Най-новата биография на една от най-големите икони на съвременния спорт – Коби Браянт: “Showboat: The Life of Kobe Bryant” от Роланд Лейзънби, ще се появи на българския книжен пазар. Лейзънби вече е популярен у нас с труда си за живота на Майкъл Джордан, който излезе в края на 2015 г.

„Радвайте се на всеки ден, превръщайте го в малък празник“ - 22 съвета за здравето от Иван Неумивакин

Скъпи читатели,

Издателство Жануа’98 ни оказа честта да предложи гостоприемството на своя сайт за астрологичния текст, чрез който общувахме дълги години и споделяхме духовните си стремления и озарения. Изключителна и много висока чест, наистина, като помислим за достойния път, изминат от тази издателска къща, за висините на духовното и хуманното познание, с което тя ни съприкосновява, като прави достъпни за българския читател напътствията на светли учители и духовни водачи и ни дава възможност и пряко да се докоснем до мъдростта им чрез срещи и семинари с тях. Ще ви призная, че поканата дойде отдавна. Но ми беше необходимо време, за да преценя дали имам правото да се обърна към вас от такова избрано място. Сега, когато се решавам на тази стъпка, мога с най-дълбоко смирение и признателност да благодаря на прекрасната Жана Иванова за вдъхновената й деятелност и неуморната й апостолска работа и да я уверя в радостта, с която приемам скромно да се присъединя към усилията й за трайното укрепване на връзките ни със светлината и на вселюбивата заедност, от която всички се нуждаем, за да съхраним добротворната будност на българщината и чрез нея да бъдем полезни и на оцеляването на света. Всъщност на кръстопътя на тези ценности се срещнах и с г-жа Иванова, и с всички вас – и се радвам, че благодарение на изключителната й организираност и на перфекната работа на нейния екип ще мога отново да ви пиша от първи юли.
Еньов ден е! Пожелавам ви много здраве, житейско и духовно плодородие и благоденствие и оставам с вас с много обич!

Мария Доневска

Интервю Сергей Бубновски

Вторник, 17 Май 2016 13:01

НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО – КЛЯКАНИЯ, ЛИЦЕВИ ОПОРИ И УПРАЖНЕНИЯ ЗА КОРЕМНАТА ПРЕСА

Професор Сергей Бубновский преди време едва успява да се измъкне от упоритата хватка на болестта. Само че не с помощта на лекарства. Той създава своя собствена система за оздравяване – кинезотерапия, основана не на таблетки, а на движение – в момента изправя на крака даже безнадеждно болни. И съветва всички да не се надяват на чудодейни хапчета, а да задействат вътрешните резерви на своя организъм. Още повече, че това не е трудно да се направи. Достатъчно е да си спомним за простите упражнения от сутрешната гимнастика. И още – за кляканията, които професорът препоръчва да се правят ежечасно.

„Вместо хапчета за кръвно използвайте ресурсите на своя организъм”

Бъди самия себе си

Неделя, 19 Февруари 2012 21:29

Искаш ли да бъдеш полезен на другите, живей за себе си, не знаеш как да възпитаваш детето си - остави го на мира, искаш да промениш съдбата си - това е възможно, някой те е нарекъл глупак - съгласи се с това, - твърди Михаил Литвак, лекар, кандидат на медицинските науки, главен психотерапевт на Ростовска област, член кореспондент на РАЕН.

Интервю с проф. Неумивакин

Четвъртък, 16 Февруари 2012 13:07

"Половината болести могат да се излекуват само с вода. Хората престанаха да пият вода, особено по-възрастните. А трябва да се пие минимум литър и половина, два, през лятото дори по три литра вода на ден. А може и повече. Чистата вода - това е електролит, това е енергия и информация, която тя носи. Защо бабите баят на водата - шепнат й добри и хубави думи и от това тя започва да работи?"

Интервю с Геше Майкъл Роуч

Сряда, 15 Февруари 2012 12:34

Геше Майкъл Роуч е посветен Будистки монах. Той завършва университета Принстън, а титлата „геше” (майстор на Будизма)получава от манастира Сера Мей ( тибетски манастир по късно преместен в Индия) след 22 години обучение. Геше Майкъл изучава Будисткото учение от 1981 година, има научна степен по санскритски, владее тибетски и руски език.

Интервю с Ричард Коен

Сряда, 15 Февруари 2012 12:09

 "Знаеш ли, аз с удоволствие бих се оплаквал, стига да ми кажеш пред кого да го направя. Всъщност да, това е твърде млада възраст. Мисля, че хората взимат бързо решение, за това как да реагират на лоша новина и това, което аз избрах беше да живея живота си. Не се паникьосах, нито се побърках. Бях толкова целеустремен да стана телевизионен продуцент, дори и след като разбрах за болестта."

Контакти

Адрес:
пл. "П. Р. Славейков" 11, ет. 5 ст. 17
София 1000
България

Телефон: +(359) 2 98 78 730
10:00 ч. до 17:00 ч.

IBAN: BG29STSA93000021744640
BIC: STSABGSF
Банка ДСК ЕАД
Жануа'98 ЕООД

АВТОРИ

УЧИТЕЛЯТ
Uchitelqt_Beinsa_Duno

СЕРГЕЙ БУБНОВСКИ
Sergey_Bubnovski

МИРЗАКАРИМ НОРБЕКОВ
Mirzakarim_norbekov

ВходСледвайте ни в