Седмична прогноза на Мария Доневска 4 - 10 декември

Скъпи приятели,

извиняваме се за краткото ни прекъсване.

Както казва народът: всяко зло за добро - текстът на Мария Доневска ще бъде достъпен за четене абсолютно безплатно.

Вече всеки понеделник ще излиза прогнозата,  с пожелание за ведра и светла седмица!

От екипа на Жануа'98

 

ОВЕН(21.03 – 19.04):

Връщане от път, издирване на архивни документи или изплащане на стари сметки може да бъде сторено или обмислено в понеделник сутринта, докато следобед на същия ден, във вторник и в сряда до около 11 ч ще се наложи да се занимаете с къщата  и бита, и то в контекста на много бързо отхвърлени задачи и повинности.  Канят се да се натрупат и служебни, но засега действат празничните енергии и  в сряда следобед, четвъртък и първата половина на петък е препоръчително да им се посветите. Стига да не сте забравили нещо недовършено, защото на 7-и могат да ви обезпокоят във връзка с това. Иначе радостите са много – общуването и със семейството, и с началниците ги поражда в големи количества, любовта също участва щедро в умножаването им, а и духовното озарение ви съпътства непрестанно и ви дава криле. Не позволявайте на  недоверието да ги прекърши в петък следобед, събота и неделя, дори ако някои поведения не съответстват на очакванията ви (светът е раним през тези дни и се нуждае от повече изслушване и разбиране и по-малко критичност, макар че той няма да ви спестява своята). Просто работете със смирение и мчълчалива съсредоточеност в услуга на добрите сили и те ще поправят атмосферата така, че още от понеделник ще узнаете колко сте обичани, и от колко много хора! И ние сме сред тях.

 

ТЕЛЕЦ(20.04 – 19.05):

И да получите някакви пари през първата половина на понеделник, налага се бързо да ги вложите в изостанали плащания, но това не бива да ви притеснява, защото към вас е отворен канал за взаимодействия по линия на чуждестранната материя – и за работа, и за приятни анонси, и за щедри форми на съдействие, които всеки момент могат да се осребрят. Понеделник следобед, вторник и сряда до около 11 ч.  ще загатнат с повече категоричност за това . Не мислете, че сряда следобед, четвъртък и първата част на петък опровергават тази тенденция,  те по-скоро призовават да се занимаете с къщата и със собственото си здраве и да помислите за онази празничност, от която и семейството, и любимите ви хора ще се почувстват щастливи. В петък следобед, събота и неделя ще се изкушите да изберете по-самотен и изолиран вариант за празниците. Някой, който много жадува за вас, няма да ви го позволи. А и господарката ви Венера в Стрелец настоява за други опции – не изключвам следващата седмица да изберете и свързаните с пътуване към познати места. Важното е да не спирате да се радвате – така умножавате празничната нагласа за целия свят!

 

БЛИЗНАЦИ(20.05 -20.06):

Съберете си хората  през първата половина на понеделник и ги похвалете за свършеното през годината. Щедро изречените топли думи ще привлекат още по-щедри материализации, така че за закъснелите плащания много бързо ще се намерят средства в понеделник следобед, вторник и сряда до около 11 ч., а в  сряда следобед, четвъртък и първата част на петък ще имате възможност да тържестувате и по артистична, и по любовна, и по политическа, семейна и образователна линия. Възможно е на 7-и да ви се стори, че възникналият вариант не съответства точно на очакванията ви, но може би Бог е избрал по-добрия, а и важно е, че всичко с близките ви е наред. Петък следобед, събота и неделя подновяват някои тревоги, но аспектът на Луната с планетата на късмета Юпитер е добър, така че е по-добре да се съсредоточите в оптимистичната визия за нещата, с което със сигурност ще спомогнете за нейното овеществяване.Следващият понеделник ще откриете, че това  се е случило стилно и красиво. Ще ви го съобщи любовта, а в ликуването ще участват и близките, и височайшите овластени нива, които вашата загриженост и всеотдайност карат да се чувстват по-силни. Така обичането триумфира и се умножава в космичен план.

 

РАК(21.06-21.07):

Меркурий в съвпад със Сатурн  и ретрограден тъкмо от 4-и ще напомни на всички за изостаналите задължения, така че не е необходимо чак толкова да се притеснявате, ако това се случи и с вас през първата половина на понеделник. Пък и вие сте късметлиите през следващите 11 месеца, понеделник следобед, вторник и сряда до около 11 ч. ще покажат колко важни сте за своето обкръжение  и как вашето всеобгрижващо присъствие умножава атмосферата на споделена луксозност . Чуждестранната материя  със сигурност ще излъчи много приятен знак в този смисъл, а сряда следобед, четвъртък и първата част на петък ще го подплатят и материално с щедра премия  и ласкателни реверанси. Подаръци се готвят и откъм ръководните нива, и откъм семейното обкръжение, но радостта  от споделянето на парзничните нагласи е водеща, а личната ви щедрост я умножава и за другите. Поддържайте я с топла словесност и окуражаващи послания в петък следобед, събота и неделя, защото сте сред малцината, които ще знаят как това се прави на фона на едно странно униние (нечия неуместна дребнавост и още по-малко уместна критичност могат да са причината за това). Макар и поуморени, имате основанията да сте щастливи следващия понеделник, защото и в службата, и в семейството, всички ви обичат и не могат без вас. Някой на работното място със сигурност копнее да ви го каже.

 

ЛЪВ(22.07 – 22.08):

Връзката с миналото ви облъхва като приятен ветрец през първата половина на понеделник и ви връща към онази ведра нагласа, с която обичайно посрещате повинности , отговорности  и задължения. Дори и за паричните ще се намери изход, тай като се получават изработени в миналото пари. На този фон понеделник следобед, вторник и сряда до около 11 ч. позволяват да се изолирате в тайните щастливи насъщия на домашния уют, без да си създавате изкуствени тревоги относно  техниките, с които да го опазвате. Присъствието ви най-добре го съхранява. В сряда следобед, четвъртък и първата част на петък ще трябва да  вложите вашето в по-светски формати на участие, вероятно и по волята на любовта, която ви обгръща с все по-щедри проявления на своето внимание и ви притегля към все по луксозни среди на общуване – артистични, политически, търговски, административни и финансово могъщи, които пък от своя страна откриват във вас непоклатимата устойчивост на чувството за отговорност и на онзи възторжен стремеж  към светлина и съвършентство, който дава опора и на техния. Така няма да е преувеличено, ако кажа, че сте важен фактор за достолепните развития в обществен, чуждестранен, дипломатически, творчески, образователен и пр. план. Всичко това се оказва свързано с доста високи разходи в петък следобед, събота и неделя, а и тревогите ви във връзка със семейството налагат подобни. За щастие следващият понеделник ще покаже, че интервенциите ви са били спасителни и са ускорили щастливите решения. За любовта вие сте техният непресъхващ извор. 

 

ДЕВА(23.08 – 22.09):

Защо пък трябва да се притеснявате през първата  половина на понеделник, ако се чувствате малко уморени? Обмислете делата си със спокойствие и ведрост , колкото до паричните, вашата сериозност е известна и дори да има изостанали сметки, нужните средства ще се появят. Едно щедро основание за напълно обоснован оптимизъм  прозвучава в понеделник следобед, вторник и сряда до около 11 ч , от една страна във връзка с приятелска вест, от друга – по линия на чуждестранните развития, които продължават да ви предоставят зелена улица за всякакъв напредък. С влизането на Марс в Скорпион от 8-и ще трябва много бързо да предприемете нещо за интелектуалния, в контекста на специализации , конкурси и пр.  В дни като сряда следобед, четвъртък и първата част на петък обикновено се притеснявате, но този път нямате никакви основания за това, тъкмо обратното -  празничните ухания вече се завихрят около вас, оживлението е по-шумно и по-раздвижено от обичайното, но не е ли радостно, наокло кипи толкова жизненост, а са налице и средствата за нейното празнично възпроизвеждане? Петък следобед, събота и неделя стоварват над главата ви някакви съмнения и колебания, може би защото и любовта, и началниците и власттта, и семейството са уязвими. Затова най-добре е да им спестите обичайната си  критичност, а да се съсредоточите в обгрижването и в разведряването на атмосферата. Следващият понеделник любовта ще ви благодари чрез специален подарък. Присъстивето й вкъщи ще ви се стори най-благословения.

 

ВЕЗНИ(23.08 – 22.10):

Усмивката ви умножава чувствителността на света към красотата и той ще ви зарадва през първата половина на понеделник като щедро разкрие своята и похвали вашата. Просто едно споделяне на усмивки, от което мирозданието  грейва. А това дава много сила – нуждаете се отподобна в понеделник следобед, вторник и сряда до около 11 ч. за поредния си скок в кариерата, който ще осъществите с подобаващо очарование и сериозност. Условията са благодатни – и като астомсфера, и като отношение,  и като подкрепа от страна на чуждестранната материя, измерваща се и чрез доверие, и чрез внимание. Последното добива характеристиките на сърдечно приятелство в сряда следобед, четвъртък и първата част на петък, можем да говорим дори за повече готовности за такива приятелства, като някое от тях  е склонно да питае и по-специални чувства. Междувременно любовта отваря за вас нови светове и споделените пътувания са част от коридорите към тях. Не се поддавайте на поредната доза притеснения в петък следобед, събота и неделя, за да не я обезкуражите скъпия си човек-.  Някаква допълнителна работа в полза на приходите би могла да ви предпази от тревоги и да върне към любовните озарения  следващия понеделник в цялата ви сияйност. Светът и високите му политически, артистични, образователни и медийни или административни нива също са готови да й се възхитят.

 

СКОРПИОН(23.10 – 21.11):

Някаква довършителна фаза поглъща доста средства през първата половина на понеделник, затова пък понеделник следобед, вторник и сряда до около 11 ч. ви възнаграждават с чудесни развития, основно чрез чуждестранната материя и духовните, окутните или правните практи, във връзка с които решенията са луксозни и подчертават личното ви значение и незамеимост за света. Вашата почтеност, вашата щедра нагласа към околните, а и онази вътрешна озареност, която ви прави още по-красиви, ще бъдат и забелязани, и много високо оценени. В сряда следобед, четвъртък и първата част на петък – доста уморителни и напрегнати за вас дни – същото ще случи и по отношение на бляскавата ви компетентност и на високата ви класа като работници – можем да говорим за впечатляващ скок в кариерата, за ласкателни атестации, а и за премии.  Приятелите ви имат проблеми в петък следобед, събота и неделя, а и светът е уязвим, така че е възможно да не съблядават правилното поведение и изискания тон, но това е още един случай да проявите царствено достолепие и да не принизявате нивото на вашата реакция, а да останете добри, разбиращи и всеопрощаващи. Човечеството ще ви изрази своята признателност следващия понеделник с много реверанси и с още повече любов. Последната витае някъде около професионалния сектор, не сте ли го забелязали?

 

СТРЕЛЕЦ(22.11 – 21.12):

Постарайте се прегледът на приоритети и ответности в семейството да протече при най-изискания тон през първата половина на понеделник  и да приключите с вашата част от задълженията в понеделник следобед, вторник и сряда до около 11 ч. с най-благородни мотиви и в най-висша степен на загриженост за ближния. Там е силата ви  през следващите месеци, което не означава, че трябва да пренебрегвате собственото си здраве и комфорт, тъкмо обратното,  би следвало да продължите с отговорното си отнасяне към тях, така че да се сложи край на тревогите от здравословно естество и на всякакви други ограничители. Тъкмо в това отношение работи късметът ви, така че да се върнете към изконната си свобода, на крилете на която  скъпите Стрелци винаги са се реели в света на приключенията и на чуждестранния и духовния разкош, с чиято красота заразяват и останалото човечество. Сряда следобед, четвъртък и първата част на петък ще ви припомнят нейния вкус и вие ще очаровате света със своето достолепие и мъдрост, като в същото време ще се насладите на неговото възхищение, а най-вероятно и на конкретните му доказателства в рамките на културна, дипломатическа, политическа, медийна, административна, образователна или семейна събитийност. Малко уморителна на 7-и, но все пак приканваща ви в центъра на светския водовъртеж, който, освен всичко друго, се оказва и благоприятен за приходите.  Някакви конкретни задачи в тяхна полза се яяват съвсем не навреме в петък следобед, събота и неделя (и това вероятно ще ви подразни, на фона на известна лоша съгласуваност), но разполагате с ресурс да решите проблема повече от блестящо и да осигурите празнични продължения от най-висока класа през следващия понеделник. Любовта ще бъде навсякъде с вас и ще ги сподели.

 

КОЗИРОГ(22.12 – 20.01):

Акуратност в обслюжващите задачи и презцизност в боравенето съ средствата предвид неизплатените сметки, това са формулите на успеха през първата половина на понеделник, които създават и предпоставка за отлично консолидиране на партньорствата в понеделник следобед, вторник и сряда до около 11 ч. В доказана атмосфера на доверие и разбирателство. Вие авансирате в достатъчна степен тези отношения, като в същото време не може да се отрече, че  ви се отвръща с не по-малка щедрост и подкрепа. Тази атмосфера е допълнителен стимул за отлична работа, която при всеизвестното ви чувство за дълг, няма да се забави да бъде високо оценена. Част от тази сиптоматика ще прозвучи в сряда следобед, четвъртък и първата част на петък на фона на някакви довършителни задачи, чиито решения ще са в тон с очакванията, включително във връзка със светския, политическия, медийния, образователния или културния  резонанс, а петък следобед, събота и неделя ще потвърдят личната ви незаменимост на фона на малко изнервяща обстановка (тъй като светът ще е уязвим и недоразуменията ще са чести), както и способността ви да съдействате в кризисен порядък. Всички ще са щастливи следващия понеделник, а вие ще можете да се похвалите с поредния си скок в кариерата. Не е без значение да знаете,че и семейството, и любовта се гордеят с вас.

 

ВОДОЛЕЙ(21.01 – 19.02):

Скъпите Водолеи са сред щастливите знаци през първата половина на понеделник, защото хем ще получат много приятни вести (от рода на тези, които са ги радвали и в миналото), хем ще съумеят да сторят нещо благодатно за съмишлениците, чрез което да ги мотивират допълнително. Понеделник следобед, вторник и сряда до около 11 ч предполагат доста работа, но и подобаващо количество успехи, които носят духовно удовлетворнение, от една страна, а от друга  съзидават постъпленията и разширяват територията на чуждестранните взаимодействия, така че да се привлекат допълнителни дивиденти. Правните решения също са окуражаващи  и като цяло може да се говори за онази еволюция в кариерата, към която  енергиите принудително ви оттласкват,  защото знаят по-добре от вас с колко таланти и възможности още можете да изненадате света. Той си дава сметка за това и в сряда следобед, четвъртък и първата част на петък ви протяга десница за нови достолепни партньорства (внимавайте да не подведете някое от вече съществуващите на 7-и) и аплодира онова, което вече сте свършили чрез медии, издателстки практики, администрация, както и онова, което продължавате да правите в образователен, политически, творчески и културен аспект. Разкриват се възможности за още по-престижни сътрудничества, а някой от приятелските кръгове, който откровено ви се възхищава, може да ви предложи и брачно. Свбодолюбивата ви природа най-вероятно ще се разбунтува против подобна опция, пък и в петък следобед, събота и неделя светът ще бъде уязвим и ще създаде проблеми – какъв по-подходящ претекст (чувството ви за отговорност!), за да се измъкнете от този вариант. Но следващият понеделник ще ви накара да го погледнете с повече интелигентност и бистрота, за да осъзнаете че любовта в момента е на-верният ви приятел, и че вие сте въздухът и светлината, които му даряват живот. Останалото не се нуждае от думи.

 

РИБИ(20.02 – 20.03):

Не ви е много комфортно през първата половина на понеделник, нямате желание за нищо, а и вестите не изглеждат в най-розовата си опаковка. Обаче, много бързо нещата  ще се поправят – още към 11 ч. откъм приятелите може да долети онова окуражаване, което напомня за далечни земи и непреживяни приключения, а във вторник и сряда  до около 11 ч.  можете сами да организирате някое от тях или поне да обмислите подобно, като се възползвате от луксозните творчески, духовни, правни или чуждестранни стимули, които енергиите предлагат. Още повече са тези, с които сряда следобед, четвъртък и първата част на петък облъчват работата ви и конкретния напредък в кариерата –  всяко ваше усилия ще бъде много бързо осребрено, както под формата на ласкателни дивиденти, така и като похвала от страна на партньорите, без да изключвам високопоставените, чуждестранните и политически или финансово силните. Не липсват и противоречия, защото може да се наложи да избирате между няколко варианта. Оттам може да произтече и драмата в петък следобед, събота и неделя. Не избързвайте с решенията и не съдете приятелите, близките, колегите и сътрудниците през тези дни, защото недоразуменията се роят като мухи. А интелигентните развития с луксозни резултати тепърва предстоят: любовта ги предчувства и ускорява най-печелившите.

 

 

 

 

 

 

Прочетена 556 пъти

Контакти

Адрес:
пл. "П. Р. Славейков" 11, ет. 5 ст. 17
София 1000
България

Телефон: +(359) 2 98 78 730
10:00 ч. до 17:00 ч.

IBAN: BG29STSA93000021744640
BIC: STSABGSF
Банка ДСК ЕАД
Жануа'98 ЕООД

Вход

АВТОРИ

УЧИТЕЛЯТ
Uchitelqt_Beinsa_Duno

СЕРГЕЙ БУБНОВСКИ
Sergey_Bubnovski

МИРЗАКАРИМ НОРБЕКОВ
Mirzakarim_norbekov

Следвайте ни в