Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

УЧИ СЕ ОТ ЖИВОТА

УЧИ СЕ ОТ ЖИВОТА
-10 %
Безплатна доставка при поръчка над 50 лв
Безплатна доставка при поръчка над 50 лв
До офис:
до 20 лв - 5,50 лв
21 лв - 50 лв - 4,50 лв
До адрес:
до 20 лв - 6,50 лв
21 лв - 50 лв - 5,50 лв
УЧИ СЕ ОТ ЖИВОТА

Една от най-обичаните личности на XX век - първата дама Елинор Рузвелт - остава модел за подражание и пример за добре изживян, стойностен живот. На седемдесет и шест годишна възраст тя пише това просто и достъпно ръководство, за да ни посочи как да живеем по-пълноценно. „Учи се от живота” е въздействаща книга, която поднася солидни, трезви идеи с практическа насоченост и изповядва прочувствени морални ценности. Елинор Рузвелт излага собствената си философия за живота и повежда своите читатели по пътя на състраданието, доверието, зрелостта, гражданския дълг и редица други. 

Написана от изключителна личност, добила своите познания в качеството си на дъщеря, съпруга, майка и дипломат, настоящата книга е прозорец към самата Елинор Рузвелт и представлява скъпоценна, неподвластна на времето мъдрост, която има своя отзвук във всяка епоха. 

Елинор Рузвелт извършва революционна промяна в ролята на първата дама, докато заема тази длъжност от 1933 до 1945 г. В последвалите години тя работи като делегат на Общото събрание на Обединените нации, където оглавява Комисията по правата на човека, както и Комисията по положението на жените, и има своя принос в изработването на Всеобщата декларация за правата на човека. Автор на няколко книги, тя напуска този свят на 7 ноември 1962 г.

Данни за книгата
Брой страници 242
Година на издаване 2013
Корица Мека
Категория Окултни
Език Български

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
12.00 лв.
10.80 лв.
Добави