Седмичната прогноза на Мария Доневска отново е тук!

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Ще ви се да сте вкъщи в понеделник и вторник, скъпи Овни,  но работата не чака. Затова пък с какъв размах я подемате! Като една машина - вършачка сте  направо - нищо не може да ви се опре.  Началниците ви очакват като манна небесна и нареждат ли, нареждат – тонът им е малко заповеднически (понеже Слънцето е в съвпад с господаря ви Марс), но това е, за да не издадат откритието си, че (както и преди казахме) не могат да дишат без вас. Е, да, но ще се налага понякога, като например в сряда и четвъртък – някои от вас могат да пътуват, други - да си поемат дъх чрез развлекателни програми, трети – да отстояват каузата чрез финансови, документационни или медийни задачи, свързани и с командировки. Петък и събота отново поставят работата в центъра на вниманието ви, уж в обслужващите й измерения, а става ясно, че те са незаменими именно по най-отговорните обществени, политически, артистични, предприемачески и спасителни, ако щете, за националните развития, мисии. Отвсякъде се вижда какви  перфектни деятели и организатори сте и колко много аплодисменти заслужавате. Нищо чудно, че овластените нива са като закопчани за вас. По-важното е, че и любовта плътно присъства в ежедневието ви – тя е вашият щит, вашата музика.

 

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Получават се някои комуникационни пролуки в понеделник и вторник и вие ще съумеете да подготвите поредната си триумфалност, обменяйки мисли и информация със скъпи вам хора. Поредната дразнеща серия от  дни (сряда и четвъртък) не бива  да ви обезкуражава – разчистете къщата си, в буквалния, духовния и здравеопазващия смисъл, и се подгответе за блестящите развития, които петък и събота ви готвят. Семейството и новата предприемчивост, което то улеснява всячески, обичането (вие го  привличате като магнит),  културните и творческите вдъхновения, които носят овации и оставят трайна следа в бранша, ласкателните предложения за работа и шансовете в политика, дипломация, здравеопазване, фармация, информатика, радио, телевизия, кино,  и пр., предполагащи след 29-и  пътувания, медийна разгласа, и приятни договорености – чудесата стават възможни и сбъдваемостите се произвеждат една след друга в окръжността,чиито център сте вие самите. Всичко това изисква допълнителни подредби в неделя – и вие, и любовта печелите от тях, така че посветете им се с ентусиазъм. Далечните посоки ще ви окуражат.

 

 

БЛИЗНАЦИ (20.05 -20.06)

 

Отлични за авоарите понеделник и вторник, с добавка към щастието, което и те, и моралните ви печалби внасят в дома ви, а там е събрано ликуването на родители, съпрузи, любими хора, което не изключва ласкателни реверанси откъм високите йерархии на властта, на предприемаческите и артистичните среди. В петък и събота ще почувствате известна умора и дори досада, поради което е възможно да си послужите и с по-рязък тон (възможни са и здравословни дискомфорти), но те бързо ще отминат. А и вие самите бихте могли да избегнете известно напрежение през тези дни, ако още в  сряда и четвъртък обсъдите наболели въпроси с такт, деликатност и загриженост за нечия съдба. Вашата е от голямо значение за  обкръжението ви, така че приемете с повече спокойствие и благодарност суетенето около личната ви кондиция. В неделя тя ще бъде белязана от царственост и бляскави перспективи. Чуждестранните са на дневен ред, а любовта печели най-много от предстоящите развития и първа ще ги аплодира.

 

 

РАК (21.06-21.07)

Луната във вашия знак в понеделник и вторник ви прави съпричастни към световната благодат – всички виждат заслугите ви за нея – и семейството и близките, и началниците и властта, а вие самите с наслада откривате творческите, културните, предприемаческите и организационните поводи за личен и семеен напредък, около които вашият микросвят компактно еволюира съгласно законите и желанията на космичната майка, чиято пряка инкарнация сте вие самите. Високата оценка на света за горното ще се усети най-вече в петък и събота – пътуванията и споделените научно-технически решения, както и всякакви възможни обогатяващи събития, някои от които – изненадващо авангардни (да не забравяме, че любовта е в ролята на насочващ гуру, който отваря много нови и вълнуващи хоризонти), добавят и увояването на нови знания във връзка с личния ви служебен възход. Сряда и четвъртък набяват необходимите финанси и подчертават ролята на чуждестранната материя за градивното им еволюиране. Същото ще стори и неделя – отдъхвайки си, вие със сигурност ще помислите за обновления и естетизации вкъщи. Но засега все още властват пътуванията и развлекателната вълна.

 

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Периодът е особено ефикасен за печалбите и за семейните подредби. Понеделник и вторник играят съзидателна роля в този контекст, така че не е необходимо да се притеснявате, а по-скоро следва да подготвите стратегията си за петък и събота, когато горното ще се изяви с пълна сила. Възможно е личното ви участие в семеен, публичен, обществено-политически или артистичен план да се окаже източник на този нов прогрес, който се отразява на цялостното ниво на битието ви и на общуването ви със света. Излизате пред него с цялата откритост и царственост на категоричността, с която владеете материята си и с целия арсенал от аргументи, които окуражават и вашата, и световната предприемчивост да умножава красотата, любовта и солидарното служене – и фамилията, и началниците, и властта, и родната кауза печелят от отстояването на вашата лична, защото привлечените дивиденти са от добро и за добро. Част от тях естествено и логично влагате в пътуванията в сряда и четвъртък (далечните и правните посоки са изключително благоприятни), а в неделя цялото ви обкръжение ще усети материалната и духовната  благодат от  онова, което правите за него. Любовта ще бъде най-чувствителна и най-благодарна за горното.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Вестите в понеделник и вторник са интересни и вълнуващи, особено онези, които идват по приятелска, роднинска или началническа линия и вещаят новите чудодейни сбъдваемости. Последните са пред прага ви – долавят се и чрез усещането за семейна благодат, и чрез развитията, свързани с близките ви хора. Сред тях има и притесняващи доколкото уравнението е с няколко неизвестни, но сряда и четвъртък ще добавят яснота най-малкото около параметрите на пътуванията, документацията, договорите, подсказвайки, че и вие ще имате дела за вършене във връзка с тях. И действително, петък и събота могат да оповестят необходимостта от подобни.Това вероятно ще се случи в най-ласкателен за вас аспект  - с пет планети във вашия знак: Слънце, в съвпад с Венера, Марс и от 29-и и Меркурий там, и Луната, транзитираща през съвпади с всички тях, разбирате, че сте триумфални и по-важното е, че и светът го разбира и осъзнава. Което ще рече, че предстоят ласкателни покани за професионално, политическо, дипломатическо, образователно, артистично, научно, медийно, кинематографско и пр. участие и включване в авангардното отстояване на родната, българската кауза, която помни как престижно вече сте го правили. И така, вие сте център на овациите и на творческите и любовните озарения. Неделя ще донесе и малко финансови. Но чуждестранната материя обещава повече.

 

 

 

 

 

 

ВЕЗНИ (23.08 – 22.10)

Работата е малко изнервяща в понеделник и вторник, затова пък ефикасна за приключващия период. Ако по-малко се притеснявате, разполагате с шанса да постигнете оптимална ефикасност и да впечатлите със своята подготвеност за още по-високо кариерно равнище (вашето със сигурност се повлиява благоприятно от развитията не само през тези дни, но и през целия месец). Сряда и четвъртък носят ценно окуражаване от приятелите и откъм чуждестранната материя, която държи на сътрудничеството си с вас. Пътуванията носят радост. Но има и притесняващи елементи  във връзка с тях в петък и събота, с цялата потребност от мобилизиране на организационен, семеен, предприемачески, здравеопазващ, политически, образователен, артистичен, естетизиращ и пр. арсенал, при което вие трябва за пореден път да сте в ролята на многоръкия Шива, поемащ всякакви отговорности и буфериращ разнопосочни настроения. Неделя ще покаже, че го правите чудесно, и както винаги, очарователно. Любовта най-много печели от този факт. Някой тайно се надява да не пренебрегнете неговата.

 

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Никой не може да ви устои в понеделник и вторник – и родните, и далечните посоки ви се подчиняват в контекста на перфектната ви работа и обновлението и загрижеността, които влагате в нея. Политическият, творческият и семейният климат процъфтяват, вие самите  обогатявате личните си опитности, без да пренебрегвате интелектуалните и творческите си интереси, като в същото време бележите успехи в здравеопзващите и предприемаческите, които вещаят нови перспективи. Поредно професионално напрежение ще се отбележии с добри приходи в сряда и четвъртък, като ролята на чуждестранните фактори за тях  продължава да е значима, докато  петък и събота правят възможни и пътуванията, и щастливото споделяне с приятели и близки в контекста на благодатното обновление, което ви дарява с много сила и воля за мобилизиране на общи усилия за триумфа на каузата. Възможно е да ви поканят за участие на високо ниво и в отстояването на националната – висшите ръководни инстанции са забелязали с какъв неизчерпаем организационен, предприемачески и новаторски   ресурс разполагате. Любовта и семейството тотално ви подкрепят, така че няма смисъл да се притеснявате в неделя, а просто продължете да вървите напред и да творите чудеса. Уран в Телец ще бъде достоен партньор за случването на вашите.

 

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Скъпи Стрелци, периодът е моного важен за здравеопазващите, семейните и професионалните дела, последните – в контеста на кариерния ви възход,  който принудително ще трябва да приемете под формата на някакъв вид едва ли не изнудване. В понеделник и вторник то не звучи чак толкова притесняващо – ще можете да оцените съзидателната му страна и за личната си кондиция, и за просперитета на семейството, и на колективната предприемчивост. Вие самите би следвало да бъдете внимателни впрочем по отношение на здравето. Някои мерки през тези дни и балансираното хранене в сряда и четвъртък (което не пречи да се отдадете на празничната енергия и на споделените пътувания с радост и  дъхновение), биха могли да предотвратят рисковете в петък и събота. Най-важното е да се проявява осторожност във всяко едно направление,  да се спазват всички техники на безопасност, да се държат далеч от децата остри предмети, сечива, техника, запалителни материали,  да се внимава с домашните любимци, и най-вече, да не се допускат искрите на гнева и на агресивния тон и способните да го предизвикат забележки. Никакви тревоги за пари (защото заради тях могат да пострадат кръстът и бъреците), а между другото, точно тези дни са способни да привлекат доста дивиденти, демонстрирайки пред света вашата вещина и компетентност. Приятелите също ще ви похвалят в  неделя, а и чуждестранната материя ще излъчи ласкателни атестации. От нейна страна ще се загатнат направлнията, способни да донесат големите печалби през следващата година.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Вашите понеделник и вторник концентрират акцентите върху значението на партньорствата. Ще узнаете, че вие самите имате много висока стойност за тях. Ще получите множество уверения за горното, както от най-високите началнически адреси, така и откъм предприемаческите, инженерните, радио-телевизионните , кинематографските, политическите, дипломатическите, образователните и артистичните среди – всички те обещават поредната ви триумфалност, коята е на път вече чудодейно да се случи в контекста на далечните посоки и духвните, семейните и професионалните направления. Сряда и четвъртък са важни за проключващата  фаза и за вестите и документацията, свързани с нея. След което можете напълно да се посветите на бляскавите развития в петък и събота и на личното си, отдавна заслужено, тържество. Мирозданието ще ви обсипе със своята обич и овации и това вероятно ще се прояви чрез определени личности: няма да липсват високо овластени особи, нито  скъпи представители на семейството и на интелектуалния, артистичния, предприемачески, политическия, образователния и дипломатичесикя елит. Ще стане ясно, че вие сте високо ценена чест от него и по този повод ще се получат ласкателни покани за п работа и за престижни взаимодействия. Предпочитате тези в роден план, но неделя ще потвърди актуалността и на чуждестранния. След 3 декември няма да можете да му устоите.

 

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Перфектното отхвърляне на обслужващите повинности е от голямо значение в понеделник и вторник, доколкото те се отнасят към една мащабна прилючваща фаза, способна до донесе изключителни увенчавания на личната ви кауза и да експонира приноса й за родната. В петък и събота ще стане ясно, че той е огромен и много високо ценен от височайшите власти и от водещите кръгове на политическите, образователните, творческите, дипломатическите, предприемаческите, здравеопазващите и бюрократичните среди. Сряда и четвъртък предполагат поредното стиковане с партньорите и обмен на информация, документация и договорености  с тях, като международните отношения, влияния и издателски, медийни и изобщо писмовни практики излизат на преден план в подготовката на проявите, включително пътуванията, като етап от оформлението на довършителната фаза. Нейното звучене в петък и събота обещава да бъде триумфално, а посланието й – магическо и съдържащо доказателства за съществуването на чудесата, тук, на земята, между човеците. Вие сте сред тези, които ги произвеждат (показва го господарят ви Уран в тригон със Слънце, Луна, Меркурий, Венера и Марс) и родната, българската кауза най-много се грее на топлината на тяхното огънче. Любовта е сред силите, които го поддържат. Разбира се, семейството и приятелите също, а неделя ще донесе овации и откъм чуждестранните партньори. След аплодиращите сме и ние – с много обич.

      

РИБИ (20.02 – 20.03)

Светът ви обича и ви се възхищава в понеделник и вторник както на никого другиго, скъпи Риби, а вашата съсредоточеност през тези дни ще привлече доказателства за горното откъм най-престижните политически, дипломатически, образователни, артистични , фотографски, телевизионни, кинематографски и пр. адреси, готови да ви подадат десница за обща целенасоченост и да ви поканят на висок организационен , авторски или ръководен пост. Това вероятно ще се случи  в петък и събота, чрез конкретни предложения за пътувания, договорености или публични участия в научни, медийни или творчески форуми, или, да речем, прояви, свързани със семейната предприемчивост, които мобилизират тандема за още повече ентусиазъм и действени проявления на любовта. Между нас казано, обичането може да струи към вас от различни адреси, но при положение, че така активно се включвате в грижата за човечеството, включително международното в сряда и четвъртък, последното не е изненадващо. Приходите са отлични, чуждестранната материя се отзовава благопирятно в рамките на приключващата фаза в неделя, така че ви остава само да се наслаждавате и да се радвате на благоденствието, което ви съюзява със скъпите вам люде. Не забравяйте, че любовта продължава да има огромни заслуги и за това, и за привличането на печалбите. Нейната практичност е гениална и чудодейна в този момент.