Menu
Your Cart

Книгите на новия свят • хората на новия свят • и срещите ни с тях

ОПИТЪТ НА ЕДИН ГЛУПАК 6

ОПИТЪТ НА ЕДИН ГЛУПАК 6
ОПИТЪТ НА ЕДИН ГЛУПАК 6
-25 %
ОПИТЪТ НА ЕДИН ГЛУПАК 6
ОПИТЪТ НА ЕДИН ГЛУПАК 6
Безплатна доставка при поръчка над 50лв
Безплатна доставка при поръчка над 50лв
При поръчка над 50 лева
ОПИТЪТ НА ЕДИН ГЛУПАК 6

Интуицията е и памет за бъдещето. Те са подобни: да си спомним какво е било в миналото или да си спомним какво е било в бъдещето. За миналото няма варианти, а в бъдещето има. В бъдещето вариантите са безкрайни. За миналото няма избор, а в бъдещето има.

От 6 септември! Поръчай предварително с безплатна доставка! От световноизвестния автор Мирзакарим Норбеков - от поредицата ''Опитът на един глупак'' - дългоочакваната нова книга излиза на български език в началото на септември!

Пред вас са два пътя: пътят на подражанието и пътят на изследването. 

Нашият свят е тръгнал в посока на подражанието. Отиваш на училище - подражавайки, отиваш на работа - подражавайки, отиваш в университета - подражавайки, излизаш с диплома на висше подражание.

Скъпи мой, ако искате да станете личност, да намерите предназначението си, призванието си, основната Ви задача е да се научите да различавате истинския път от лъжовния! А за тази цел ще Ви е потребна интуицията!

Всяко постижение в живота започва през преодоляването на несигурността, на съмненията, на страха, през принуждаването на мързела да служи на Вас, а не Вие на него. 

За миналото няма варианти, за бъдещето има - в бъдещето вариантите са безкрайни.

От страданието до щастието има само една крачка. Ами, направете я!

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
14.00 лв.
10.50 лв.