Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

У дома с Мохамед Али - твърда корица

У дома с Мохамед Али - твърда корица
У дома с Мохамед Али - твърда корица
-25 %
У дома с Мохамед Али - твърда корица
У дома с Мохамед Али - твърда корица
Безплатна доставка при поръчка над 50 лв
Безплатна доставка при поръчка над 50 лв
До офис:
до 20 лв - 5,50 лв
21 лв - 50 лв - 4,50 лв
До адрес:
до 20 лв - 6,50 лв
21 лв - 50 лв - 5,50 лв
У дома с Мохамед Али - твърда корица

Излиза на 25 октомври!

Често съм казвала на татко, че е осмото чудо на света.
Беше сложен по много начини, но пък простичък по други. Беше неподражаем в способността си да показва състрадание и прошка. Беше видял най-лошото у хората и все пак някак бе запазил най-доброто у себе си. Надявам се хората да се насладят на тази книга и да я оценят каквато е: честен и интимен поглед към ежедневния живот на едно несъвършено, но забележително човешко същество. Както е при великите портрети, за да се оцени дълбочината и красотата им, трябва да присъстват и светлината, и сянката.

Когато започнах да пиша, баща ми беше жив, но сега вече го няма на този свят. Легендата за неговата обич ще се носи безкрай за поколения напред и гласът му ще се превърне в жива памет. По неувяхващите думи на най-великия писател в света Уилям Шекспир:

Додето тук човешка гръд тупти,
Сред живите ще бъдеш жив и ти.

Хана Али


Благодарение на личния семеен архив от аудиокасети със записи на Мохамед Али, както и на много дневници, любовни писма, скъпи спомени и семейни снимки, пазени и непоказвани досега, можем да видим легендата Али като дълбоко отдаден на близките си човек, който, въпреки трудностите на бурния си личен живот, успява с много усилия и любов да сплоти деветте си деца и всячески да помага с добрите си дела на роднини и непознати.
Из страниците на книгата имението на семейството отваря врати за читателя и го среща и с хора като Майкъл Джаксън, Клинт Истууд и Джон Траволта, които са чести гости на фамилията. Искрена и прочувствена, „У дома с Мохамед Али“ е много повече от просто спомените на Хана Али. Тя е вдъхновящо и трогателно писмо на любов и привързаност от една дъщеря до най-голямата ѝ любов. Бащата.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
  • Наличност: В наличност
  • Кат. номер: 978-954-376-209-5
Офертата важи до:
Дни
Часа
Мин
Сек
28.00 лв.
21.00 лв.
Добави