Седмичната прогноза на Мария Доневска отново е тук!

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Започва период на професионално стабилизиране и връщане към здравите корени на обоснованото от отличната ви работа самочувствие, скъпи Овни – да казва кой каквото ще, началниците не могат да живеят без вашите усилия  и започват да го осъзнават в понеделник до обед, втората част на понеделник, вторник и сряда до около 13 ч. Независимо от известен дискомфорт в сряда следобед, четвъртък и петък до около 18 ч., разбирателството със сигурност ще се утвърди, особено около документи, финанси, реклама, медийни и отчетни операции. Обратно, добрият тон трудно ще се поддържа в петък вечерта, събота и неделя, поради квадрата на Меркурий в Телец с Луната в Лъв, но последната дава силно рамо на личната ви кауза, така че който нервничи и недоволства, насочва жилото на отровата си срещу самия себе си. А вие просто трябва да сте щастливи от поредното откритие, че сте обичани. Петък вечерта ще очертае победа във връзка с отличната подредба на работата ви, а това ще донесе похвали и повишение за някои. Т.е. както винаги сме твърдяли, предстоят само хубави неща.

 

ТЕЛЕЦ(20.04 – 19.05)

Новата Луна във вашия знак преди няколко дни възвести поредната ви триумфалност, скъпи Телци, а и Меркурий  там от късните часове на 6-ти привнася интересно раздвижване в съдбата ви, чрез пътуванията, чрез умножените контакти и възможностите за интелектуално обогатяване, а защо не и финансово, в крайна сметка, доколкото и господарката ви Венера е пред прага на Телеца, отговарящ за този вид материя, която се оказва толкова насъщна в наши дни. В понеделник до обед сами ще сте осъзнали луксозните елементи на обновлението. Важното е добре да обмислите конкретните програми през втората част на понеделник, вторник и сряда до около 13 ч. и да направите първите стъпки, защото времето се изнизва доста бързо през тези дни и енергията на растящата Луна не трябва да се губи. Сряда следобед, четвъртък и петък до около 18 ч. са от значение за обмена на информация, за прослушванията и представянето на проектите. И държа да знаете, че думата ви тежи, а към стореното от вас се проявява уважение откъм най-високи адреси. Важно е да не губите вяра в себе си, особено на 10-ти следобед, в събота и неделя: конфигурациите през тези дни подлагат на тест решимостта ви да вървите напред и мобилизират подкрепления за вашата кауза, в чиято градина покълва блестящият ви период от 3-ти декември нататък. Покажете още веднъж, че сте шампиони по търпение. А и защо не, след като любовта продължава така благородно да ви партнира!

 

БЛИЗНАЦИ(20.05 -20.06)

Периодът на тревогите не е напълно изчерпан, но все пак е ясно в понеделник до обед, че семейството благоденства в ореола на празничните енергии, а това е жизнедаряващо за всички. Същото е валидно и за политическите, образователните и финансово структуриращите процеси, а те се развиват така, че скоро ще бъдете поставени в центъра на еволюирането им, което ще внесе подобно и в личното ви битие. Втората част на понеделник, вторник и сряда до около 13 ч. оправдават предчувствия в тази насока, а с повече търпение и мъдрост опозицията Марс-Юпитер (която донесе толкова климатични неприятности на Италия, например) може да се оползотвори като особено могъщ диалектически стимул, най-вече по линия на партньорствата и тяхната чуждестранна луксозност. Достатъчно е да кажем, че сряда следобед, четвъртък и петък до около 18 ч. ще очертаят печелившата ориентация на процесите, въпреки че заради развлекателната им страна (празници, отпуски и приятелски срещи) разходите също не са малко. Но това в никакъв случай не бива да бъде повод за притеснения и смръщване в петък вечерта, събота и неделя, а по-скоро за щастливи констатации относно умножените параметри на душевния и интелектуалния конфорт и радостта от общуването със скъпи хора. Благодарение на което и обичането процъфтява.

РАК(21.06-21.07)

Личното ви присъствие е от особено значение през празничните часове на понеделник до обед и отразява голяма част от триумфалните енергии на момента (засягащи всички сфери на семейното и националното битие). И независимо от неяснотите през втората част на понеделник, вторник и сряда до около 13 ч. вие ще изберете важните за себе си насоки на развитие без кой знае какви притеснения, просто защото знаете какво искате, а и приятелски знак ще ви помогне да го формулирате в сряда следобед, четвъртък и петък до около 18 ч. Може даже да се касае за новите възможности на този силен период, който предлага по-добри условия за работа и по-удовлетворяващо заплащане с шанса дори да поемете определен ръководен пост за продължително време и да допринесете и за родното благополучие. Макар да е рано да се мисли за големи печалби в тази фаза на структуриране, както петък вечерта, събота и неделя ще покажат, енергиите работят именно в тази насока, и чуждестранната материя е на път щедро да го потвърди. А вие ще се зарадвате на констатацията, че възнаграждаването винаги се явява за онзи, който обича работата си и я върши със самоотвержена всеотдайност.

 

ЛЪВ(22.07 – 22.08)

Празничната обстановка ще ви е поизморила в понеделник до обед, но през втората част на понеделник, вторник и сряда до около 13 ч. вие сте сред основните сили, които действат облагородяващо върху ефектите от нелесния (например за климатичните специфики и отношенията) планетарен аспект Марс-Юпитер, който благодарение на вас разкрива стимулиращите си страни и шансовете интелигентно да бъдат оползотворявани. Светли знаци откъм приятелите поощряват този ви вид взаимодействия, особено в контекста на чуждестранните и правните развития и луксозното им впрягане в руслото на личния ви, а и на националния напредък. От 3-ти декември нататък (защо да не го кажем още сега?) той ще придобие по-структуриран в материално отношение вид, а това ще наложи и по-друга методична организация на битието ви. Наблюдавайте внимателно енергиите в сряда следобед, четвъртък и петък до около 18 ч. и откликнете на конкретността, която те изискват, особено в документационен, финансов, организационенн и професионален план, доколкото те са и препратка към необходимата школовка, а тя винаги зарежда за поредна триумфалност. Петък вечерта, събота и неделя ще подскажат, че е рано за повсеместната: засега се нуждаете от почивка, която обичането ще направи луксозна, подтиквайки ви към онези творчески висоти, които умножават и вселенската любов.

 

ДЕВА(23.08 – 22.09)

Не е възможно в понеделник до обед да не сте усетили благодатния полъх на новото начало, което поставя в особено изискана светлина предстоящите развития, подготвяйки по този начин един нов блестящ период след декември, чиито първи елементи вече се очертават. Тази лека напрегнатост, която се долавя през втората част на понеделник, вторник и сряда до около 13 ч. е подсказката на личната ви интуиция, която ги отгатва – като че ли се изисква някаква нова професионална осторожност и друг вид организиране на битието. Впрочем новата Луна на 4-ти в Телец, както и влизането на Меркурий там от 6-ти малко преди полунощ (преди 7-и) говорят същото: обновлението е свързано с нови оферти, с пътувания, с интелектуално обогатяващи задачи, мобилизиращи обичайната ви конструктивна методичност в координационен, медиен, организационен, финансов и пр. план, с предстоящото му ориентиране и към чуждестранния. Сряда следобед, четвъртък и петък до около 18 ч. ще подчертаят още по-категорично тези перспективи (тревожни за любовта),  които приятелските интервенции няма да пропуснат да потвърдят. Колкото до неизвестностите, тревогите или паричните проблеми в петък вечерта, събота и неделя, те са част от принудите, които диалектически стимулират храбростта ви да поемете по пътеката на новата ориентация. Неделя вечерта победоностно ще я възвести.

 

 

 

 

 

ВЕЗНИ (23.08 – 22.10)

Част от проблемите ви приключват с това начало, възвестено от новата Луна в Телец, където е Слънцето и от 6-ти късно вечерта Меркурий: здравословните например клонят към своя край (все пак пазете гърлото и кръста още малко, в петък вечерта, събота и неделя и белите дробове, ръцете и гърба пак са уязвими, а и с парите бъдете по-внимателни). Но в понеделник до обед ще сте чувствали изкушение въобще да приключите с някаква фаза, включително професионална и да дадете съвсем различен тласък на настоящото си битие. За щастие втората част на понеделник, вторник и сряда до около 13 ч. разкрепостяват творческия ви потенциал и връщат волята ви да действате по жизнеутвърждаващите оси на взаимодействията, подходящо захранвани от духовни и чуждестранни стимули, към които скоро ще се прибавят политически, образователни, обществено-подреждащи. Да не забравяме и финансовите, които сряда следобед, четвъртък и петък до около 18 ч. ще изтъкнат не само като съществени, но и като благоприятно еволюиращи в контекста на професионалното ви утвърждаване, което при Глава на Дракона в Рак се очертава като водещ акцент на развитията през тази година. Щете, не щете, вашето ще бъде впечатляващо, така че мобилизирайте търпението си, което не пречи да си позволите някаква празничност с приятелите в петък вечерта, събота и неделя. Бъдете щедри в обичането (каквото то със сигурност ще е към вас), без да е необходимо да го проявявате по разорителен начин.

 

СКОРПИОН(23.10 – 21.11)

Секторът на партньорствата излиза като най-важен на преден план с новата Луна в Телец и останалите планети, които вече категорично са настанени  в този знак – Слънцето и Меркурий (от 6-ти късно вечерта) подсказват същественото им  значение от семеен, жизнедаряващ, финансов и професионален план, което пък означава, че вие самите ще проявявате подчертана чувствителност към всички детайли в него. Важното е да внимавате тя да не се превърне в подозрителност (рисковете са най-вече в петък вечерта, събота и неделя), но и в понеделник до обед може би сте усетили как сте нащрек относно началническото поведение или операциите, които са под негов контрол. Ако с нещо би следвало да се приключи през втората част на понеделник, вторник и сряда до около 13 ч., то е именно с тази повишена тревожност, с чиято светлина сте склонни да обгръщате ежедневието си, вместо да се доверите на надеждния източник на луксозност (включително доходоносна), която по чуждестранна линия тече към вас и която след 3-ти декември ще се умножи. Сряда следобед, четвъртък и петък до около 18 ч. ще потвърдят силата ви и в роден план, подчертавайки огромния капацитет за победоносни развития, с който разполагате в рамките на настоящите партньорства. А това ще рече, че те вече изключително ви ценят и със сигурност ще намерят ласкателна за вас форма, за да го заявят.

 

СТРЕЛЕЦ(22.11 – 21.12)

Стрелците бяха сред най-силните напоследък знаци, което е на път да се мателриализира чрез конкретни придобивки. В празничната аура на понеделник до обед вероятно сте почувствали тази тенденция в семеен план, а втората част на понеделник, вторник и сряда до около 13 ч. ще я разкрият чрез перспективите, които неотменно ви окуражават във връзка с чуждестранната материя и възможностите да  откликнете на предложенията за нови взаимодействия в нейните рамки.  Онези, които се крепят на приятелствата, също остават отворени за умножаване на радостта, но е важно също така да огледате част от недовършената проблематика в сряда следобед, четвъртък и петък до около 18 ч. (възможни са и остатъци от здравословна, както и такива от вредни навици), доколкото новият период предполага и призовава към повече конструктивонст по отношение на финансовото и семейното реорганизиране на битието с оглед изключителните шансове то да се ориентира и към по-субстанциална материална луксозност. Наблегнете в петък вечерта, събота и неделя на любовната и на духовната – а те ще ви подскажат колко важна е стъпката и към финансовата, която, за щастие, няма как да пропуснете: планетите в Телец ще ви принудят да се мобилизирате  за постигането й, което след декември ще впечатли и самите вас.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Нов силен период и за вас, Козирози, който новата Луна в Телец възвести след доста мъчителното пребиваване на многото планети в Овен (дано да сте усвоили мъдро диалектическия им стимул),  и който поставя акцент върху професионалното, образователното, здравеопазващото, семейното и политическото или финансовото  артикулиране на ежедневните задачи в понеделник до обед, а и върху обслужващия детайл около решаването им през втората част на понеделник, вторник и сряда до около 13 ч. На първо място би следвало да ликвидирате всички остатъци от обезкуражаващите акценти от времето на планетите в Овен (Венера ще остане още малко там, така че не се тревожете за пари и пазете кръста) и да вземете по-категорично в ръцете си документационни, писмовни, финансови или пътувателни графици и програми и да внесете в  сряда следобед, четвъртък и петък до около 18 ч. необходимата яснота по всички тях, както и по взаимодействията, чрез които ще ги осъществявате. Ще ви се партнира цивилизовано и отзивчиво по всички тези пунктове, включително откъм най-високите овластени адреси, което не може да се каже за петък вечерта, събота и неделя. Затова пък чуждестранната материя ще бъде отзивчива, а новите възможности, които неделя вечерта ще възвести, очертават наистина блестящи перспективи за вас. Имате какво да кажете и да дадете на света и най-същественото е, че той ви чува, а и скоро ще ви каже колко много ви обича.

ВОДОЛЕЙ(21.01 – 19.02)

За скъпите Водолеи новият период е решителен, но и доста тежък, доколкото е необходима огромна офанзива във всички направления, семейни, финансови, професионални, писмовни, медийни, издателски, документационни, радио-електронни и пр. Понеделник до обед ще е подсказал високото равнище на отговорности и ангажименти, а втората част на понеделник, вторник и сряда до около 13 ч. подчертават безграничния ви капацитет да мобилизирате и себе си, и чуждестранните партньорства за поредната блестяща осъществимост, която е радост и за добрите сили под небето. Техните духовни окриления не ви напускат и в сряда следобед, четвъртък и петък до около 18 ч., когато става ясно как конкретиката на съсредоточаването успява да придвижи чудодейно работните детайли и през привидно най-непроходимите пътеки (всъщност такива изобщо няма) и да ви изведе до чудесни увенчавания по гореспоменатите материи и пунктове, които ще внесат нова луксозност и в домашния, и в професионалния, и в обществено-политическия и семейния план. Със сигурност ще имате особен принос и за националния, но изморителните петък вечерта, събота и неделя настояват най-вече за старание по линия на чуждестранната посока. За щастие ще разполагате с окуражаващото съдействие на обичането, и земното, и небесното,  с неговата неизчерпаема щедрост.

РИБИ(20.02 – 20.03)

Понеделник до обед ще е дал на скъпите Риби отлични доказателства за ласкателните специфики на новия период, който обвързва своята духовна празничност с материална такава, въз основа на възможности за пътувания, контакти, и семейни или домашни триумфалности, които не са чужди на последиците от професионалните. Втората част на понеделник, вторник и сряда до около 13 ч. ще изтъкнат по-скоро уморителната страна на тези специфики и потребността ви да останете малко насаме със себе си, за да обмислите и предимството, но и изтощението, до което настоящата луксозна страна на чуждестранните взаимодействия внася в битието ви.  Важното е да се намери пролука за личното ви възстановяване и благоденствие – в  сряда следобед, четвъртък и петък до около 18 ч. ще разполагате с нейната най-благодатна разновидност, с всички онези симптоми на личностно и семейно утвърждаване, включително пред най-отговорните фактори на деня в роден и професионален порядък, което не изключва нови предложения за участие в проекти и стабилно финансово овъзмездяване на всяко положено усилие в отклик на взаимодействията. Макар и уморителни, и свързани с доста разходи, петък вечерта, събота и неделя подчертават, че трябва да положите старание за опазване на международните. Любовта е най-верният ви съюзник в този момент, с най-усърден принос за умножаването и на печалбите.