Меню
Количка

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

МЕДИТАЦИИ ОТ БЕРТ ХЕЛИНГЕР - ДИСК

МЕДИТАЦИИ ОТ БЕРТ ХЕЛИНГЕР - ДИСК
-10 %
Безплатна доставка при поръчка над 50 лв
Безплатна доставка при поръчка над 50 лв
До офис:
до 20 лв - 5,50 лв
21 лв - 50 лв - 4,50 лв
До адрес:
до 20 лв - 6,50 лв
21 лв - 50 лв - 5,50 лв
МЕДИТАЦИИ ОТ БЕРТ ХЕЛИНГЕР - ДИСК

Диск с медитациите от книгата на Берт Хелингер „Медитации“. Преведени от немски от Нина Киселкова и водени с гласа на Ясен Данаилов.

Можете да поръчате отдено книгата или целия комплект - книга и диск, през търсачката ни.

"Всеки живот живее в мига. Истински можем да живеем само в мига. Мисля ли за бъдещето, пропускам мига. Мисля ли за миналото, мигът ми се изплъзва. Следователно живеем от миг на миг. В мига имаме всичко."

Как двойките израстват заедно, какво е необходимо за запазването на една връзка, колко трябва да даваме и как правилно да получаваме – всичко това се крие в на пръв поглед мъничката книга на Берт Хелингер – „Медитации“. В новата си книга Хелингер дава над 40 медитации от различни семинари и срещи по целия свят, като с тях нагледно показва на слушателите и читателите си връзките между семейството и пътя ни в живота – травмите от детството и успеха в работата, най-ранните спомени и формираните ни вследствие на тях отношения с хората. Книгата говори в дълбочина за семейните констелации и мястото на родителите на пътя, по който вървим, както и за нашето място в света на децата ни. Хелингер учи на разбиране, хармония и прошка – там, където е необходимо, и виждане на по-голямата картина, там, където прошката не е достатъчна. В книгата ще откриете, освен разговори с участници в семинарите му и разглеждане на техните ситуации и проблеми, още и подробен разбор на петте кръга на Любовта, анализ на влиянието на абортите и последиците от тях – и за майката, и за децата по-късно, дискусия на тема има ли такова нещо като собствена съдба и как да я разпознаем, както и няколко реда за мястото на мъжа и жената в общото им съжителство, или сравнението между две несравними същества.

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
10.00 лв.
9.00 лв.
Добави