата, който скоро ще се чества с обществен шум и ще доведе до личната ви прослава. Любовта (обещаваща познати озарения) и чуждестранната материя също ще съдействат за нея.

РИБИ(20.02 – 20.03)

Винаги са стоплящи приятелските знаци, но този път ще усетите особена жизнедаряваща сила от тяхното послание в понеделник и вторник до около 18 ч., която ще ви окуражи за семейните програми и професионалните амбиции. За последното и приятен началнически анонс може да съдейства. Ако не се поддадете на тревогите си във вторник вечерта, сряда и четвъртък (независимо от някои обективни основания за тях), вероятно с повече лекота ще се справите с причините, които ги пораждат и по-бързо ще попаднете в благодатния енергиен поток, който  петък, събота и неделя до около 18 ч. са подготвили за вас. Той предполага отлични решения за домашното обкръжение и за чуждестранните развития, независимо от някаква конкретна неустойка във връзка с тях или с евентуални пътувания. Неделя вечерта и началото на следващата седмица позволяват да коригирате нещата в най-печелившия за вас вариант, и смея да твърдя, че тенденциите, властващи през следващите 12 месеца ще работят за напълването на личнатна ви хазна. Любовта се очертава като доста съпричастна на тези процеси.