Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

Блог

26 Jul КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ИНТУИЦИЯТА, или  ТРЪГВАМЕ КЪМ СПОРТНИЯ САЛОН
0 505
Дългоочакваното продължение вече е факт! Очаквайте през септември книгата "Опитът на един глупак 6" от Мирзакарим Норбеков. Днес ви представяме откъ..
21 Jul Ръководство за намиране на нови автори
0 87
Има хора, които четат автори, чиито трудове са бестселъри. Има хора, които предпочитат нещо ново, неоткрито. Наистина има магия в това да откриеш нови..
07 Jul Връзката между деца и родители се изгражда и от книгите
0 154
През лятото е необходимо да се положат усилия да се помогне на децата да поддържат уменията си за четене и да го правят за удоволствие. Четенето изгр..
01 Jul Рекламната машина или пътят на Павароти към върха
0 87
АБВ на най-важните похвати в бизнеса Да пласираш творец, е като да пласираш калъп сапун. Може да не звучи добре, поставено по този начин, но замислет..
14 May Преориентиране в потока на времето
0 160
Представяме ви първи откъс от книгата на големия психолог и създател на семейните констелации, Берт Хелингер - Бизнес съвети - Успех в живота и профес..
13 May Тайната на здравословното дълголетие
0 81
Докторът на медицинските науки, професор и телевизионен водещ Сергей Бубновски, след автомобилна катастрофа ходи с патерици цели 27 години. И прави не..
22 Apr Седмица на книгата с ИК „Жануа'98“
0 143
На  април отбелязваме Световния ден на книгата и авторското право . Този ден е част от календара на ЮНЕСКО. Целта на празника е да насърчава четенето,..
21 Apr 365 дни с Емет Фокс
0 73
Книгата „365 дни“ от Емет Фокс включва кратки ежедневни размисли, взети от съчиненията на Емет Фокс. Всеки ден от годината включва кратка библейска вр..
08 Apr Живот с Лучано Павароти: Леките и тежките страни в характера на тенора
0 290
Талантът на Павароти е от Бога. Певецът покорява публиката с уникалното си “до” от втора октава и с отдадеността си в пеенето, лишено от всякаква проф..
06 Apr Началото: Франческо Тоти
0 199
Франческо Тоти – бивш италиански футболист, играл като атакуващ халф и нападател за италианския клуб Рома. Той записва рекордните 786 мача и 307 гола ..
31 Mar Пол Екман: Как да разпознаваме, когато ни лъжат?
0 240
Д-р Пол Екман е водещ световен психолог и експерт в областта на емоционалната интелигентност, невербалната комуникация и откриването на измама. Негови..
30 Mar Сергей Бубновски: Студената вода – най-добрата „ваксина“ срещу грип
0 782
Докторът на медицинските науки, професор и телевизионен водещ Сергей Бубновски, след автомобилна катастрофа ходи с патерици цели 27 години. И прави не..
Показва 1 до 12 от 261 (22 страници)