Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

Блог

12 Aug Колко любов има у Тина Търнър?
0 57
Започваме със специфичното заглавие -  „Моята любовна история“. Въпреки че парченце по парченце „блестящият“ живот на поп дивата Тина Търнър се разп..
11 Aug Кой иска беден речник в днешно време?
0 11
Синонимът на всичко прекрасно е август. Месецът носи мирис на море, а любимото нещо са споделените залези. Дългите дни и още по-дългите нощи, наситени..
11 Aug Норбеков за силата на благодарността, или как да удължим живота на родителите си
0 919
„Всичко онова, което ми даваш, детето ми, ще се върне при теб през твоите деца“ – това е най-съкровената благословия на родителите или най-страшното ..
10 Aug Да се събудиш с петлите
0 543
5:00 сутринта е страхотно време на деня, но наистина ли е чудо? Мисля, че е така, но вероятно не поради причините, които може би си представяте. Ако ..
09 Aug Бъдещето на книгоиздаването след събитията през 2020 - интервю c Жана Иванова
0 176
Жана Иванова е основател и ръководител на издателска и продуцентска къща „Жануа’98“. Самата тя споделя, че тайната, която прилага повечето пъти при из..
08 Aug Мирзакарим Норбеков: Вие избирате дали да сте диамант, или графит
0 1007
„Всеки от вас е държал обикновен молив. Едно такова цилиндрично парче дърво, в средата му има пръчка графит. Пръстен с брилянт също всеки е държал. ..
04 Aug Какво ще стане, ако можете да програмирате робот, за да напише роман?
0 101
Представете си всички причини, които биха довели до излизането на нов български роман, създаден от робот Отдавна се говори какво ще стане, ако робо..
04 Aug Четенето е повече от скролване
0 74
На всеки се е случвало да скролва в телефона си докато пътува нанякъде, върви към дадена цел или просто стои и чака. Често попадаме на интересни загла..
30 Jul Ние сме нещо повече - или как да развием личността си от 14 до 42 години
0 259
За периода 7-14 години прочетете тук Всеки осъзнава, че неприспособимостта, бунтът, воюването и престъпленията сред младежта бързо се увеличават. Ф..
29 Jul С книга в ръка през топлите месеци - колко и какво се чете през лятото?
0 110
Лятото несъмнено е този период в годината, когато хората отделят повече време да да наваксат с всичко това, което е свързано с развлечението и отдих..
28 Jul Четене срещу изгаряне
0 551
Прибрахте ли се вкъщи поради създалата се обстановка около COVID-19 като мен? Затворени ли сте между четири стени от средата на месец март като мен? И..
27 Jul Ние сме нещо повече - или как да възпитаваме децата си до 14 години
0 151
Преди да бъде създадена Вселената, нашите души винаги са съществували като част от Божественото в още по-високи измерения. На съзнателно (физическо) н..
Показва 1 до 12 от 204 (17 страници)