Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

Откъси от книгите

05 Mar Къде е мястото ти в бизнеса според това каква е ролята ти в семейството?
0 2018
Представяме ви първи откъс от книгата на големия психолог и създател на семейните констелации, Берт Хелингер - Бизнес съвети - Успех в живота и профес..
19 Feb Тайните на маслата от авокадо и арган - приложение и рецепти
0 611
Споделяме с вас много ценна информация от новата книга на Поли Маркова: Растителни масла за всеки ден - 101 съвета за употреба. Авокадо, Persea grati..
09 Feb ЗА АНТИБИОТИЦИТЕ, ИЛИ НА КАКВО (НЕ) НИ УЧАТ ЗАБОЛЯВАНИЯТА
0 564
Замисляли ли сте се защо в днешно време не е намалена честотата на инфекциите и човекът не е станал по-здрав, въпреки все по-силните антибиотици и х..
05 Jan Автобиографията на Тоти излиза на български през 2021
0 1455
През пролетта на 2021 на българския пазар излиза автобиографията на Франческо Тоти - „Капитанът“, издание на Жануа'98. Първи откъс от книгата прочетет..
14 Dec Упражнения за възстановяване от КОВИД19 по д-р Бубновски
Janua 0 3734
Какви упражнения да правят преболедувалите КОВИД19 посъветва изкралият тежко болестта д-р Сергей Бубновски. В своя първи уебинар след възстановяването..
20 Oct Морал и ценности: Жените в живота на Бетховен - част първа
0 340
  Очаквайте през 2021 година биографията на гениалния Лудвиг ван Бетхвоен на български език!   Колкото учудващо, толкова и объркващо е количество..
14 Oct Как успелите виждат света, или защо очите ни понякога ни лъжат
0 263
На 21 октомври излиза новата ни книга „По-ЯСНО, ПО-БЛИЗО, ПО-ДОБРЕ“ от Емили Балчетис, която ни разказва как успелите хора виждат света. БУКВАЛНО. Про..
06 Oct Защо Безос махна телевизорите от конферентните зали на Амазон
0 209
В книгата си „Амазон - магазин за всичко“ Брад Стоун разказва интересни истории от живота на Безос и пътя на компанията от времето, когато е била прос..
24 Aug Tайната на кафе медитацията - четири неща, които да не пропускате
0 2627
Откъс от съвместната книга на Геше Майкъл Роуч и Ерик Ву „Китай те обича“: Ерик: Едно най-важно нещо, което можете да сторите, та да накарате семенце..
19 Aug Как да бъдем умни майки
Janua 0 273
Умните мами може и да изглеждат като всички останали майки, с които се срещаме на опашката. Но ако видите техните банкови сметки и извлеченията по..
16 Aug Възходът на едно момче, което умее да разсмива
0 239
  – Той беше известен, така че жените му налитаха – допълва Сеф. – Но също така всеки наркодилър му поднасяше дрога. Хвалебствията прииждат към Роб..
08 Aug Мирзакарим Норбеков: Вие избирате дали да сте диамант, или графит
0 1852
„Всеки от вас е държал обикновен молив. Едно такова цилиндрично парче дърво, в средата му има пръчка графит. Пръстен с брилянт също всеки е държал. ..
Показва 1 до 12 от 161 (14 страници)