Скъпи читателю, погледнете се в огледалото: как сте се облекли? Не Ви виждам, но съм 99 % сигурен, че изглеждате пет за четири. А някои изобщо скапано. Откъде знам ли? Ами щом сте самотен и тъжен, как да изглеждате? Външността Ви 100 % е материализираното непукистско отношение към самия себе си и към всички околни! Това пише в книгата си „Опитът на един глупак – 2” Мирзакарим Санакулович Норбеков. И обяснява:

Човек много рядко може сам да се облече така, че да изглежда умопомрачително за противоположния пол. Значи Ви трябва личен имиджмейкър!

Мъжете изцяло са лишени от възможността да усетят красотата на друг мъж, онази привлекателност, която е интересна за жените. По същия начин нито една жена не може да схване красотата на друга жена – това е ваша фантазия, ваше видение.

Затова жена в никакъв случай не трябва да се съветва с друга жена, а мъжете в никакъв случай не трябва да се съветва с друг мъж.

Избирате сами дрехите си, а после някои от вас се питат, защо всички жени се отвръщат от вас, защо никой мъж не Ви забелязва…

 

Убедих се, че жените, които могат да поднесат себе си и фигурата си заедно с дрехите в по-изгодна светлина, са едва седем процента. Седем процента!

Останалите винаги се представят много по-зле, отколкото са.

 

Как да направим правилен избор?

  1. Вашият имиджмейкър трябва да е от противоположния пол.

Това не подлежи на обсъждане.

  1. Той трябва да е привлекателен, сексапилен, да се ползва с успех сред лицата от Вашия пол.

Това включва и умение да се облича, и козметика, и бижута, и така нататък елементи от външността.

  1. Вашият експерт трябва да Ви харесва лично на Вас не само като човек, а и като сексуален обект.

Това защо е важно? Представете си: той ще прави от Вас страхотно парче, което му е по вкуса, тоест което му харесва. И с голяма степен на вероятност Вие ще започнете след това да привличате хора от типа, подобен на Вашия специалист. А Вие се отнасяте със студенинка към вашия имиджмейкър или изобщо не можете да го гледате. За какво Ви е една сюрия такива ухажори?

  1. Вие трябва да се харесвате на вашия „бижутер”.

Ясно Ви е, нали? Не е възможно с отвращение да твориш нещо прекрасно? Не е задължително да е влюбен във Вас. Достатъчна е лека симпатия.

  1. Вашият имиджмейкър трябва да е подготвен специално от Вас.

Преди да се заеме с Вас трябва да го настроите така, че ако сте жена, той да се отнася към Вас като към по-малка сестра, която стяга за първа среща с мъжа на Вашите мечти, в когото дори сте леко влюбена.

Ако сте мъж Вашата „бижутерка” трябва да Ви стяга като роден брат, който днес е срещнал момиче, прекрасно като самата Любов и вечерта Ви предстои с това момиче романтична разходка из града.

Защо така? Какъв е номерът?

Ако Вашият мъж-шлифовчик гледа на Вас не като на роден човек, а като на обект на сексуални въжделения, той ще Ви облече като за чукане. Но Вие имате задачата да се запознаете с мъжа на Вашите мечти и да се ожените за него. А в този случай е необходим съвсем друг тоалет.

 

Дължината на косите ви като минимум трябва да стига до раменете! Като минимум!

Има едно такова понятие – „мода”. Има и едно такова понятие – „инстинкт”. Не се женят според модата, женят се по инстинкт. Модата си прави лоша шега с вас. Разбирате ли?

Модата на дългите и късите, светлите и тъмните, широките и прилепналите идва и си отива, а модата на женствеността никога не си отива никога. На инстинктивно равнище при мъжете модата да бъдеш привличан от противоположния пол си остава една и съща!

Гледайте, моля, статистиката: някъде около 15 % от мъжете предпочитат ниското подстригване, 85 % предпочитат коси под раменете. И колкото повече под, толкова по-добре.

Ниското подстригване е като шапка-невидимка за очите на мъжа. Колкото по-ниско – толкова по-невидима. Уверявам ви!

Някои дамички ми казват, че уж няма нищо страшно, и 15 % ми вършат работа! Също е добър избор! Абе, така е, само че има една подробност.

Замисляли ли сте се някога, на кои мъже им харесват късите женски коси?

! Вашата реклама, уважаеми жени, е вашата прическа!

А какво рекламира ниското подстригване?

Там пише: „Ще те нахраня. Ще те облека. Ще те обуя. Ще те стопля. И кревата като добавка. И децата също ще ги пазя с гърдите си. И можеш никога да не работиш. Ще ми станеш ли мъж? Ще се ожениш ли за мен, мъжленце?”

 

А фризьорът какъв трябва задължително да бъде? От противоположния пол. И с нормална сексуална ориентация.

На мъжете им е абсолютно забранено да си прикриват челото. Мъже, много ви моля, ако челото ви е скрито, сменете си прическата. Ако мъжът започне да покрива с коси челото си, това показва нещо лошо. Че той прикрива мислите си ли? Не! Иска да скрие неувереността си!

Обърнете внимание, такава прическа е много разпространена сред неоформилите се мъже, тоест сред юношите. Забелязали ли сте? Имат стремеж да скрият цялото си чело с перчема.

А вие, скъпи мъже, трябва да демонстрирате пред околните, особено ако си търсите спътничка в живота, увереността си. Погледнете мъжете, чийто живот е суров: кикбоксьорите, каратистите, войниците, бандитите и т.н., почти всички са ниско подстригани, с прическа тип „канадска ливада”, челото винаги е открито. Това не само е удобно при техния начин на живот, но такава прическа е и тяхна визитна картичка, на която пише: „внимавай с мен, аз съм костелив орех!”

Истинските жени харесват точно такива мачо.

А сега, уважаеми дамички! Гледайте челото Ви да не е напълно открито. Това пак е удар под кръста! Защото това не е привлекателно за мъжкото око.

Откритото чело при жените е изключително несексуално. Защо? Защото премахвате тайната.

 

! И предпочитайте скъпите парфюми, проверени от десетилетията! Хубавата миризма е прикритие за всички останали недостатъци – фигурата, стойката, тоалета.

Израза на лицето също е специална тема. Няма по-привлекателен грим от усмивката!

Усмивката има просто изключителна макиажност. Просто така маха 20-25 години. Когато се усмихвате, щете или нещете, винаги изглеждате много по-млада! И кожата Ви изглежда много по-добре! И от фон дьо тен ще спестите!

Когато се усмихвате, уважаеми дами, мъжът започват да откача. Мисли си, че той ви харесва. Защото всеки мъж как гледа на всяка срещната жена, като на потенциална бъдеща любовница. Така е, скъпи мои! Няма изключения. Разбирате ли? Така че усмихвайте се на потенциалните си любовници, усмихвайте се, моля!

 

Мирзакарим Норбеков

„Опитът на един глупак – 2”