ОВЕН (21.03 – 19.04)

Няма какво да ви обяснявам за вторник – вие си знаете, че сте били сред най-щастливите и най-обичаните (някои от вас и преливащи от радост заради познанството с далечни земи или въдворена справедливост) – всичко това заради чудесния аспект на Луната със съвпада между Венера и Юпитер, които две планети обаче напредват към Козирог и ще рече, че идва момент за ново професионално съсредоточавате за цялата предстояща година. Сряда и четвъртък улесняват подготовката ви за него чрез обслужващите, финансовите, документационните и снабдителските практики в светлината на приключващата фаза, чиито действителен финал по смисъла на прехода към новия период отбелязват неделя и понеделник. Тогава ще се наложи да доподредите кореспондентски въпроси  и да помислите за осъществяването на взети вече решения. Любовта ще напомни за някои от тях в петък и събота, а и началниците ще отронят някоя и друга приветлива дума. Радвайте се на успехите на семейството и децата и не тъгувайте за онези, които ги няма – в духовността всички и винаги сме заедно.

 

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Удобничко ще да ви е било във вторник вкъщи в преоценката и задълбоченото преживяване на отминаващия етап и защо да нарушавате неговите изисквания, щом като още сряда и четвъртък няма да се забавят да загатнат за новия: той още отсега се очертава като блестящ, най-вече по линия на луксозните промени, които вещаят връзка с чуждестранната материя и развития, повече от желани и мечтани. Съвпадът на господарката ви Венера с Юпитер и напредването му към Козирог излъчва категорични сигнали  за горното (не изключвам известни съмнения или противоречия в четвъртък срещу петък) и любовта първа ще ги възвести. Побързайте с организационните въпроси, както по отношение на бита, така и на семейството като цяло в петък-събота, за да можете да откликнете на повика за пътуванията в неделя и понеделник: приятелите ви очакват в познати за вас места за една предприемчивост (Меркурий прав от 21-и и Марс в Скорпион от 22-и), която ще поиска доста усилия от вас преди да стане печеливша. Но случи ли се това, ще е за дълго занапред.

 

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Умножени контакти с приятелите подчертават във вторник луксозността на обичането и на далечните вести: останете на тяхната вълна в сряда и четвъртък, за да преживеете по-леко уморителната част на развитията, които от своя страна ще се окажат съзидателни за печалбите и  за финализиращата фаза, включително за отчетните и финансовите й параметри. Допълнителна работа в тази връзка ще имате в неделя и понеделник, особено по оформлението на документацията, плащанията или готвенето на някакви оценки (вашите ще бъдат очевидно високи, щом ви очакват и премии). Преди това, в петък и събота, щастието ще ви навести чрез обичането и щедро споделеното внимание, което вдъхва нова жизненост на тандема, възраждайки цялото семейство и родовата кръв. Всички творчески пориви са обречени на успех, а от това и близките, и далечните посоки ще почерпят радост.

РАК (21.06 – 21.07)

Ефектен за печалбите вторник, особено за дамите, които оценяват оказаното им внимание от страна на международния фактор и перспективата за още по-сериозните му ангажименти за бъдещи взаимодействия. В тази насока се очертават новостите след 3-и декември: сряда и четвъртък носят вест относно предстоящите обновления и макар в някакъв момент на вечерта срещу петък да се мерне полъх на обезкуражаване (по-съществено ще го доловите вероятно по любовна линия), той всъщност предвещава едно ново зазоряване и във връзка с обичането, което ще поиска от вас повече категоричност в решенията и еднозначност в избора. Със сигурност в неделя и понеделник ще се ориентирате към най-ощастливяващия в дългосрочен план и Венера в Козирог от следващата седмица най-вероятно ще го подкрепи. Междувременно се порадвайте в петък и събота на къщата и на семейството и се насладете на красотата на мига: кулинарните, артистичните и чуждестранните моменти в неговата тъкан ще ви помогнат още по-живо да почувствате хубостта на родната.

 

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Вие също сте сред най-красивите и най-обичаните във вторник, а близките и далечните посоки го потвърждават чрез серия от знаци и успехи, в които творческите, правните, чуждестранните и любовно-споделените имат водеща роля. Леката умора в сряда и четвъртък няма да попречи на деятелния ви ентусиазъм, още повече, че домашните и документационните, финансовите и кореспондентските подредби се нуждаят от него, а и стратегическите направления през следващата година, обещаващи умножени постъпления с далекосрочна продължителност,  ще бъдат улеснени от акуратно отхвърлените обслужващи задачи. Петък и събота ви притеглят към множество контакти: светът желае да аплодира вашата царственост и височайшите му овластени представители, както и културният, финансовият, дипломатическият , политическият и образователният му елит се нуждаят от вашето приятелство и съюзничество, поради което излъчват ласкателни оферти.  Умората от думите, а за някои – и от пътуванията, ще се почувства най-вече в неделя и понеделник – оттеглянето вкъщи ще ви помогне да си дадете сметка кои от предложенията имат непреходна стойност. Любовта вече е готова да се труди за тях.

 

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Вторник не ще да е бил по-сложен от другите дни – домашните и интимните развития са в синхрон с очакванията, само контактите попадат под леко ограничение. В сряда и четвъртък вие самите можете да ги инициирате, а и по приятелска и роднинска линия се възстановяват идеи и вдъхновения, а те са предвестник на новата силна година, за която вече сме споменавали, и която с влизането на Юпитер в Козирог обещава  впечатляващ творчески, любовен, чуждестранен и изобщо житейски подем, в който и ощастливяващата роля на децата ще заеме своето място. Петък и събота носят добри вести за тях и за успехите им, потвърждават обичането като най-голямото ви богатство вкъщи и ви подтикват да се съсредоточите, за да увеличите и материалното. Неделя и понеделник позволяват да се обмислят някои проекти, а и конкретни предложения откъм предприемчиви приятели могат да се излъчат. Подготовката за пътуване към познати места и структури рискува да се окаже спешно наложителна и много окриляща като генератор на идеи и бърза кореспонденция: ето я вратата към възраждащите обновления, които предстоят.

 

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Няма да съжалявате, ако сте откликнали на повика на приятелите си във вторник, защото  ще сте допринесли не само за техния комфорт, но и за умножаването на обичането под небето, което със сигурност самите вие привличате и откъм родните, и откъм далечните посоки, тъй като господарката ви Венера и луксозният Юпитер са в съвпад.  Последният ще действа още доста време, улеснявайки поносимостта ви към прехода му към знака на Козирога, в който Венера влиза на 26-ти, за да ви подготви за изискването за нова дисциплина. Допълнително ще говорим за нея и за значението й, за да бъдат редуцирани евентуално здравословни дискомфорти (те са и принудата за съблюдаването й). Акцентът ще бъде върху къщата ви, както и върху пречистването на телесния и душевния ви дом. Сряда и четвъртък излъчват ориентации и спомагат още отсега да се заемете с горното в контекста на перспективите на предстоящата година, освобождавайки се от част от ограничителите (и притесненията като такива). Повече предприемчивост в тази насока можете да проявите в неделя и понеделник, тя ще се отрази много благоприятно и върху приходите и вие няма да пропусната шанса да превърнете този факт в тенденция с дългосрочна възпроизводимост. Преди това обаче, в петък и събота, можете да си позволите едно красиво увенчаване на енергиите от тази година с поредното празненство в името на светлите чувства, към които приятелите и любовта драговолно ще се присъединят. Нека духът, а не консуматорството да го владеят.

 

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Пореден претоварен вторник за скъпите Скорпиони, който обаче им се отплаща с отлични приходи и още по-добри перспективи за тяхното привличане в началото на следващата седмица. С влизането на Слънцето в Стрелец от 22-и, очевидно ласкавата оценка на началниците и властта за вашата работа се потвърждава и всеки грам от усилията и старанията ви ще се окаже осребрен. Петък и събота ще допринесат за тази тенденция, макар че вие все още сте склонни по-скоро да се тревожите във връзка с нея, съмнявайки се в нейната необратимост, напълно напразно, впрочем. Подобрява се и климатът в лоното на общата кауза, за което заслугите ви ще се радват на признание в сряда и четвъртък, давайки нов тласък на шансовете ви да влияете върху общия просперитет. Неделя и понеделник ви връчват нови пълномощия в този контекст –  с разкрепостена  инициативност и предприемчивост (Марс е от 20-ти във вашия знак) можете да се сдобиете с лидерски пост през следващата година или поне да подобрите подготовката си за него. Любовта се надява да проявите тези качества и спрямо нея – от 26-и това става възможно.

 

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Съвпадът на Венера с Юпитер във вашия знак във вторник, скъпи Стрелци, ще ви е поставил в центъра на луксозното битуване, с цялата симптоматика на обичането, което ви обгражда от всички страни и посоки и на неповторимата ви царственост, а транзитиращата през тригон с този съвпад Луна в Лъв е умножила  собствената ви сила и популярност, а и чувствителността ви към духовния прочит на случващото се, чрез който то може да бъде увековечено. От подобен род са уроците на следващата година, които съвсем не между другото ще ви позволят и още по-стабилно да вложите мъдростта си в конкретни материализации, способни да се отразят много съзидателно и върху приходите на семейството. В сряда и четвъртък няма да откриете у себе си особено желание за подобен вид усилия, но енергиите ще ви принудят да ги вложите в правилната посока, което ще ви освободи от поредни притеснения в неделя и понеделник, а вероятно и от здравословни дискомфорти. Съблюдаването на добрата мярка в петък и събота ще съдейства за същото. Все пак не отказвайте на приятелите си поредната възможност да ви обсипят с възторзите си, сега, когато сте сред най-обичаните и най-силните в умножаването на красотата, духовността и почтеността под небето.

 

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Вашият вторник не е бил лишен от тревоги, но битовите по-лесно се редуцират, ако човек откликне на обществения и на светския повик и на този на своите приятели. Така че в сряда и четвъртък силата е с вас и вие съумявате да раздвижите стратегическите програми, които предопределят развитията след 3-ти декември (сред тях например и чуждестранните, и правните),  предопределени да издигнат ролята ви в обществен, духовен, семеен и пр. план на нов пиедестал. Петък и събота ще подчертаят значението на професионалните – от много високо място ще се потвърдят очакванията да се включите в престижни проекти и социално значими начинания, които, както ще стане ясно в неделя и понеделник, са с тенденция да еволюират доста по-бързо, отколкото се очаква. Касае се за много важна  в национален аспект кауза, чиято международна подкрепа влизането на Юпитер в Козирог ще потвърди. Впрочем Венера влиза във вашия знак още от 26.11 – така че очаквайте любовта да свие гнездо под стряхата ви и да ви подкрепя по стръмната пътека към новите успехи.

 

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Напрежението е било необходимо във вторник, за да се мобилизират конкретни ресурси за утвърждаването на перспективните партньорства като фактор за ескалация на мисията ви, както в национален, така и в международен план, и за укрепване на нейните механизми да влияят за (пак да го повторя) хуманните и справедливо или естетично и морално издържани  решения  и на земята, и на небето. Вашата устойчивост е гарант за тяхното умножаване и за стабилизирането им в стратегически и геополитически план. Във финализиращата фаза в сряда и четвъртък можете да доловите, от една страна, обновяващите тенденции за професионалното ви разкрепостяване (което се вписва по определен начин чрез участието ви в националното, предизвестено от предстоящото влизане на Юпитер в Козирог от 3.12.), а от друга – ограничителите и механизмите за преодоляването им през следващата година. При всички случаи петък и събота са отредени за личното ви тържество и това на вашата мисия. Чуждестранната материя и властващите сили на деня – политически, дипломатически, артистични, образователни, юридически и духовни са сред съюзниците ви и сред аплодиращата успехите ви публика. Както знаете, славата задължава: неделя и понеделник умножават задачите ви, но и гаранциите за успешното им отхвърляне. Обичането ще ви помогне да запазите мира в душата си, а като гледам аспекта между Марс и господаря ви Уран, няма да е пресилено ако кажа, че и световният зависи от вашето спокойствие и търпение.

 

РИБИ (20.02 – 20.03)

Трудната година ви се отблагодарява в дни като вторник, а и в приключващата фаза в петък и събота ще разпознаете параметрите на благодатта – едновременно с подобренията във финансовия й аспект, ще оцените нейната наличност в домашния климат, изразяването й чрез порасналото самочувствие на децата, но и на вашето собствено, както ще стане ясно в неделя и понеделник, по повод разширените хоризонти за взаимодействията ви с чуждестранната материя и шансовете за умножена предприемчивост и възвръщаемост на усилията както под формат на директни приходи, така и на допълнително осигуряване на такива чрез пътувания и контакти, улесняващи волята за допълнителна инициативност. Сряда и четвъртък ще разкрият ресурсите й чрез активиране на приятелите и на евентуални нови съюзници на каузата, за което, както ще стане ясно, енергиите след 3-ти декември ще станат особено услужливи. Очевидно е, че проектите ще бъдат окрупнени и още по-значими за националните и международните стратегии. Любовта първа ще узнае за тези възможности – позволете й да ви води към красивото им осъществяване.