ОВЕН (21.03 – 19.04)

След като вторник ще да ви е позволил да довършите някои изостанали дела, в сряда и четвъртък е препоръчително да се действа за новите – активно, целеустремено,  с цялата увереност, че сте заслужили, особено чрез акциите си в международен план, и нужното уважение, и щедрите знаци на внимание и справедливо отношение, доколкото имате лична роля за луксозното битуване на обкръжението. Началническото продължава да печели от вашите усилия и присъствие и през тези дни най-вероятно го осъзнава. От което интересът му да ви притиска към положението на подчиненото служене чрез някакъв вид зомбиране също е очевиден и най-вероятно ще се прояви в петък, събота и неделя до около 14 ч. Ако не се бунтувате и застанете над дребнавите съображения, ще впечатлите и себе си, и света с чудесната си работа. В неделя следобед и понеделник приятелите ще бъдат на ваша страна и ще защитят каузата ви. Самата мисъл, че тази, която ви свързва, е красива и прави света по-добър, вече носи голяма радост. А и воля да се продължи по-нататък по тази пътека, която след 02.11 и любовта ще подкрепи.

 

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Вашият вторник ще да е бил добър за интелектуалния и артистичния обмен и за писмовните и кореспондентските дела, но не изключвам и пропуснати контакти. Някои от тях могат да улеснят връщането ви към познати скъпи места и заслужават повече внимание. Сряда и четвъртък поощряват действия в чуждестранна посока: възможно е те да изискват и предварителни здравеопазващи, предприемачески, правни или бюрократични демарши. Част от тях могат да бъдат подложени на усложнения в петък, събота и неделя до около 14 ч. (за някои то ще прозвучи като наказание за някакво бездействие, по стоматологична линия например), но вие сте силни през тези дни и подобна принуда може само да подобри организацията ви и схемата на рационализирането й. Последната се нуждае и от финанси и тъкмо в този момент някакви със сигурност ще се появят. Неделя следобед и понеделник са подходящи за тяхното умножаване. Всяко усилие, всяка активност щедро се възнаграждава, включително по направлението на нова работа и чуждестранни съдействия за нея. Обичането също ги оценява и се кани да ги ускори.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Работата във вторник ще да е подчертала вашата незаменимост за издържаността на нейната тъкан, а този факт се оценява от партньорите, особено чуждестранните и правните, в сряда и четвъртък, и се вписва в схемата от фактори, които осигуряват луксозните условия за процъфтяването на тандема и на сътрудничествата като цяло. С риск да загърбите развлекателните и сърдечните програми, в петък, събота и неделя до около 14 ч. ще трябва да се съсредоточите в довършителната фаза на задачите си при задължителната бдителност по евентуалните действащи блокировки (бюрократични спънки или повсеместна изнервеност, както и проблеми с техниката биха могли да са сред тях), докато неделя следобед и понеделник обещават щастливи решения и царствени осъществимости, както по предприемаческа, артистична, международна и информатична линия, така и в рамките на творческите идеи, зад които стои близостта. Истината е, че любовните са най-ощастливяващи.

РАК (21.06 – 21.07)

Силата ви се е умножила във вторник, включително чрез обичането, а това предполага впечатляваща ефикасност в работен план, с очевидно благоприятни последици и за финансовия в сряда и четвъртък. Международните фактори и височайшите влaсти оценяват високо резултатите от усилията ви и продължават да гарантират значителен терен за тяхната изява. Макар по принцип вие да нямате проблем с паричното им обезпечаване, петък, събота и неделя до около 14 ч. пледират за някаква строгост по тази линия и е възможно тя да се налага поради проблеми вкъщи (например с техниката) или по здравеопазващи необходимости. Ако се налага хирургия или стоматологични интервенции, понеделник и следващият вторник са благоприятни за тях. В неделя следобед любовта ще ви окуражи за повече решимост към стъпките, които носят възлизане към нова свобода.

 

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Усещането за напрежение или неудовлетвореност във вторник логично съпровожда процесите на вътрешно презареждане, резултатът от което ще се почувства в сряда и четвъртък чрез щедрите изблици на творческо вдъхновение и на ентусиазирана предприемчивост по посока на интелектуалното, техническото и организационното ви обогатяване и усъвършенстване на схемите, чрез които се рационализират житейските и работните технологии. Блокировките, действащи в петък, събота и неделя до около 14 ч. пледират за повече внимание при прилагането им: рисковете например нещата да падат и да се чупят са по-големи, препоръчително е също да се въздържате от забележки и съвети. Едва в неделя следобед и понеделник вашите биха били по достойнство оценени и биха довели до разкрепостяване на партньорствата, особено в рамките на чуждестранните взаимодействия и на онези, които дават нов тласък за изявата на творческия ви потенциал. Венера в Стрелец  от 02.11 ще подчертае значението на любовта за храброто ви пристъпване към новото начало. Близостта умножава красивите му насъщия.

 

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Комфортът ви ще да е бил ненарушим във вторник, но в сряда и четвъртък ще трябва да го накърните за малко, за да задълбочите вниманието си по направление на далечните или правните посоки, и възможностите, които те предлагат да се активирате в полза на печалбите и тяхното нарастване. Петък, събота и неделя до около 14 ч. могат да се отнесат неблагоприятно към подобен опит, но вие сте достатъчно силни, за да намерите аргументи и фактологични доказателства в полза на заслугите си и на правото да се радвате на резултатите от тях. Важно е да се знае, че в неделя следобед и понеделник чуждестранните фактори са на ваша страна, а растящата Луна ви поощрява да активирате стъпките си. Любовта ще бъде окрилена да действа в същата посока. Но се мяркат и симптомите на тъга във връзка с нея. В средата на следваща седмица ще узнаете, че тя е споделена.

 

ВЕЗНИ(23.09 – 22.10)

Приносът на вторник за печалбите ви е безспорен, докато сряда и четвъртък поощряват контактите и активирането на всички демарши в тяхна полза, за да се обслужат правни и чуждестранни интереси. Домашните повинности като че ли печелят най-много от подобен род усилия, но и по странен начин затрудняват прилагането им в петък, събота и неделя до около 14 ч. Важното е да не се ядосвате и да не се обърквате от някакво усещане за безперспективност. Тъкмо обратното, наличните средства, а и получаването на някакви от минали времена, дават възможност да се действа до крайна победа. Неделя следобед и понеделник ще донесат подкрепления и вести за възможното й постигане, а и скъпи хора ще ви окуражат да се борите за нея. Най-озаряващият знак ще се получи откъм любовта – не изключвам възможността той да идва и от обнадеждаващ чуждестранен адрес.

 

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Вие сте сред подреждащите света и във вторник това се е почувствало от всички. Логично сряда и четвъртък осребряват този факт, най-вече чрез реверанси откъм чуждестранните посоки. Ако нещо от работните технологии или правните детайли ви тревожи, сега е моментът да изясните схемите на прилагането им в светлината на изискванията си за справедливост и равнопоставеност. Не очаквайте отговорът да се получи незабавно и не се притеснявайте от забавянето му в петък, събота и неделя до около 14 ч. При всички случаи  неделя следобед и понеделник ще покажат, че нямате причини да сте недоволни от демарша си, а още по-малко – от реакциите във връзка с него: макар и да не сте напълно наясно с този факт, становището ви е отчетено на съответното подобаващо равнище, а това със сигурност ще се отрази благоприятно на печалбите ви и на нарасналия капацитет да внасяте домашни подобрения чрез тях. Още в този момент ще се наложи да жертвате постъпления за благото на родители и деца. Но не пропускайте да се погрижите и за собственото си здраве. Любовта и хранителната дисциплина са най-целебни за него.

 

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Някакви вести се бавят във вторник, но ето ги в сряда и четвъртък, с подобаващото потвърждаване на условията за царствения ореол на личното ви присъствие и участие в мъдрите процеси, които преплитат нишките на живота така, че да се видят щедрите възможности за съзидаването на човечност и красота. Общуването с приятелите като че ли ви активира да замените тревогите си с усилия в тази посока и е напълно възможно да ви бъде предложено присъединяването към кауза – творческа, артистична, инженерна, предприемаческа, правна, международна, способна да мобилизира и извади на показ личната ви неповторимост. В петък, събота и неделя до около 14 ч. тя, каузата,  може да ви се стори разочароваща поради отсъствието на финансови гаранции и поради усещането, че други ще печелят от нея за сметка на вас, но смея да ви уверя, че моментът предполага благоприятни развития и за личната ви хазна. Освен това, както ще стане ясно в неделя следобед и понеделник, тя ще се обогати от напредването на споделените мисии, а те ще събудят и много от личните съкровища на характера ви. Любовта не е спирала да им се възхищава и няма да пропусне да ви го каже.

 

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Светът е приятелски настроен към вас във вторник, което се запазва като тенденция и в сряда и четвъртък, но това не ви спестява притеснения от правен и регламентационен порядък и вие чувствате, че е необходимо да се действа, особено по линия на творчески, предприемачески и кариерни проблеми, чието решаване Луната в Стрелец обещава да осигури по най-изискан начин, включително чрез съдействия и контакти с чуждестранната материя.  Разполагате с изключителни приятелски подкрепления, а сред тях се нареждат и най-високопоставени в петък, събота и неделя до около 14 ч., но като че ли не сте сигурни относно професионалните перспективи. А както и друг път сме казвали, притесненията само ограбват енергията ви и редуцират ефикасността на личните ви усилия. Сами ще осъзнаете този факт в неделя следобед и понеделник, дни подходящи за предприемчивост, която може щедро да се осребри. Далечните и правните посоки, както и любовта, ще бъдат съюзниците ви в този процес.

 

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Макар и уморителен, вторник ще да е бил от значение за кариерата ви и за вестите, с които нейното развитие е свързано. В сряда и четвъртък те са многообещаващи за каузата, най-вече в юридически и чуждестранен план, и ви позволяват да задействате серия от механизми за ускоряването на  осъществимостите в  полза на артистичния, човекообгрижващия, солидарния и инженерния или предприемаческия и организационния. Не се изненадвайте от бавното протичане на процесите в петък, събота и неделя до около 14 ч. – няма как да се заобиколят съответните бюрократични демарши и дори спънки, а и технически проблеми са възможни. Важното е, че всичко това налива вода в мелницата на собствените ви сбъдваемости (колкото по-малко се притеснявате, толкова по-бързо те ще се конкретизират, а вие просто се погрижете за здравето си). Неделя следобед и понеделник носят поощрения и първи резултати от ентусиазма, който влагате в творческото обновление на света. Предложения от далечните и любовните направления ще се погрижат и вашият да стане по-луксозен.

 

 

РИБИ (20.02 – 20.03)

Обичани и обградени от внимание и подкрепления във вторник, Рибите се чувстват малко уморени в сряда и четвъртък, но остават на поста си под натиска на изискванията от професионално естество, давайки си сметка за благоприятната позиция на чуждестранните фактори, благодарение на които се разширяват кариерните хоризонти, а и правната база на наличните взаимодействия го позволява. Доколкото това са дадености, които не бива да се пропускат, активността би следвало да се поощри. Но не и в ущърб на приятелствата в петък, събота и неделя до около 14 ч., независимо от риска те да не успеят да откликнат на нуждата ви от съдействие. Важното е да демонстрирате вярност към духовните измерения на каузата, а благодарение на нея всички ще спечелят в неделя следобед и понеделник. Заместете тревогите с грижа за семейството, след следващия вторник то щедро ще ви се отблагодари. Колкото до обичането, то още сега ви възнаграждава чрез съпричастието си по професионална и финансова линия. Излишно е да оспорвате компетентността му.