Седмична прогноза на Мария Доневска 13 - 19 ноември

Скъпи приятели,

извиняваме се за краткото ни прекъсване.

Както казва народът: всяко зло за добро - от 13 ноември текстът на Мария Доневска ще бъде достъпен за четене абсолютно безплатно.

Вече всеки понеделник ще излиза прогнозата,  с пожелание за ведра и светла седмица!

От екипа на Жануа'98

 

ОВЕН(21.03 – 19.04):

Имате много работа и ще я свършите при попътен вятър и в атмосфера на разбирателство с височайшите власти в понеделник. Семейството ще се гордее с вас или най-малкото ще бъде склонно да се поучи от личния ви пример. И тази вълна е с още по-активни продължения във вторник и сряда – собствената ви борба за хармония може да срещне съпротива и да се почувствате принудени да си послужите с по-рязък тон и по-силови методи, но мъдрото слово в случая е по-добро и по-ефикасно оръжие. С него ще донесете реални печалби на родната кауза и перспективни развития за взаимодействията с чуждестранната. Дните са добри също за финансовия, търговския или научния обмен. На вас самите може да се наложи да пътувате, но за целта в четвъртък, петък и събота трябва да се довършат някои задачи. Така в неделя и следващия понеделник можете да си позволите един полет до интересни за вас или за деятелните сътрудничества места с обещание за изненадващо устойчиви резултати. Любовта? Тя тайно подготвя обстановката, за да може красиво да ви изненада.

 

ТЕЛЕЦ(20.04 – 19.05):

Обичани сте много, скъпи Телци, но за някой е трудно да ви го каже в понеделник, а във вторник и сряда вятърът вече е делови, организационен, творчески, артистичен, комуникационен, лично за вас – с по-практична насоченост, и чистите измерения на чувствата остават на по-заден план. Това обаче им помага да се сгъстят у страната, която не е успяла да изрече своите, и без градусът на деятелната активност да спада в четвъртък, петък и събота (тя дори ще се сгъсти поради натиска на енергиите да участвате в много престижни програми, свързани с култура, образование, политика, дипломация или окултни науки), емоционалните озарения ще ви спохождат навсякъде, отваряйки за вас всички възможни врати. Любовта ще запази за вас онази, която води към най-вълшебни и богато обагрени светове (морските и чуждестранните също са на ваше разположение), а в неделя ще имате достъп и до много високи духовни двери. Приемайки любовта, ще имате и повече достъп до висшето познание.

 

БЛИЗНАЦИ(20.05 -20.06):

Не ви е много комфортно в понеделник, бихте предпочели да сте си вкъщи, но от друга страна не би следвало да се пропускат шансовете да впечатлите началниците с отлична работа и и ускоряващи довършителната фаза усилия, способни да доведат до много издържани резултати. Документационните, отчетните, финансовите, свързаните с писане и преса, също са много добри във вторник и сряда, но най-голяма радост за вас ще донесат онези завоевания, от които красотата, любовта и хармонията многократно се умножават. Печелят се конкурси, а публчните участия или обслужването на такива в четвъртък, петък и събота се оценяват като блестящи. Самото ви ежедневие като че ли е белязано от тази щедра светлина на изящество и достолепие, от кото любовта си набавя сила, а партньорствата утвърждават обществената и финансовата си мощ. Пътуванията в неделя ще прибавят още от нея.

 

РАК(21.06-21.07):

Вестите в понеделник могат да се окажат повече от приятни и да събудят волята ви за приближаване до нови светове и далечни пейзажи. Четвъртък, петък и събота са способни да придадат реални очертания на подобна мечта чрез конкретни анонси, покани за артистични, политически, образователни, здравеопазващи, правни или окултни форуми (по семейна линия също са възможни такива) или шансове за гостуване на скъпи от миналото хора, сред които – и такива в чужбина. Ето защо ще е препоръчително да не изразходвате енергията си в напразни ядове през предишните дни, нито пък да се изтрепвате в чистене или декориране на къщата - вторник и сряда ще са по-съзидателни, ако подпрете душата си на малко приключенска или географска литература и се върнете към детските си мечти. Свързаните с пътешествия са най-близки до сбъдваемостите и неделя ще го потвърди. Служебните промоции също са във ваша полза.

 

ЛЪВ(22.07 – 22.08):

Благоприятен за печалбите понеделник, а и за личния ви свят – както за буквалното му къщовно измерение, така и за душевните ви пространства, в които лабиринтите някак потайно, някак магически се освобаждават за повече достъп на светлина, мъдрост и любов. Словесният ви обмен със света също е белязан от тях във вторник и сряда, научният, документационният, предприемаческият се развиват с някаква очарователна спонтанност и естественост и всичко това умножава печалбите в техния обществен, политически, творчески и семейно-утвърждаващ израз. Позволете на неговия въздух да ви обгърне в четвъртък, петък и събота, без да се плашите от напреженията, които адаптирането към тези промени предполага, позволете на любовта да ви преведе през подводното им царство с увереността, че то крие несметни богатства (и това е точно така), и в неделя сами ще осъзнаете колко красота ви очаква при излизането от него. Чуждестранните вести и дестинации ще я умножат.

 

ДЕВА(23.08 – 22.09):

Луната във вашия знак в понеделник, скъпи Деви, ще ви накара да се почувствате точно на мястото си, а другите ще намерят присъствието ви за незаменимо за отговорните политически, дипломатически, артистични, правни или семейни повинности, рамката на чието проявление при всички случаи може да се определи като луксозна. Печелите и авторитет, и воля за допълнителна предприемчивост във вторник и сряда, а като много надеждна се очертава и финансовата. Разбира се това предполага допълнителна активност и вашата в четвъртък, петък и събота ще бъде повече от неуморна: шансовете за кратки пътувания (включително в чуждестранни направления) умножават възможностите за напредък, който разширява и социалните, и политическите, и интелектуалните и творческите ви хоризонти и обещава осъществимости, които ще бъдат забелязани и аплодирани, включително от най-висок адрес. В неделя се отбелязва лека умора, свързана вероятно с противоречията около поредно пътуване, но и пък условия за отмора са налице. Каквото и да сторите, любовта, която сега е вашият предан гуру, ще спечели от него.

 

ВЕЗНИ(23.08 – 22.10):

Търпението и методичността, т.е. изпълнението на задачите точка по точка, са най-правилният подход, за да се избегнат тревоги и притеснения в понеделник. Докато вторник и сряда разширяват пространството за действие, както и за повече свобода на присъщото ви вдъхновение, с което заразявате и другите в обществен и деятелен план. Срещи, медийни, комуникационни, търговски и финансови операции или пътувания могат да осигурят поводите за горното и мога да ви уверя, че не само няма да останете незабелязани, но и ще оставите дълбок отпечатък от запомнящото се ваше очарование. В четвъртък, петък и събота мнозина ще мислят за вас и то с възхищение, което пък ще бъде причината за нови покани за престижни събития и луксозни участия, в които неизменно ще печелите чрез общуването с високопоставени люде и водещи фигури на политическия, образователиня, правния, артистичния и законодателния елит, осъзнавайки, че сте част от него. Любовта е в ролята на личен импресарио, който се гордее с вас. Пътуванията и контактите в неделя са още един повод да усетите щастието от този факт.

 

СКОРПИОН(23.10 – 21.11):

Радостна вест от приятелите събужда в понеделник натрупалия се огромен резерв от жизненост и воля за възход у вас и вие осъзнавате, че условията са назряли за всички форми на последния, и то в най-луксозните му и победоносни варианти. Разбира се този процес на осъзнаване минава през поредната доза от тревоги във вторник и сряда, които можем да оподобим на усилията на пеперуда да излезе от какавидата – те са хем задължителни за оцеляването, хем от време на време изглеждат със съмнителен резултат и ви карат да се питате дали имат смисъл. Вместо да запълвате мислите си с подобни притеснения, насочете ги към практичните въпроси, свързани с печалбите, пътуванията и необходимостта от нови опитности и познания за предстоящия царствен етап. В четвъртък, петък и събота той вече ви поставя на трона: вълната на щастието връхлита откъм любовта, но и по линия на творческите или служебните развития в най-стилната им фаза на незаменими решения с висша социална, политическа или образователна полезност: вие ще се отличите и ще бъдете поканени за най-авторитетни взаимодействия, включително чуждестранни. Печалбите също се очертават като значителни, а в неделя и пътуванията могат да ги ускорят.

 

СТРЕЛЕЦ(22.11 – 21.12):

Понеделник е двузначен за скъпите Стрелци – ако продължите да се тревожите (не твърдя, че нямате причини), ще дадете допълнителен тласък на поводите за това, докато обратно, ако просто се трудите акуратно и с чувство за дълг към служебните си повинности, тези поводи могат и да отпаднат някак спонтанно и почти чудодейно, едновременно и по политическа, и по правна, и по творческа, и по семейна линия. Т.е. необходимо е да се въздържате от мрачни мисли и още повече от упрекващи слова. Съдбата ще ви изпрати силна и необорима подкрепа във вторник и сряда, и тогава вестите наистина ще бъдат обнадеждаващи, а когато в четвъртък, петък и събота отново ви залее вълната от възмущения за неправди или нестилни постъпки, смея да твърдя, че дори да има такива, те ви правят услуга. На този етап няма да сте в състояние да я разберете, но искам да знаете, че никой не може да ви отнеме нито обич, нито сила. Онези, които ви принадлежат, тайно нарастват в момента, и неделя ще ви донесе еди прекрасен знак за това.

 

КОЗИРОГ(22.12 – 20.01):

Силен понеделник, особено по духовна и чуждестранна линия, с акценти върху вдъхновения, които озаряват и приятелствата, и ви спечелват нови, в контекста на луксозно общуване с престижни правни, артистични, политически, образователни или дипломатически параметри. И, съответно, подобаващи напрежения във вторник и сряда, по направлението на онзи скок в кариерата, за който отдавна говорим, и който поставя на изпитание, като в същото време ви помага да усъвършенствате разпределянето на времето си, боравенето с документи, преса, информация и слово. Притесненията и комплексите не са от полза, налага се формулирането на цели и ясни стъпки за постигането им. В което, както ще стане ясно в четвъртък, петък и събота, въобще не сте сами. Сподвижниците в каузата са благородни, щедри и емоционално раздаващи подкрепата си хора, с каквито е чест да се върви напред. Оценявайки този факт, няма да ви е трудно да ги зарадвате със своята преданост и чувство за отговорност. В неделя те със сигурност ще го оценят, оъзнавайки, че печелят от тях.

 

ВОДОЛЕЙ(21.01 – 19.02):

Една фаза на неизвестност приключва в понеделник и това ще бъде добър знак за разкрепостяването на онзи професионален скок, който поглъща усилията ви по доста принудителен начин напоследък. Удолетворяващи симптоми се очертават и по политическа, и по образователна, и по дипломатическа, творческа, чуждестранна и правна линия. Колкото до медийната, издателската, документационната и финансовата част, вторник и сряда потвърждават силата ви в нейното лоно благодарение на могъща подкрепа откъм странство, но и на личната ви предприемчивост, стилно положена в името на хармонията и етичната последователност, с която както обикновено отстоявате толерантността, солидарността и човещината. Четвъртък, петък и събота като че подлагат на поредния тест личните ви критерии чрез провокации, които не изглеждат особено почтени. Гледайте на тях като на стимул за творческа, професионална и обществена мобилизация, която е способна да оттласне и вас, и екипа ви далеч нагоре и напред. Първи симптоми за горното могат да се получат още в неделя и от чуждестранен адрес.

 

РИБИ(20.02 – 20.03):

Важен за партньорствата ден е вашият понеделник, скъпи Риби, като двигател за разгръщането на потенциала му, а и на вашия, най-вероятно ще е любовта. Проявленията й са едновременно щедри, но и властни, подтикват към взаимодействия в правен, чуждестранен, професионален, политически, семеен и творчески план и възнаграждават взаимността с усещането за красота и луксозност, които вие имате способността невидимо да захранвате с увековечаващ импулс. Съществуват, естествено и някакви неизречени неща, в този смисъл вторник и сряда ви позволяват елегантно да ги обясните, поставяйки точка на известни съмнения или двусмислици, които, впрочем, едва ли са в състояние да разколебаят любовта. Те всъщност са продукт на някакви грижи за личния ви професионален статус, който в четвъртък, петък и събота ще се окаже блестящ. Обичането и чуждестранните измерения печелят от него и в неделя.

 

 

 

 

 

 

Прочетена 789 пъти

Контакти

Адрес:
пл. "П. Р. Славейков" 11, ет. 5 ст. 17
София 1000
България

Телефон: +(359) 2 98 78 730
10:00 ч. до 17:00 ч.

IBAN: BG29STSA93000021744640
BIC: STSABGSF
Банка ДСК ЕАД
Жануа'98 ЕООД

Вход

АВТОРИ

УЧИТЕЛЯТ
Uchitelqt_Beinsa_Duno

СЕРГЕЙ БУБНОВСКИ
Sergey_Bubnovski

МИРЗАКАРИМ НОРБЕКОВ
Mirzakarim_norbekov

Следвайте ни в