„Всичко онова, което ми даваш, детето ми, ще се върне при теб през твоите деца“ – това е най-съкровената благословия на родителите или най-страшното проклятие. С гаранция ще се сбъдне рано или късно. Няма значение дали вярвате, или не. Наградата или наказанието винаги стигат до адреса.

Кое е по-желано? Лек безгрижен живот в угода на моментните ви щения през младостта и адските мъки и наказания след това… Служене не само на собствените си интереси, но и на родителите, за да започнете да получавате награда още докато те са живи… За огромно съжаление, колкото и да се стараем, баба и дядо, татко и майка ще си тръгнат към един по-хубав свят. На тръгване ще ви оставят отплата за това, че сте такъв.

Искате ли да ви разкрия тайната на бързото увеличаване на благосъстоянието ви?

Знаете ли какво е „бонзай“? Едни такива малки криви дръвчета в каченца. За да останат малки, дръвчетата периодично се подрязват. Орязват короната и корените им. На нищо ли не ви напомня това? Представете си, че дървото е вашият род. Корените са вашите родители, стъблото – вие с половинката си, а листата и плодовете – децата и внуците ви. За да расте голямо дървото, не трябва да го държите в каче, постоянно да го подрязвате отгоре и отдолу. То трябва да расте в земята. Не ви моля да ми вярвате или да не ми вярвате. Просто повярвайте, ако обичате, на практиката. Има сили и закони, които не виждаме. Но въпреки всичко те работят. Електричеството не го виждаме, радиацията - също. Но това не ни пречи да ги използваме. Когато в семейството ни се ражда дете, някъде горе, в небесата, отварят сметка, от която редовно ни превеждат лихвите. От момента на раждането на бебето на родителите му се разкриват допълнителни сили, започват да се реализират скрити възможности. Ясно ли е накъде карам нещата? Идеята е моя, изпълнението – ваше.

Продължаваме. За да увеличите благосъстоянието си, започнете всеки месец да пращате някаква част от заплатата си на родителите. Мъничко. 5 – 10 процента. Родителите ни почти нищо не искат от нас, освен нашето щастие и здраве. Всеки човек желае да даде на отрочетата си най-доброто от онова, което знае, може и има. Насрещна отплата, докато те могат да се погрижат за себе си, не им трябва, родителите обикновено отхвърлят такава помощ. Трябва да настоявате. Веднъж на месец, когато ви плащат, им носете родителския дял. И насила им го връчвайте. Привикнете майка си и баща си към мисълта, че това са техни пари, нека ги харчат както им се ще. Когато помагате на родителите си да осъществят отколешните си мечти, споделяте с тях силата си и ги правите щастливи. Удължавате живота им на тази земя. А при вас започва да се разширява каналът на жизнената сила под формата на нови идеи, повишаване на доходите, подобряване на здравето и качеството на живот.

Скъпи мои! Нека семейното ви дърво расте, цъфти и дава плод! Нека са здрави и силни родителите ви, да сте мощни и сигурни с втората си половинка и растящи, процъфтяващи многобройните ви деца!

Откъс от книгата на Мирзакарим Норбеков „Опитът на един глупак 5“

 

ПОРЪЧАЙТЕ КНИГАТА С КЛИК ВЪРХУ СНИМКАТА: