Мария Доневска е на път да ни насочи и  през втората седмица на март!

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Дразнителите са по-малко в понеделник и вторник до около 19.30 ч., така че разполагате с възможността да подредите и систематизирате много акуратно финансовата система и всички онези документи, архиви, фактури и в най-общ смисъл несвършени административни дела, които тежат на плещите ви, при което със сигурност ще свършите огромна работа за началниците и властта. Те впрочем ще си припомнят стари неща в четвъртък и могат да излязат напред пак с неприятния тон. Бъдете деликатни в урока, който ви е отредено да им преподадете и снизходителни спрямо очевидните им грешки: приятният аспект на Луната с Венера в сряда предполага повече разбирателство и доверие, така че бихте могли да се осланяте и във вторник вечерта и по-нататък на по-старателна чуваемост. Макар при Луна в Рак обикновено да ви е напрегнато, този път можете да разчитате на известно изключение, доколкото господарят ви Марс е в благоприятен аспект с Луната там, а и транзитът й през тригон със Слънцето и съвпада му с Меркурий в петък и събота ще позволи голяма част от тревогите да отпаднат и светът да види какви отлични работници сте всъщност. За дамите и следващият понеделник не е лек, но за тези от знака на Овена със сигурност ще има похвали. А и любовта им ще се обозначи.

 

ТЕЛЕЦ(20.04 – 19.05)

Господарката ви Венера е в лош аспект с Луната във вашия знак в понеделник и вторник до около 19.30 ч. и това ви кара да ревизирате чувствата и отношенията си, но ако се вгледаме по-навътре в импулсите за недоволство, те вероятно се коренят във вътрешната ви потребност от промяна в деятелния сектор с неговите аспекти по артистична, творческа или хуманитарна, синдикална или финансова линия. Последната е на дневен ред във вторник вечерта, сряда и четвъртък в контекста на нейната недостатъчност и на претенциите на семейството и роднините, и е възможно да се възпроизведат противоречия, каквито вече сте имали. От друга страна обаче могат да се поднесат изгодни предложения или най-малкото знак отдалеч, че подобрения в този сектор са напълно възможни и постижими. Още в петък и събота ще ви намери приятелски анонс откъм най-високопоставен адрес, а и семейството, и поканите за пътувания към познати места могат да ви подтикнат да действате бързо и ефикасно по посока на набирането на информация и документация и умножаването на контактите. Умората може да ви задържи вкъщи в неделя и да ви подтикне за пореден път да налагате становища, без да сте съвсем сигурни, че сте прави. Ако го осъзнавате, по-добре е да се извините. Иначе рискувате да се лишите от ценно за вас присъствие. Чуждестранната материя може да ви помогне да намерите верния път и в любовен план.

БЛИЗНАЦИ(20.05 -20.06)

Любимите ви хора са напрегнати в понеделник и вторник до около 19.30 ч., а това напряга и вас до известна степен, като към това се прибавят и размислите по отношение на предполагаеми стъпки в здравеопазващ план, които все още не са със съвсем изяснен характер. Затова пък по семейна и роднинска линия засега няма такива. Все пак във  вторник вечерта, сряда и четвъртък по последния пункт могат да възникнат известни тревоги, а и служебното претоварване с известна непрогнозируемост на началническото съсловие (което прозвучава и като капризност, а е възможно да се изразява и чрез доста груб и неиздържан тон; внимавайте и с финансовата материя, с документацията  и кореспонденцията) ще ви се стори доста изтощително. Затова пък любовта е оазисът на светлината и споделеното щастие, и разполагате с пълната възможност да се приютите под нейното крило. Впрочем Венера във Водолей ще направи по-сговорчиви и ръководните инстанции, ако са възложени на дами. При всички случай височайшите власти ще се погрижат за финансовото ви благополучие в петък и събота, а обменът с тях ще бъде хармоничен, особено по молбите за отпуски, както и във връзка с пътувания и отчети. Тук вероятно ще си дадете сметка за възможностите, които периодът предлага за оттласкване в кариерата и за начина да бъдете полезни на род, родина и фамилна или артистична наследственост. Бъдете търпеливи и съдействайте на любовта, ако не успява да бъде такава в неделя - с топла дума можете да избавите от притеснения и себе си, и света наоколо.

РАК(21.06-21.07)

Луната в приятелски знак в понеделник и вторник до около 19.30 ч. позволява да жонглирате хармонично с товара, който носите по семейна линия и с другия, по професионален, чуждестранен, финансов, медиен, комуникационен и отчетен план, уравновесявайки тежестите и разпределяйки сравнително равнопоставено ползите от времето, което им отделяте. Единствена любовта ще страда от усилията ви в упоменатите посоки, защото ще се чувства пренебрегната заради тях. Осъзнавайки този факт с тревога, във вторник вечерта, сряда и четвъртък можете да предприемете известна утешителна мярка, с риск обаче да имате противоречия заради близките и заради фамилните повинности, както и в контекста на отговорностите си пред височайшите особи, които без друго ще бъдат доста непредвидими и троснати през тези дни. За щастие Луната във вашия знак в петък и събота ще ви помогне да възстановите гладките отношения с тях, най-вече като потвърдите сериозното си отношение към порядките и дълга по строгото им съблюдаване с организиране и на другите да му се посвещават, а това ще внесе подобрения и във финансовия план, разширявайки диапазона на възможните пътувания. Това е добре дошло, тъй като в неделя ще почувствате кесията си доста изпразнена. Чудя се дали и обичането няма заслуги за това. Но това не бива да ви разстройва – възможности за привличане на дивиденти са на път да възникнат от няколко места.

 

ЛЪВ(22.07 – 22.08)

Доста тежки понеделник и вторник до около 19.30 ч. за скъпите Лъвове, с усещането, че носят много дини под една мишница и всеки един момент някоя от тях може да се изпусне на земята. Но все пак заключителният период е успешен, ако се съсредоточите в категориите на дълга и акуратното отхвърляне на задачите (внимавайте с техниката и електричеството, със сечивата и острите предмети, с избухващите материали, пазете главата, гърлото, кръста и най-вече не позволявайте на гнева да надделява). Грижата за любовта е най-доброто лекарство в случая, и във вторник вечерта, сряда и четвъртък ще осъзнаете колко могъщо е приятелското й подкрепление и как ви помага да се абстрахирате от деятелните напрежения, от притесненията по упоменатата довършителна фаза и евентуалното ваше недоволство от вас самите във връзка със срокове, документация, образователни, комуникационни и финансови или административни въпроси. Последните могат да налагат и пътувания (връщане към познати места), които в петък и събота чудесно ще се уредят, а всички онези напрежения, които преживявате напоследък, ще напълнят градината ви със сладки плодове, на които обичането най-много ще се зарадва. Позволете му да ви партнира и в неделя и следващия пхонеделник, така от умората ще се родят интересни и много съзидателни идеи, за което и стимули откъм чуждестранната материя няма да липсват.

 

ДЕВА(23.08 – 22.09)

Силни сте в понеделник и вторник до около 19.30 ч., с усещане, че чуждестранните посоки и тези на предприемчивостта са ви подвластни (нищо чудно да получите потвърждение за това, настояващо за скъсяване на сроковете за евентуалната ви реактивност и бързи организационни действия, което пък може да разтревожи любовта), но пък сте доста напрегнати във вторник вечерта, сряда и четвъртък по същата причина, както и поради някои странности от страна на партньорствата пред очаквания от вас скок в кариерата. Не интерпретирайте тези развития като разочарования, познати от минали времена, тъкмо обратното, бъдете оптимисти и позволете на обичането да поддържа вярата и надеждата ви, така, както вие правите за неговите. Зареждайки по този начин сетивата си за една нова интуитивна прогностичност, ще усетите в петък и събота знаците на престижното случване, които ви приканват за участие във високопоставени хуманитарни мисии и пътувания към познати места, които са от интерес и за семейното, и за националното благополучие, като обезпечават и финансовото. Любовта има най-голяма полза от него, но това няма да й пречи да се притеснява в неделя. Мисълта за далечните посоки ще бъде утешителна и за двама ви – насочете я към организационните програми.

 

ВЕЗНИ (23.08 – 22.10)

Оставате непреклонни в понеделник и вторник до около 19.30 ч. по желанието си да приключите с някакви отношения, които за вас са разтърсващи заради несправедливото прилагане на елементарна властност или изнервящи собственически амбиции. Въпреки това в този контекст и семейните, и деловите развития еволюират в съзидателна посока, така че може би все пак е редно да размисилите дали не приемате твърде трагично и чувствително, а може би и прекалено лично някои специфики, които за други хора биха били непритеснително ежедневие, особено ако е финансово градивно, както може да се твърди във вашия случай. Във вторник вечерта, сряда и четвъртък вероятно ще ви бъде по-комфортно, затова пък началниците и властта  ще имат проблеми, а и семейството преживява напрежения, така че останете грижовни и в двете посоки, просто защото имате силата да предпазвате от неприятности през тези дни и да възстановявате хармонията и обичането, а то ще се насочи към вас от много посоки, без да изключваме чуждестранната. Петък и събота ще умножат напреженията откъм професионалния план, но ще възвестят и шансовете за високи постижения в него, с всички онези отлични комуникационни, информационни, медийни, политически, дипломатически, образователни и творчески успехи, които могат да се увенчаят и с престижни пътувания. Ако в неделя се отдалечите от любовта, тя ще тъгува.

 

 

СКОРПИОН(23.10 – 21.11)

Напреженията са осезателни в понеделник и вторник до около 19.30 ч., затова пък плодотворни в контекста на плодотворното ви общуване с началниците, властта и с всички онези комуникационни, образователни, политически, творчески, документационини, административни или здравеопазващи сектори, в които влагате усилията си, и от които и родните, и чуждестранните направления печелят. Вторник вечерта, сряда и четвъртък са по-подходящи да се вгледате в домашните или в професионално обслужващите предвид проблематичните конфигурации за деца, родители, роднини или за началниците и властта. Но обичането ще ви помогне да подредите нещата в контекста на онези хармонии, които са в интерес на света около вас и които ще се проявят както сте го пожелали в петък и събота: точно през тези дни ще се прояви силата на вашата неуморна и последователна активност, която обхваща целия диапазон от многопосочно обгрижване на професионалния сектор в съчетание с отлично обезпечаване на равновесието в домашния, което предполага организирането на пътувания към обичани дестинации, обещаващи да ви обогатят и интелектуално, и емоционално, и – по някакъв начин – професионално. Обичането ще ви липсва в неделя, но то ще ви очаква вкъщи.

СТРЕЛЕЦ(22.11 – 21.12)

Любовта е уморена в понеделник и вторник до около 19.30 ч., отменете я в битовите и здравеопазващите задачи и възстановете оптимизма й чрез грижата за ближния, в която можете да бъдете перфектни, когато пожелаете. Това ще й помогне да се върне към действителните богатства, които я обграждат, и да не се тревожи за редуцирания им имуществен израз, за което ще има силно усещане във вторник вечерта, сряда и четвъртък. Вашите собствени авоари могат също да се поизчерпят през тези дни поради наложителни грижи за семейството, а и поради забавяне на приходи, изработени в предишни времена. За щастие те ще се появат в умножени размери в петък и събота, а и професионалните, и домашните неприятности ще изчезнат по силата на логично възникващото решение, с което всеки проблем иманентно е зареден. Във вашия случай това е свързано и с успешно финализиране на дадена фаза, която може да е имала здравеопазващи, хирургически или изобщо някакви ремонтно-подобряващи усилия. Все пак неделя ще покаже, че е рано да пренебрегвате дисциплината. Последното е валидно и за любовта, чиито програми, стимулирани откъм далечните посоки, със сигурност ще се окажат много съзидателни и обнадеждаващи и за вас.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Радвате се на възможността да работите безкористно за хармонията в своя микро-свят, с цялата красота на общуването със земята и природата в понеделник и вторник до около 19.30 ч.,  и с готовността си да поддържате мир в душата си, въпреки че това означава жертване на някакви финансови предимства. Вторник вечерта, сряда и четвъртък ще пледират да не ги губите, и то с елегантност и ласкавост, които ще прозвучат убедително, най-вече по линия на обслужващите и здравеопазващите задачи, като акцент за отчитане ще бъде и възможен семеен дискомфорт, който лесно може да бъде излекуван с дадена финансова инжекция. Колкото до началническия, той също се задълбочава в момента поради документационни, медийни, административни или комуникационни проблеми, възможни са също политически, дипломатически и финансови, като не изключвам възможността и пътуванията да допринасят за подобни. При всички случаи те се разрешават в петък и събота благодарение на вашето коректно партниране и доброто възтържествува. Радостно е, че семейството ви ще ликува от този факт, а отношението към вас ще бъде повече от любезно по всички направления. Но неделя поставя акцент върху финализиращата фаза. Тя обаче не отменя, а потвърждава ангажиментите ви в чуждестранен план. Обичането също има принос за изтъкването на неговата актуалност.

 

 

ВОДОЛЕЙ(21.01 – 19.02)

За вас понеделник и вторник до около 19.30 ч. са доста уморителни, а и носят известно разочарование по линия на усилията, които сте полагали с изключителна самоотверженост. Не бързайте с изводите, вторник вечерта, сряда и четвъртък ще насочат към вас много висока оценка откъм чуждестранните и духовно осенените сътрудничества, сред които свива гнездо и обичането, готово с голяма категоричност да се изяви. Тъй като точно в този момент каузата ви е подложена на напрежение, а и по семейна, служебна, политическа, дипломатическа или образователна, здравеопазваща и медийна, издателска или отчетно-счетоводна линия възникват проблеми (някои от тях са срещани и в минали времена) любовта най-вече ще се изрази чрез съдействие с много човеколюбиви и солидарни параметри (по жертвоготовността й ще я познаете), като в петък и събота усърдието, и нейното, и вашето, ще се увенчае с много висока резултатност, най-вече финансова и обществено престижна, от която и семейството, и близките ще ликуват. Тя със сигурност се родее и с националните интереси, а неделя ще пледира да се погрижите и за международните, независимо от затрудненията по тази линия. Може би ще ги редуцирате, ако се погрижите преди това за тялото си. Все пак бъдете внимателни с физически и спортни натоварвания, възможни са травми.

 

 

РИБИ(20.02 – 20.03)

Макар и със закъснение, приятелската вест, устремила се към вас в понеделник, ще ви намери във вторник до около 19.30 ч. и ще затвърди усещането ви, че сте на мястото си и имате всички права да се чувствате щастливи. И тази убеденост трябва да се запази във вторник вечерта, сряда и четвъртък, независимо от усещането за умора или някои неприятни изненади. Независимо от природата им – финансова, семейна или обществено-политическа (което пък може да означава професионална, правна или чуждестранна) интуицията ви ще излъчи добри съвети, а и любовта ще остане дискретно на разположение, за да поеме по-голямата част от напрежението досущ като някой вълшебник-лечител, притекъл се на помощ в решителния момент. Тя ще бъде до вас и в победоносната фаза, която петък и събота обещават, обслужвайки самоотвержено вашата прослава като награда за личния си труд. Светът наистина ще бъде щедър в оценките си и в поканите си за нови взаимодействия, чрез които ще имате още повече достъп до дверите на луксозността. Юпитер откъм Стрелеца подсказва, че ако продължите да предпочитате духовната и любовната, ще разполагате и с достатъчна финансова. Всъщност, макар да предполага доста разходи, неделя ви позволява да се потрудите и за нея.